2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar. Haftasonu oglene kadar uyuyorum valla anca dinleniyorum. Benim ayağa kalkarken özellikle işyerimdeki wc alaturka ordan kalkarken günde en az bir kere tam karnimin altı yirtilacak gibi agriyo. Ama ben böyle bi ağrı bu yaşıma kadar görmedim. Gözümden yaş gelio. Doktorum yavaş kalk normal olması dedi ama. Her seferinde korkudan oluyorum. Sanki orası yirtildi gibi düşünmekten. Valla wcye bile telefonla gidiyorum. Allah korusun acil birini çağırmam gerekirse die

Aynen benimde öyle oldu ayrıntılı ultrason da,banada doktor magnezyum kullanmanız gerekebilir doktorunuza iletin dedi

Aynen benimde öyle oldu ayrıntılı ultrason da,banada doktor magnezyum kullanmanız gerekebilir doktorunuza iletin dedi
Gittğim doktor prof, perinatolagtu ona sordum, magnezyum-kalsiyum fln mı alsam diye o da sizin durumunuz farklı onu kramplarda veriyoruz, sizinki kas ağrısı dedi.
Dediği gibi kramplarım yok henüz, tahlil sonuçlarında da normal çıktı sonuçlarım.
Gebelik öncesi düzenli yürüyüş yapan biriydim hem bilmem nasıl güçlenir bu bel kasları.
Ayrıca hergün yarım saat 45dk yürüyebilirsin dedi

Bende de oluyor, hatta bir gece acillik olduk bacağa vuran Ağrı Yüzünden. Doktorum bacağa vuran ağrıya mekanik Ağrı diyor ve rahim kasılmalarıyla ilgisi yoktur, Kabızlık vb başka bir sorun vardır diyor. Parol içince geç de olsa rahatlayıyor. Sonuncu Ağrı'da kabız olmuştum.

ben tambhissedemiyorum ozaman bazen seyirme gibi hissediyorum sadece ama gaz seyirmesimi bazen karistirmiyor degilim

ben tambhissedemiyorum ozaman bazen seyirme gibi hissediyorum sadece ama gaz seyirmesimi bazen karistirmiyor degilim
Gaz degildir o bebektir....bak ben yemek yedikten sonra oluyor genelde hareketlenmesi.yada meyve yedigim de...bugun yarin hareketleri daha guclu olur

Kızlar merhaba benim 3 gündür sol kolumda felaket bir Ağrı var birdenbire başladı ama dayanılacak gibi degıl mecburen parol içiyorum kolum kopuyormus gibi ağrıyor böyle bir ağrısı olan varmı ??

Hanımlar iyi gunler. Lütfen benim için dua edin. Şuanda başvurdugum işin sonuçları açıklanıyor.beni aramaları için dua ediyoruz sabahtan beri eşimle . Zor günler geciriyorduk ekonomik olarak bu benim son şansım. lütfen bebegimin kısmeti olsun inşallah duanı zi eksik etmeyin ...

Aa senin gayet iyi kan degerinn...bu arada seker yuklemesi yapilmis sana o 28 haftada yapilmiyormuydu...doktor ne dedi sekerine ...insallah her seyin basi saglik.biz saglikli olursak bebeklerimiz de olur
Evet genl olrk 24-28 hafta arasiymis sanrm ama erknde bakilio dr umuz boyle uygun gordu demkki.. hersey yolunda gayet hayatini yasa dedi benim dr um sukur bi prblemimizde yok 30-40 gunde fln cagirio

Hangi hastaneler veriyor bu kursları? Çok iyiymiş gerçekten .. İstanbul Avrupa yakasinda varmıdir?

Hangi hastaneler veriyor bu kursları? Çok iyiymiş gerçekten .. İstanbul Avrupa yakasinda varmıdir?
Canım Şişli'de bir hastanede vardı yanlış hatırlamıyorsam.Birkaç sayfa geriye git paylaşmıştı sağolsun bir arkadaş.Ben Zeynep Kamil'dekine gitmeyi istiyorum, yarın arayıp bilgi alacağım

B
Kızlar merhaba benim 3 gündür sol kolumda felaket bir Ağrı var birdenbire başladı ama dayanılacak gibi degıl mecburen parol içiyorum kolum kopuyormus gibi ağrıyor böyle bir ağrısı olan varmı ??
Bende var..kolun ustune yatıyorum sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…