- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.481
Aynen benimde öyle oldu ayrıntılı ultrason da,banada doktor magnezyum kullanmanız gerekebilir doktorunuza iletin dediBenim de 7haftadır sol kalçamın üzerinde bir ağrı var benim tek şikayetim sert bir yere uzandığımda kalkamamak dönememek çok şükür yürümemi etkilemiyor. Ayrıntılıya prof.a gittiğimde sedyede benden sola doğru dönmemi istedi ve dönemedim eşim yardım etti, doktor ne olduğunu sordu söyleyince bel kasların zayıf olduğu için böyle olur dedi
Haraketlerini nasil hissediyorsun tekme.olarakmi ? Seyirme.olarakmi ? 16.haftada baslamisti hareketleri o zaman da ara ara degil bazen surekli oluyordu segirme olmadi hic Balon patlamasi gibi kalp atimi gibiydi simdi daha sert hareketleri kaslari epey guclenmis..
gaz sancisi bende ilk zamanlardan beri oluyor ve kasiklarimda heo.agri var ozellikle.ayakta cok kaldigimda egildigimde falannoluyor birde.beyaz akintim var sizdede oluyormu ?
Gittğim doktor prof, perinatolagtu ona sordum, magnezyum-kalsiyum fln mı alsam diye o da sizin durumunuz farklı onu kramplarda veriyoruz, sizinki kas ağrısı dedi.Aynen benimde öyle oldu ayrıntılı ultrason da,banada doktor magnezyum kullanmanız gerekebilir doktorunuza iletin dedi
Bende de oluyor, hatta bir gece acillik olduk bacağa vuran Ağrı Yüzünden. Doktorum bacağa vuran ağrıya mekanik Ağrı diyor ve rahim kasılmalarıyla ilgisi yoktur, Kabızlık vb başka bir sorun vardır diyor. Parol içince geç de olsa rahatlayıyor. Sonuncu Ağrı'da kabız olmuştum.Arkadaşlar bel ve kalçanızda ağrı oluyomuydu, kilolu olduğum için mi bilmiyorum ama özellikle sağ kalçamdaki bir ağrı giriyo bacağıma vuruyor yürümekte zorlanıyorumbu arada benim oğlumda pozunu verdi Eki Görüntüle 1574097
Yaaa ne guzel yaizmirde yok boyle progeamlarDonukPudra yazmis bi programi ama hala cevap vermedi insallah bende katilirim
Gaz degildir o bebektir....bak ben yemek yedikten sonra oluyor genelde hareketlenmesi.yada meyve yedigim de...bugun yarin hareketleri daha guclu olurben tambhissedemiyorum ozamanbazen seyirme gibi hissediyorum sadece ama gaz seyirmesimi bazen karistirmiyor degilim
Evet genl olrk 24-28 hafta arasiymis sanrm ama erknde bakilio dr umuz boyle uygun gordu demkki.. hersey yolunda gayet hayatini yasa dedi benim dr um sukur bi prblemimizde yok 30-40 gunde fln cagirioAa senin gayet iyi kan degerinn...bu arada seker yuklemesi yapilmis sana o 28 haftada yapilmiyormuydu...doktor ne dedi sekerine ...insallah her seyin basi saglik.biz saglikli olursak bebeklerimiz de olur
Bende haftaya carsamba gidecegim doguma hazirlik kursuna. 6hafta surecek haftada 1 gun. Isten izin aldim.
Eminim ki cok faydali bilgiler edinecegim ve ucretsiz devlet hastanesi veriyor. Istesem bu kadar olmazdi.
Ayni heyecanlari yasayan insanlarin birarada egitim almasi harika deneyim olacak.
Bilmiyorum arastirmaniz gerek.Hangi hastaneler veriyor bu kursları? Çok iyiymiş gerçekten .. İstanbul Avrupa yakasinda varmıdir?
Canım Şişli'de bir hastanede vardı yanlış hatırlamıyorsam.Birkaç sayfa geriye git paylaşmıştı sağolsun bir arkadaş.Ben Zeynep Kamil'dekine gitmeyi istiyorum, yarın arayıp bilgi alacağımHangi hastaneler veriyor bu kursları? Çok iyiymiş gerçekten .. İstanbul Avrupa yakasinda varmıdir?
Hadi gozun aydin cnm senin adina sevindim ☺Evet genl olrk 24-28 hafta arasiymis sanrm ama erknde bakilio dr umuz boyle uygun gordu demkki.. hersey yolunda gayet hayatini yasa dedi benim dr um sukur bi prblemimizde yok 30-40 gunde fln cagirio
Şimdiden gözün aydın o zaman canımKizlar yarin allahin izniyle bu saatlerde İzmir'de olacagim. Ailem, memleketim burnumda tütüyor
İyi yolculuklar seninde aileninde gözü Aydın şimdidenKizlar yarin allahin izniyle bu saatlerde İzmir'de olacagim. Ailem, memleketim burnumda tütüyor
Bende var..kolun ustune yatıyorum sanırım..Kızlar merhaba benim 3 gündür sol kolumda felaket bir Ağrı var birdenbire başladı ama dayanılacak gibi degıl mecburen parol içiyorum kolum kopuyormus gibi ağrıyor böyle bir ağrısı olan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?