- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.441
Gecmis olsun bnm 11 cok dusuk degil.. ama kanin ic yapisindaki madelerde dusme olmus ablmda ebede..Seker yuklemesi icin erken evet ama aclik kan sekerine de bakacak sanirim..kan degerin kaca dusmus.benim kan degerimde 9.5 e dustu hemsire bu degerle normal dogum olmaz sezeryan hic olmaz dedi.yukselmesi lazim .kan surubu iciyorm bende
Aa senin gayet iyi kan degerinn...bu arada seker yuklemesi yapilmis sana o 28 haftada yapilmiyormuydu...doktor ne dedi sekerine ...insallah her seyin basi saglik.biz saglikli olursak bebeklerimiz de olurGecmis olsun bnm 11 cok dusuk degil.. ama kanin ic yapisindaki madelerde dusme olmus ablmda ebede..
saglik ocaginda karnm toktu 68 cikti dusuk dedi ebe..bugun ac dr gittim sekerli suyu ictim 1 saat sonra kan verdim 94 cikti..
idrar tahlil yapti onda enfksiyon cikti ilac verdi tek seferlik..
aust 10 gibu gel dedi ..
saglikla alalim inslh canm
Kızlar merhaba bizde ayrıntılıdan geldik bugün.500gr olmuş bebeğim 25 cm dedi.doğum için normal düşünüyorum ve istiyorum herhangi bi engel varmı dedim şimdilik daha erken bunları Konuşmak için dedi.baktıktan sonra %70 sağlıklı %100 hiçbir zaman diyemeyiz dedi.plesentanın yerini sormayı cesaret edemedim
Masallah bebegine cnm.bizde pazartesi gidicez ayrintili ultrasona...peki doktor suyunun fazla olmasini neye bagladi bir cozumu varmiymisTeyzeleri bizde doktordan geldik bebeğim gayet iyi kemik gelişimi güzel 396 gram olmuş maşallah fakat suyum fazlaymış..şeker testi yaptıracağım inşaallah bir sorun yoktur...daha önce suyu fazla olanlar var mı aranızda..
Benimde 25 eylul de felan baslamasi lazim ama mudur hic baslama rapor al dedi...oysa donem sonuna dogru hastanelerde yattim rapor aldim diye neler dedi.adamin yine bir plani var...senin mudur birsey dedi mi sonucta biz dogum iznine girecegimiz icin kimse sinifa ogrenci de kaydettirmek istemez ana sinifi olunca ☺bakalim neler olacakBenim doğum iznim 30 Eylül' de başlıyor: )
Gelse o günler, doğum izinlerine çıksak,kafamız rahat olsa
Cnm bebegin hareketlerini hissediyorsun gecmeye baslar artik.ben hareketleri hissettikten iki hafta sonra felan azalmaya basladi.simdi cok nadir oluyor yine deGünaydın hamişler bu haftalarda olup bulantılari benim gibi hala geçmeyen yada yeni geçen varmı ümitleneyimmi geçer diye,yoksa böyle gidecekmi!!!hayattan sogudum
İkisi de problem cnm cok oldugunda da erken dogum riski oluyor Allah korusun.Canım aldığımız ve verdiğimiz suyla alakalı sanırım plasentadaki su miktarı az olması problem ama çok olması problem mi bilmiyorum inşallah hiç bişi olmaz
Hareketlerini hissediyorum çok şükür,inşallah canım yaa,hamileligimi anliyamiyorum resmen...Cnm bebegin hareketlerini hissediyorsun gecmeye baslar artik.ben hareketleri hissettikten iki hafta sonra felan azalmaya basladi.simdi cok nadir oluyor yine de
Yok canım bir şey demedi.Müdür öyle dediyse şanslısın.Ben de bana sınıf vermeseniz de direkt ücretli öğretmen tutsanız olur mu diyeceğim. 2,5 hafta çalışabileceğim sadece,belki kabul ederler.Bakalım,olmadı heyet raporu almaya çalışacağımBenimde 25 eylul de felan baslamasi lazim ama mudur hic baslama rapor al dedi...oysa donem sonuna dogru hastanelerde yattim rapor aldim diye neler dedi.adamin yine bir plani var...senin mudur birsey dedi mi sonucta biz dogum iznine girecegimiz icin kimse sinifa ogrenci de kaydettirmek istemez ana sinifi olunca ☺bakalim neler olacak
Şekere bakılcak işte canımMasallah bebegine cnm.bizde pazartesi gidicez ayrintili ultrasona...peki doktor suyunun fazla olmasini neye bagladi bir cozumu varmiymis
Tesekkur ederim tatlim ptesi arayip sorucam
Onların makineleri var bişey olmaz bence. Açıkçası ben hamileyim deyip hiç kasmadim. Evde kendim yapamasaydim bende giderdim guvendigim yereAlışık olmadıkları pensleri kullanamıyorlar. Onlar kendilerine göre bileyletiyorlar. En son götürdüğümde pens çok sert yapılmıyor demişlerdi. Ne zamandır da kullanmıyorum manikür setini bakım yapılması lazım. Zaten karar verdim gidicem. Gittiğim yer bu konulara dikkat eden bir yer. Bu hassasiyetimi de söyliycem ben gelmeden herşeyi hazırlayıp ekstra dikkat etsinler.
Canim heyet raporu almadigin surece ucretli veremezlerYok canım bir şey demedi.Müdür öyle dediyse şanslısın.Ben de bana sınıf vermeseniz de direkt ücretli öğretmen tutsanız olur mu diyeceğim. 2,5 hafta çalışabileceğim sadece,belki kabul ederler.Bakalım,olmadı heyet raporu almaya çalışacağım
Benim ağrılarım baya şiddetlendi eşim rennie duo almaya gitti nöbetçi eczaneye ilk defa böyle bir sancı çekiyorum Allah'ım şifa versin zor dayanıyorumArkadaşlar burda okumustum, sanırım bende de gaz sancısı oldu karnım daha doğrusu göbeğimin üst tarafı ağrıyor sabah da kabız olduğum için ağrıdı baya Allahtan kasıkarımda fln ağrı yok yoksa kafaya takıcam. 1,5ablet gynoforon içtim yani yarım kutu acaba o mu uapıyor yan etkilerindeyazıyor çünkü ama niye bukadar geç etkilesin ki diyrum ayrıca sabah 6tane büyük kayısı yedim üzerine su içtim ona rağmen çok zor wc,ye çıkabildim ayrıca çok şişkinlik yaptı bunlar bendeVar mı benim gibi olan? Sedebu sen nasıl baa çıktın bu gaz sancıları ile sende de olmuştu bir kere hatta korkmuştun neden ağrım var diye
Haraketlerini nasil hissediyorsun tekme.olarakmi ? Seyirme.olarakmi ?Cnm bebegin hareketlerini hissediyorsun gecmeye baslar artik.ben hareketleri hissettikten iki hafta sonra felan azalmaya basladi.simdi cok nadir oluyor yine de
gaz sancisi bende ilk zamanlardan beri oluyor ve kasiklarimda heo.agri var ozellikle.ayakta cok kaldigimda egildigimde falannoluyor birde.beyaz akintim var sizdede oluyormu ?Arkadaşlar burda okumustum, sanırım bende de gaz sancısı oldu karnım daha doğrusu göbeğimin üst tarafı ağrıyor sabah da kabız olduğum için ağrıdı baya Allahtan kasıkarımda fln ağrı yok yoksa kafaya takıcam. 1,5ablet gynoforon içtim yani yarım kutu acaba o mu uapıyor yan etkilerindeyazıyor çünkü ama niye bukadar geç etkilesin ki diyrum ayrıca sabah 6tane büyük kayısı yedim üzerine su içtim ona rağmen çok zor wc,ye çıkabildim ayrıca çok şişkinlik yaptı bunlar bendeVar mı benim gibi olan? Sedebu sen nasıl baa çıktın bu gaz sancıları ile sende de olmuştu bir kere hatta korkmuştun neden ağrım var diye
Beyaz akıntım var evet ben de ilk defa oluyor bütün gün kabızım diye evdeydim yattım çoğu zaman yorulmadım ama bir saattir ağrılarım arttı gaz sancısı gibi eşim eczaneye gitti ben evde ağlıyorum sancılarımdan doayı hamileliğimde ilk defa böyle oldum umarım geçicidir ptesi prof.a gitmiştik ayrıntılı için herşey yolundaydı içimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum fakat kıvranıyorumHaraketlerini nasil hissediyorsun tekme.olarakmi ? Seyirme.olarakmi ?
gaz sancisi bende ilk zamanlardan beri oluyor ve kasiklarimda heo.agri var ozellikle.ayakta cok kaldigimda egildigimde falannoluyor birde.beyaz akintim var sizdede oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?