- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #34.501
İste surekli erkek ziyaretci gelebilecek ihtimaline karsilik bende pratik kendinden bone ve miknatisli bir sal almayi dusunuyorum videoyu ekledim asagidakinin oyali modelleride var onlardan dusundum.
güzelmiş bu mantıklı bende bi bakınim bu şekilde bulabilirsem artık.
Çember nasıl oluyorben yurtdisindayim tesettire riayet eden bi hastane degildi ama ebe cocuk doktoru ve diger doktor kadindi bi esim yanimdaydi bide arada anestesi uzmani erkek doktor gelmisti basimda bonem varmiydi yoksa cikmismiydi hatirlamiyorum :) dogum sonrasi hastane cantamta kirmizi bi cemberim olcak onu takarim hemen :)
Çok iyi olur canım bende fatihe yakinim gidersem bende paylasirim kim önce giderse artık fiyatlarıyla ilgili bilgin var miİnternette bir sitede satiliyor instagramda da satiyor tulipaturban diye arattiginda. İstanbulda fatihteki aydinli magazasinda da varmis. Ben fatihe gidip bir deneyeyim diyorum. Aldigimda paylasirim.
Çok iyi olur canım bende fatihe yakinim gidersem bende paylasirim kim önce giderse artık fiyatlarıyla ilgili bilgin var mi
Surekli olcturmek mi gerekiyor arkadaslar? Benim bi kez 20.haftada detaylida olculdu? Sonra ben de sormadim dr.da bisey demedi. Gittigimde sormali miyim?
Eki Görüntüle 1620019
Elektrikler gitti kusura bakma canim cevap yazamadim lokumlar su sekilde oluyor.
Eki Görüntüle 1620018
Harika bunlar ama :)) ben kendim yerim bunları doğumdan sonra :)) insan emzirirken acayip tatlı istiyo :)))
Ben gul kokusunu cok severim bu yuzden bunu tercih ettim. İstersen kendinde istedigin kokuyu alip renklendirebilirsin.
çok pahalı geldi bana . 150 tl sitesinde135 tl ile 150 tl arasinda. Burcu cetinkaya da bunu takiyor surekli.
çok pahalı geldi bana . 150 tl sitesinde
Min -den - dan eki el ise belirlilik takısı son zamanlarda cennetteki şu-bu gibi anlamı olan isimlerin cogu uydurma maalesef gulefsan farsça bir isim gul saçan demekMinel için cennette inci tanesi diye okumuştum anlamsız miymis Gülefşanin arapça anlamı ne peki
Aaa valla çok tesekkur ederim benim için ismin anlamı da çok önemli mineli eledim o zamanMin -den - dan eki el ise belirlilik takısı son zamanlarda cennetteki şu-bu gibi anlamı olan isimlerin cogu uydurma maalesef gulefsan farsça bir isim gul saçan demek
Bana da pahalı geldi ama bilemedimNormalde ben ipek sal takarim ayni fiyatta onlarla bunu da bir tek dogum icin degil her zaman kullanirim diye dusundugum icin alicam canim ama gercekten pahalilar.
Benimde aklımda o fikir..Görümcemin oğlu nikah şekeri yerine çam fidesi dağıtmıştı..Ordan aklımda kaldı bakalım fikirler uçuşuyor kafamda :)
Kızlar rahim ağzım yine kısalmış 2.7 cm olmuş. 4cm di. 2ayda 4cmden düştü. Aman rahim ağzı uzunluğunuzu ölçtürün.
Bu arada 1780gr olmuş paşam. Yüzünü çok göstermedi başı aşağı doğru biraz. Sağlıkla gelsinler inş
Ben de çanta hazırlamadım ama geceliklerimi yıkayıp ütüledim. Koymayı düşündüklerim: gecelikler, bir çift terlik, hasta bezi, kişisel ürünler (diş fırçası ve macunu, tarak, sabun, belki bir tane ruj ve kalem, toka), iki üç çift çorap ( ayaklardan üşüyebiliyormuşsun), varis çorabım, göğüs pedi, havlu.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ya can
Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa
Kızlar isim konusunda esimle anlaşamıyordu ben Minel istiyorum o Gülefşan sizce hangisi
oyalarin sadesi oluyor biz oyle diyoruz yani.Çember nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?