2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İste surekli erkek ziyaretci gelebilecek ihtimaline karsilik bende pratik kendinden bone ve miknatisli bir sal almayi dusunuyorum videoyu ekledim asagidakinin oyali modelleride var onlardan dusundum.

güzelmiş bu mantıklı bende bi bakınim bu şekilde bulabilirsem artık.

güzelmiş bu mantıklı bende bi bakınim bu şekilde bulabilirsem artık.

İnternette bir sitede satiliyor instagramda da satiyor tulipaturban diye arattiginda. İstanbulda fatihteki aydinli magazasinda da varmis. Ben fatihe gidip bir deneyeyim diyorum. Aldigimda paylasirim.

Çember nasıl oluyor

İnternette bir sitede satiliyor instagramda da satiyor tulipaturban diye arattiginda. İstanbulda fatihteki aydinli magazasinda da varmis. Ben fatihe gidip bir deneyeyim diyorum. Aldigimda paylasirim.
Çok iyi olur canım bende fatihe yakinim gidersem bende paylasirim kim önce giderse artık fiyatlarıyla ilgili bilgin var mi

Surekli olcturmek mi gerekiyor arkadaslar? Benim bi kez 20.haftada detaylida olculdu? Sonra ben de sormadim dr.da bisey demedi. Gittigimde sormali miyim?

canım 2 kez ölçtü 6.ayda ölçmeye başladı ultrasonda işte, ama bu ay gittiğimde bakmadı, unuttu herhalde
sor istersen,cunki asıl şimdi ölçülmesi gerek artık

defile sorma canim ben ilk dogumdan sonra 2 gunde 1 kilo serbetli bir tatliyi(ismini simdi soylimiyim can cekmesi olmasin) tek basima bitiriyordum. Ac karinla bile yiyordum esim artik o tatli magazasiyla akraba olmustu

Benim de rahim ağzı kısalığı problemim var. İlaç kullanıyor musun?

Ya can

Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa

Ya can

Ya canim terlik dedinde aklima geldi.siz lohusa tac yada bantlariyla takim terlikler varya suslu suslu onlardan aldinizmi yada alcakmisiniz.cok mu abarti olur acaba guzelde duruyo yaa

Ben aldim cokta guzel duruyor canim ben severim suslu puslu seyleri benden once benim kiz denedi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…