- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.321
2 ay cok uzunmus yaa. Allah yardimcin olsun.Aynen Can'ım ama işte eşim kabul etmiyor yavaş yavaş şu uzun uzun tatil geçirmeleri azaltacam yoksa olmuyor iki aylık tatil kayınvaliden de evden çıkmadan geçirmek kötü neyseki şimdi kızımı bahane edip dışarı bi turlamaya çıkarıyorum banada iyi geliyor
Ay sorma canim ya. Anasina cekmedigi kesin
Evet kızamık aşısı oluyorBi sey soracam 9aylikken asi yapiliyomu orda?
Tesekkurler aradim burda yok mus asi kizamik asisi 12 aylikken yapiliyomus burdaEvet kızamık aşısı oluyor
Y9k canim sadece kontrolleri var.Bi sey soracam 9aylikken asi yapiliyomu orda?
Burda yokmus asi erkene aldim randevusunu sadece kontrol olcak yoksa asi sonrasi yolculuk iyi olmazdi :)9 ay asisi var evet
Valla babasina cekmedigi kesinAy sorma canim ya. Anasina cekmedigi kesinerkekleri simdiden parmaginda oynatiyor valla:))))
Tesekkurler canim burdan duymustum 9 asisi var diye bugun aradim Dr.sadece kontrol var dedi :)kanadali35 aşı kartına baktım 8.ay izlem 9.Ay aşı Yazıyo canım
Yok yok o isve cilve bende yok bacim. Ama guzelligi ayni ben.Valla babasina cekmedigi kesinayni annesi
Ok anladim. Iyim canikom sen nasil oldun,Kızkanadali35 bizim dokuzuncu ayda vurdurdugumuz aşı normalde 12. Ayda vurduruluyormus ama Suriyeliler yüzünden erkene alınmış o yüzden sizde olmaması normal.bi arada nasılsın cinimmm
Bence de asi sonrasi eserikli ruh halleri varken yolculukta hic cekilmezBurda yokmus asi erkene aldim randevusunu sadece kontrol olcak yoksa asi sonrasi yolculuk iyi olmazdi :)
Zaten normalde huysuz dis yüzünden bide asi olsaydi ucaktan atarlardiBence de asi sonrasi eserikli ruh halleri varken yolculukta hic cekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?