- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.361
Eltisi Gelince ben zey-mur gorusmek istemiyom butun sinirini benden cikarirYok ki ne bayram temizliği.o varya o eltisi gelince hep bizi bi kenara atıyor
Bisey olmazEltisi Gelince ben zey-mur gorusmek istemiyom butun sinirini benden cikarir
Tsk ederiz teyzesi de prenses olmadı oğlumabizde normal de bugün gidip kalırdık bu sene yirttim sabh bayramlasip eve gelicez
Amin Can'ım şimdiden sabır diyorum bakalım tadımız kaçmadan biter biran önce tatil millet tatil uzasın diye dua eder bende ki duruma bak2 ay cok uzunmus yaa. Allah yardimcin olsun.
Maşallah su böreğî ve sarmaAyyy çoh yoruldum su böreği baklava ve sarmalarımız tamam akşamda denize götürdüm oğluşu deniz nasıl yoruyosa minik adamım 8 aylık koca ömründe ilk defa sallamadan uyudu ve 8 buçuktan beri uyuyor, tu tu maşallah kuzuma
Evet canım senin minigin adı neAyyy canım pardon ya ben GCA ve senin bebişi karıştırıyorum senin ertuğrul onun mira dimi:)
Yok canım o hamaratlık bende nerdeeeeMaşallah su böreğî ve sarmavalla ben bu sene hazırcıyım Böreği tatliyı sipariş verdim sarmada kv nin buzluktan bir poşet çıktı şansıma.tek başına yapabildiysen Süpersin
Amiiinnn:)))))Hepinize iyi bayramlar kızlar bütün Kasım bebeleri anneleri güzel bir bayram geçirir inşallah, mübarek ramazanda ettiğimiz duaların hürmetine bayramdan sonra mışıl mışıl uyuyan, sağlıklı, yemeklerini yiyen bebeler olurlar inş :))
Göktuğ canım bizim sıpanın adıEvet canım senin minigin adı ne
Göktuğ benim kuzenimin oğlunun adı ve bizin sülalenin maskotudur kendisi o yüzden oğlunu görmeden içim ısındı :))Göktuğ canım bizim sıpanın adı
Maşallah Adıyla yaşasınGöktuğ canım bizim sıpanın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?