- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.341
Çok hastayimOk anladim. Iyim canikom sen nasil oldun,
Oyy kuzum ya insallah gececek agrin mi varÇok hastayim
İlaçla sayesinde yok ama ilacı yarım saat geciktireyim başlıyor.bagimli gibiyim yani.sende olmasan hiç ilgilenenim yok.zeymur beni hiç umursamiyor pis zeymurOyy kuzum ya insallah gececek agrin mi var
Duzenli kullan ilacini aksatmaİlaçla sayesinde yok ama ilacı yarım saat geciktireyim başlıyor.bagimli gibiyim yani.sende olmasan hiç ilgilenenim yok.zeymur beni hiç umursamiyor pis zeymur
Len laf sokma bosuna valla ayakta duracak halim yok. 2cocuk 5 koca adam yetmiyomus gibi bide misafirler var. 5dakka oturmadan su saat oldu.İlaçla sayesinde yok ama ilacı yarım saat geciktireyim başlıyor.bagimli gibiyim yani.sende olmasan hiç ilgilenenim yok.zeymur beni hiç umursamiyor pis zeymur
Valla evin normal isini yapmaktan temizlige sirami geldikiDuzenli kullan ilacini aksatmazey-mur yazik bayram temizligini yapiyordur Ne yapcak
Bu gunden misafirler mi varValla evin normal isini yapmaktan temizlige sirami geldiki
Hashasli irmik tatlisi yaptim.
Eltimler var canim.Bu gunden misafirler mi vargelip kacirasim var seni
Ok anladim kolay gelsin Sana :)Eltimler var canim.
Tesekkurler canim. Kolaysa basina gelsin demek istedim birden:)Ok anladim kolay gelsin Sana :)
Canım ben iilk kezgeçen ay oldum bu ay 10 geçti tık yok çok şişimBen ben ben. Oglumda 9.ay oldugum icin bunada 1ay daha veriyorum:))) 1yila kadar normal diyor doktorlar canim da o kadar da surmez herhalde.
Ben canım geöen[QUO post: 47177540, member: 675072"]Kızlar hala adet olmayanınız var mı? Ben olmadım daha.kızımda altı ay sonra olmuştu.bunda tık yok
Zaten hemen duzene girmezmis canim. Ondan sasma olmustur.[/QUOTE]zey-m86803 .!.:Ben canım geöen
Canım ben iilk kezgeçen ay oldum bu ay 10 geçti tık yok çok şişim
Anladım canım hayırlısıyla bir an önce olurum çok şişim ağrıların var ortada bişey yoj[/QUOTE]Zaten hemen duzene girmezmis canim. Ondan sasma olmustur.
Cik canim cik ne kadar az yan yana kalinirsa o kadar iyi odalara mutfaklara falan saklan artikAynen Can'ım ama işte eşim kabul etmiyor yavaş yavaş şu uzun uzun tatil geçirmeleri azaltacam yoksa olmuyor iki aylık tatil kayınvaliden de evden çıkmadan geçirmek kötü neyseki şimdi kızımı bahane edip dışarı bi turlamaya çıkarıyorum banada iyi geliyor
Insallah guzel gececek evrene pozitif enerji verelimZaten normalde huysuz dis yüzünden bide asi olsaydi ucaktan atarlardibakalim nasil geccek yolculuk
Yok ki ne bayram temizliği.o varya o eltisi gelince hep bizi bi kenara atıyorDuzenli kullan ilacini aksatmazey-mur yazik bayram temizligini yapiyordur Ne yapcak
Aslında bakanlık genelgesi var ama her sağlıkocağı yapmıyorTesekkurler aradim burda yok mus asi kizamik asisi 12 aylikken yapiliyomus burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?