2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İlaçla sayesinde yok ama ilacı yarım saat geciktireyim başlıyor.bagimli gibiyim yani.sende olmasan hiç ilgilenenim yok.zeymur beni hiç umursamiyor pis zeymur
Duzenli kullan ilacini aksatma zey-mur yazik bayram temizligini yapiyordur Ne yapcak

İlaçla sayesinde yok ama ilacı yarım saat geciktireyim başlıyor.bagimli gibiyim yani.sende olmasan hiç ilgilenenim yok.zeymur beni hiç umursamiyor pis zeymur
Len laf sokma bosuna valla ayakta duracak halim yok. 2cocuk 5 koca adam yetmiyomus gibi bide misafirler var. 5dakka oturmadan su saat oldu.

[QUO post: 47177540, member: 675072"]Kızlar hala adet olmayanınız var mı? Ben olmadım daha.kızımda altı ay sonra olmuştu.bunda tık yok[/QUOTE]
Ben canım geöen
Ben ben ben. Oglumda 9.ay oldugum icin bunada 1ay daha veriyorum:))) 1yila kadar normal diyor doktorlar canim da o kadar da surmez herhalde.
Canım ben iilk kezgeçen ay oldum bu ay 10 geçti tık yok çok şişim

[QUO post: 47177540, member: 675072"]Kızlar hala adet olmayanınız var mı? Ben olmadım daha.kızımda altı ay sonra olmuştu.bunda tık yok
Ben canım geöen

Canım ben iilk kezgeçen ay oldum bu ay 10 geçti tık yok çok şişim[/QUOTE]
Zaten hemen duzene girmezmis canim. Ondan sasma olmustur.

zey-m86803 .!.:
Ben canım geöen

Canım ben iilk kezgeçen ay oldum bu ay 10 geçti tık yok çok şişim
Zaten hemen duzene girmezmis canim. Ondan sasma olmustur.[/QUOTE]
Anladım canım hayırlısıyla bir an önce olurum çok şişim ağrıların var ortada bişey yoj

Zaten hemen duzene girmezmis canim. Ondan sasma olmustur.
Anladım canım hayırlısıyla bir an önce olurum çok şişim ağrıların var ortada bişey yoj[/QUOTE]
Valla canim ben daha siftah bile yapmadim. Bide beni dusun. Bi adet olsam kalan 2 kilomda gidecek. Fistik gibi olacam

Cik canim cik ne kadar az yan yana kalinirsa o kadar iyi odalara mutfaklara falan saklan artik

Tesekkurler aradim burda yok mus asi kizamik asisi 12 aylikken yapiliyomus burda
Aslında bakanlık genelgesi var ama her sağlıkocağı yapmıyor
İlk oğluma nerdeyse yalvardım da yaptı hemşire
Dr umuz suriyeli göçü nedeniyle kızamık mikrobunun arttığını maraşa aile ziyretine gittiğimiz için riskli bölge mutlaka yaptırın demişti
Birkaç gün sonrasına da menenjit aşısı yaptırdık ama o özeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…