2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İlgilenip cevap yazan arkadaslara çok teşekkür ederim..Bu aralar atak döneminde de değil ama gayet hersey altüst olmuş durumda..istahi iyi diyorum hoop gidiyo ellerine çok hakim diyorum hoop sadece ağzına sokuyor uyuyo diyorum uyumuyo. .zaman sanki aleyhe ilerliyor. .1 yaşına az kala yorgunluk hat safhada...

Az daha sabır canım hepimiz aynıyız inan uykusuzluk ,yorgunluk ve bu yipranmislikla en verimli zaman gecirtmeye çalışma ...çok yıprandık ama bize sarılıp annem diyecekler zamana az kaldı...Azdaha sabır ,dua...

Kızlar altını aldırırken deli gibi aglayip kendini ordan oraya atan bebeği olan varmi aranızda. .kafayı yiycez evde 2 kişi olmadan alt almak imkansız oldu.

Bizde oyleyiz, sanirim tum.minnaklar oyle.
Bazen agliyor, bazen isi oyuna ceviriyor kovalamaca oynar gibi.. bende eline sevdigi, daha once pek oynamadigi birsey veriyorum, olmadi ayakta bagliyoruz..
Bi kurtulsaydik su bezlerden yavrular bu sicakta her gun bezle zordur ya, boz 3;4 gun zor sabrediyoruZ baksana

Alkisa gelince bizimki hic alkis yapmiyor, bazen takiyorum cok kafama ama her bebek ayni olacak degil diyorum sonra. Demekki cani istemiyor
Canım cam kavonozda ve buzdolabındaysa en az 6 ay saklanabiliyo diye biliyorum üzerinde beyaz bi katman yoksa tadında da ekşimsilik yoksa kullanılabilir bence

Hmm ben en iyisi yenisini aldirayim daha hamileyken getirmislerdi cunki kac 6 ay gecmis uzerinden :):)

DonukPudra guzel gecmesine sevindim canim, degisikligin onlarda farkinda aslinda, birde kalabalik ya coluk cocuk var dikkatletini cekiyor seviniyorlar.

Bizde bugun havuza goturduk, denize gidemedik.
Surekli sezlonglara tutunup ayakta durdu, denize gidersem bir daha bileyim sezlong kapayim baya oyalandi cunki :)

Evet cidden farkindalar. Algilari da acik ya cok sevimli zamanlari.
COk sukur Allaha pisman olmadan gidip -geldik.
Esimle daha fena gecer diye bekledik.acikcasi ama deniz de yordu epey uyku mahmurlugu vs oldu. Aksam ustu yine girdik simitte uyuklamaya calisti.cok tatliydi keske su kamerasi olsa dedim. Gozleri de acmiyor gunese dogru biraksak uyucakti beyfendi.

Ohhh siz de cok iyi yapmissiniz. Suyu sevmeyen bebek nadir galiba. Ins hep boyle olurlar. Darisi denize size de :] sezlongta dikelip yatmak da nasip oldun minigine

Heh insallah tum minnaklara :)

Demissin ya eylul tatilini iple cekiyorum diye, gercekten ilk tatiL iyi gecince insanin taaa dunyayin obur ucuna gidecek cesareti oluyor sanki yani bende oyle oldu
Yaz bitmeden tadini iyice cikarmak lazim amaa nolmus bebeliysek

Buarada simit nasil simit aldiniz?
Biz almadim ama birdahaki gidise almak istiyorum, bir cesit var araba gibi icine sandalye gibi oturabiliyor onlar iyimi acaba

Aynen cidden ondan galiba gozum korkardi diger turlu cidden.
Simit e-bebekten aldim sari ustu tenteli olandan. Iyi gibiydi ama bilmiyorum seneye nasil olur buyuduklerinde sikilir mi . Gerci fiyati uygun 20kusurdu

DonukPudra çok sevindim canım tatlilnizin güzel geçmesine,Tüm tatilleriniz böyle olsun ,Mutlu huzurlu ,bol uykulu inşaallah canım

Kızlar bugün tam 9ay 17gün sonra eşimle kahvaltı edebildik .kızım ilk defa benden yarım saat sonra kalktı .Allahım inşallah fırtına öncesi sessizlik değildir ,Sadece buyudugundendir

Gunaydin kizlar
Bizim hala atesimiz dusmedi bugun 3.gun dr. Carsambaya kdr dusmezse getir dedi. Ilac verince 37lere dusuyo vermezsem 38.9lara cikiyo. 4saatte bi veriyorum. Ne yapsam daha erken mi gotursem. Korkuyorum ya kan alip idrar alip bakmalari gerekecek dimi?

Korkma canım götür alsınlar kan ne olacak iki dakika canı yanar en fazla
Ateşi çekmesi kolaymı kendimiz ateşlenince nasıl kötü oluyoruz
Demekki bir enfeksiyon var ki ateş yükseliyor
Bizimde 39.5lara çıktı ortakulak başlangıcıymış üstüne birde grip oldu antibiyotik kullanıyoruz malesef ama ne yapalım yeterki iyileşsin

Günaydın kızlar çocuğumun hastalığı yetmez gibi birde ben grip oldum ondan geçti büyük ihtimalle
Bizim hastalıklar hep birlikte oluyor ya sinir oluyorum

Evet cnm. Haklisin da iste icim dayanmiyor. Dr.a msj attim bakalim bugun gel derse bugun yarin derse yarin gidicem. Ben de h.sonu anneme geldiydim. Carsambaya kdr kalip carsm tatil hazirliklari icin donecektim. Bakalim durum ne gosterecek. Allahim hayirli kapilar acsin insallah.

Aynen cidden ondan galiba gozum korkardi diger turlu cidden.
Simit e-bebekten aldim sari ustu tenteli olandan. Iyi gibiydi ama bilmiyorum seneye nasil olur buyuduklerinde sikilir mi . Gerci fiyati uygun 20kusurdu

Him bir arastirayim bakalim.
Aman sevsinler suyu yeterki her yil yenisini almaya raziyim

Idrara bakmalari.daha iyi aslinda en.azindan enfeksiyon falan ona gore yol izler dr da.
Ins gecer gider biran.evvel.

Günaydın kızlar çocuğumun hastalığı yetmez gibi birde ben grip oldum ondan geçti büyük ihtimalle
Bizim hastalıklar hep birlikte oluyor ya sinir oluyorum

Cok ama.cok gecmis olsun.. zaten bebege bakmaktan anne bitik oluyor bir de hastayken hic cekilmiyor . allahim gelsin gtsn.biran once insallh

Benim her yerik dokuluyor. Ustune oglan inanilmaz mizirdak bugun. Yani tatilde ne.kadar iyiyse suan !!! Tam tersi.
Vucudu sicak atesi yukselmez ins . Burnu cesme gibi.
Ev dandini hicbir sey yapamadim.valizler esyalar giriste yigili.

Bir de oglum biliyorsunz yer yataginda yatiyor cok dondugu icin hadi dedm.tatilde yayilmadi bir kirinti yataginda yatsin hem.kis geliyor ne kadar yerde yatck ama yatagina indirirken daha gozleri aciyor. Uykusu kus gibi ya.
Kucagimda pispisladim yine denedim gene aynisi.buyudukce huylari da degisiyor.bir de ayakta sallatiyor ordan alip yatagina yatirma denemesi yapcam. 2kez basarisiz oldum bugun. Bilseydim boyle olacagini montessory yataklardan alirdim. Tam bizlikmis.
Napcam bilmiyorum hic.

Sallaniyormu yatagi canim? Belki yatagin sallanmasini istemiyordur madem yerde uyuyor. Bende kucakfa sallamayi birakip bazen ayagima alistirayin diyorun amaa alistirmasam daha iyi sanirim zordur oyle.
Insallah ateslenmez bu arada .

[QUOTEenfeksiyon e, post: 47760652, member: 509968"]Gunaydin kizlar
Bizim hala atesimiz dusmedi bugun 3.gun dr. Carsambaya kdr dusmezse getir dedi. Ilac verince 37lere dusuyo vermezsem 38.9lara cikiyo. 4saatte bi veriyorum. Ne yapsam daha erken mi gotursem. Korkuyorum ya kan alip idrar alip bakmalari gerekecek dimi?[/QUOTE]
Canım enfeksion olduğunda ateş 3 4 gün yüksek aynı seyirde olur demişti doktorumuz bizim kızda boğaz enfeksiyonu vardı idrara bakma mış tı Allah yardım can olsun çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…