- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.621
Canım çok geçmiş olsun. Kansız olduğu dışardan belli oluyor mu ben dw vermiyorum kan ilacı. Dr tahlil de istemedi kullan da demedi. Bilemedim ki.
Benim kizimin dislerinde gorunen bisey yok. Dis degil muhtemelen. Bogazi cok hafif kizarik dedi dun dr.umuz o da ates yapicak kadar degil dedi. Geceden beri ibufen calpol donusumlu ilas veriyorum. Bakalim bugun nasil gecicek. Sabah 7den beri ayagimda indirdigim an cigligi basiyo. Bittim bugun zombi gibi dolanirim. Oturur pozisyonda uyudum butun gece ayaklarim sisti.Kizlar bu ateslenme akrabamin kizindada oldu tam 1 hafta surdu.
Nedenini bulamadilar hep disten dediler, dis etleri filan kipkirmiziydi, birazda bogazi kizarmisti.
Dis etlerine bir baksaniz belki kizariklik vardir ordan anlarsiniz
Nedensiz atesi olanlar belki distendir,buyuk ihtimal distendir aslinda.
Insallah cabucak iyilesirler, cok yipraniyorlar zaten yemek yedirmek icin 40 takla atiyoruz ateslenince hic yemiyorlar
O kulak agrisi ve hst da cok zor. Allahim safii adiyla sifa versin insallah hepsine yarabbim.Günaydın kızlar bütün yavrularımıza geçmiş olsun
Malesef benim oğlumun ateşi orta kulak enf. Başlangıcındanmış
Doktor kulağına baktı kızarıklık var dedi
Çokta öksürüyor ardından hapşırıyor grip gibi de
Çok iştahsız zaten yemiyordu iyice kesti
Zayıfladı mahvoldu yavrum
Benimkine de bursa domatesi bir şey yapmazken bahçe domatesi ağzının çevresini bile kızartıcı. Ben de pişen yiyeceklerle veriyorum. Çorbada yemekte.. Ağızdan çıkarmayı öğrendi benim boncuk da ya. Bazen yiyor bazen yemiyor.. Pirinç pilavı yerdi şimdi çıkarıyor. Ben varım ve tercihlerim var diyor sıpacık.Kizlar domatesi 2 aydir veriyorum, ama su son 2,3 haftadir pisik oluyor, alerji yaomayan domates simdi yapabilirmi ?
Bakalkm.vermeyi kestim.dunden beri gececekmi.. cok severek yiyordu halbuki of
Canim boy kilo aynı benim oğlumla. Bize kimse bir şey demedi... Kafama takıldı şimdi.Gecen seferki hastalığında bize de vermiştı cnm epey ise yarıyo o surup 5 gün içir demişti.
Daha almadık ilacı cnm eşime sorayım adını soylerim. Mira 71 Cm 8100 gr çıktı Bugün. Kilosu 600 gr az dedi ondan mı verdi bilmiyorum. Miranin da yanakları fln var. Dr ye dedimki siz az diyosunuz böyle millette ay ne tombik diyo dedim siz takmayın dedi. Ben olanı söylüyorum insanları dinlemeyin dedi. Ay Geçen bi akraba çok da yakın nasıl iri önden gidiyo Dio. Ya 3200 dogmus dokuz buçuk ayda 5 kg almış bu bebek daha neyin kafasiysa. Kaldı ki önden de gidebilir böyle gicik gıcık demenin ne gereği varsa durduk yere sinirim bozuldu
Benimkine de bursa domatesi bir şey yapmazken bahçe domatesi ağzının çevresini bile kızartıcı. Ben de pişen yiyeceklerle veriyorum. Çorbada yemekte.. Ağızdan çıkarmayı öğrendi benim boncuk da ya. Bazen yiyor bazen yemiyor.. Pirinç pilavı yerdi şimdi çıkarıyor. Ben varım ve tercihlerim var diyor sıpacık.
Canım miranin yanaklari tombik ondan kilolu geliyo heralde ertugrul 8800 kilosu görünüşte mira dan zayif durmuyo mu millete bakma sen ama Nazar i degecegini düşündüğün insanların yüzüne bakarak içinden nas felak oku ufleGecen seferki hastalığında bize de vermiştı cnm epey ise yarıyo o surup 5 gün içir demişti.
Daha almadık ilacı cnm eşime sorayım adını soylerim. Mira 71 Cm 8100 gr çıktı Bugün. Kilosu 600 gr az dedi ondan mı verdi bilmiyorum. Miranin da yanakları fln var. Dr ye dedimki siz az diyosunuz böyle millette ay ne tombik diyo dedim siz takmayın dedi. Ben olanı söylüyorum insanları dinlemeyin dedi. Ay Geçen bi akraba çok da yakın nasıl iri önden gidiyo Dio. Ya 3200 dogmus dokuz buçuk ayda 5 kg almış bu bebek daha neyin kafasiysa. Kaldı ki önden de gidebilir böyle gicik gıcık demenin ne gereği varsa durduk yere sinirim bozuldu
Çok gecmis olsun canım kulak çok zor ins çabucak atlatirsinzGünaydın kızlar bütün yavrularımıza geçmiş olsun
Malesef benim oğlumun ateşi orta kulak enf. Başlangıcındanmış
Doktor kulağına baktı kızarıklık var dedi
Çokta öksürüyor ardından hapşırıyor grip gibi de
Çok iştahsız zaten yemiyordu iyice kesti
Zayıfladı mahvoldu yavrum
Oyy kuzucuklar hep hastalanmış yaa geçmiş olsun hepinizee inş çabucak toparlarlar uykularını uyuyup mamalarını yerlerde kendileri de anneleri de rahatlar.. bizimkide şu alerji maması na hala alışamadı ağzına sürmüyo biberon görünce sevinçten alkış yapan çocuk şimdi biberon görünce bağıra bağıra ağlıyo, muhallebinin çorba nın herşeyin içine mama katıp veriyorum anca öyle yiyo zayıfladı kuzucum bide yine dişler geliyo ya bu dişler çokmu hızlı çıkıyo bizde ben anlamadım alt yan dişler geliyo şimdide 8 olcak bunlarla, bide pekmez in fazlası zarar verirmi acaba çocuğa ya mamayı yedirebilmek için ekliyorum toplamda günde 2 tatlı kaşığı oluyo
Canim boy kilo aynı benim oğlumla. Bize kimse bir şey demedi... Kafama takıldı şimdi.
Balık yağı için değil. Kilosunu az bulmuş ya. Ona dedim.Canım doktor zayıf olduğu için veriyorum demedi. Aslında vitamin dahil ilaç sever bi adam değil. Yiyeceklerden konuşuyorduk. Balık yedirdim gecen hafta dedim. Aâ çok güzel balık yağı vereyim zeka gelişimi için önemli yalnız kızamık geçince verelim alerji yapabilir dedi
Canım miranin yanaklari tombik ondan kilolu geliyo heralde ertugrul 8800 kilosu görünüşte mira dan zayif durmuyo mu millete bakma sen ama Nazar i degecegini düşündüğün insanların yüzüne bakarak içinden nas felak oku ufle
Yanlış anlamışım canım. Öyle dedi dr hatta erkek seninki biraz daha fazla olmalı kilosu hattaBalık yağı için değil. Kilosunu az bulmuş ya. Ona dedim.
6 disimiz var cnm. Suan yenisi gelicek gibi durmuyo. Viral bi durum heralde. Insallah ates dusurucu agri kesicilerle atlatiriz bu kdr olur biter.Bak ona hic dikkat etmedim, annem bahceden getiriyor acaba onlarmi yapiyor. Bir takip edeyim ben onu.
Heh anliyor tabi artii herseyden, insallah yemrk secen biri olmaz yoka cook zor..
fermante evet o da ayniydi tum gecr ayaklatimda sallayip uyutuyorum diyodu.
Haliyle oda tum gece oturur pozisyonda uyudu.
Insallah distir problem baska birsey yoktur.
Ama madem nedeni belli degil disten bence.
Varmi hic cikmis disiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?