2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bu ateslenme akrabamin kizindada oldu tam 1 hafta surdu.
Nedenini bulamadilar hep disten dediler, dis etleri filan kipkirmiziydi, birazda bogazi kizarmisti.
Dis etlerine bir baksaniz belki kizariklik vardir ordan anlarsiniz

Nedensiz atesi olanlar belki distendir,buyuk ihtimal distendir aslinda.
Insallah cabucak iyilesirler, cok yipraniyorlar zaten yemek yedirmek icin 40 takla atiyoruz ateslenince hic yemiyorlar

Canım çok geçmiş olsun. Kansız olduğu dışardan belli oluyor mu ben dw vermiyorum kan ilacı. Dr tahlil de istemedi kullan da demedi. Bilemedim ki.

Teşekkür ederim cnm. Yok ya belli olan bişey değil. Ben pekmezé guveniyodum da gerçi hava sıcak nie onu da vermiyodum düzenli. Dr 10 damla mutlaka dedi

Günaydın kızlar bütün yavrularımıza geçmiş olsun
Malesef benim oğlumun ateşi orta kulak enf. Başlangıcındanmış
Doktor kulağına baktı kızarıklık var dedi
Çokta öksürüyor ardından hapşırıyor grip gibi de
Çok iştahsız zaten yemiyordu iyice kesti
Zayıfladı mahvoldu yavrum

Benim kizimin dislerinde gorunen bisey yok. Dis degil muhtemelen. Bogazi cok hafif kizarik dedi dun dr.umuz o da ates yapicak kadar degil dedi. Geceden beri ibufen calpol donusumlu ilas veriyorum. Bakalim bugun nasil gecicek. Sabah 7den beri ayagimda indirdigim an cigligi basiyo. Bittim bugun zombi gibi dolanirim. Oturur pozisyonda uyudum butun gece ayaklarim sisti.

O kulak agrisi ve hst da cok zor. Allahim safii adiyla sifa versin insallah hepsine yarabbim.

Kizlar domatesi 2 aydir veriyorum, ama su son 2,3 haftadir pisik oluyor, alerji yaomayan domates simdi yapabilirmi ?
Bakalkm.vermeyi kestim.dunden beri gececekmi.. cok severek yiyordu halbuki of
Benimkine de bursa domatesi bir şey yapmazken bahçe domatesi ağzının çevresini bile kızartıcı. Ben de pişen yiyeceklerle veriyorum. Çorbada yemekte.. Ağızdan çıkarmayı öğrendi benim boncuk da ya. Bazen yiyor bazen yemiyor.. Pirinç pilavı yerdi şimdi çıkarıyor. Ben varım ve tercihlerim var diyor sıpacık.

Canim boy kilo aynı benim oğlumla. Bize kimse bir şey demedi... Kafama takıldı şimdi.

Bak ona hic dikkat etmedim, annem bahceden getiriyor acaba onlarmi yapiyor. Bir takip edeyim ben onu.

Heh anliyor tabi artii herseyden, insallah yemrk secen biri olmaz yoka cook zor..

fermante evet o da ayniydi tum gecr ayaklatimda sallayip uyutuyorum diyodu.
Haliyle oda tum gece oturur pozisyonda uyudu.
Insallah distir problem baska birsey yoktur.
Ama madem nedeni belli degil disten bence.
Varmi hic cikmis disiniz

Canım miranin yanaklari tombik ondan kilolu geliyo heralde ertugrul 8800 kilosu görünüşte mira dan zayif durmuyo mu millete bakma sen ama Nazar i degecegini düşündüğün insanların yüzüne bakarak içinden nas felak oku ufle

Çok gecmis olsun canım kulak çok zor ins çabucak atlatirsinz

Oyy kuzucuklar hep hastalanmış yaa geçmiş olsun hepinizee inş çabucak toparlarlar uykularını uyuyup mamalarını yerlerde kendileri de anneleri de rahatlar.. bizimkide şu alerji maması na hala alışamadı ağzına sürmüyo biberon görünce sevinçten alkış yapan çocuk şimdi biberon görünce bağıra bağıra ağlıyo, muhallebinin çorba nın herşeyin içine mama katıp veriyorum anca öyle yiyo zayıfladı kuzucum bide yine dişler geliyo ya bu dişler çokmu hızlı çıkıyo bizde ben anlamadım alt yan dişler geliyo şimdide 8 olcak bunlarla, bide pekmez in fazlası zarar verirmi acaba çocuğa ya mamayı yedirebilmek için ekliyorum toplamda günde 2 tatlı kaşığı oluyo

Masallah canim baya dis cikmis, ama merak etme normal cikmasi.. bir tamidigimin daha 3 aylikken 2,3 disi vardi.
Bazisinin erken cikiyor.

Pekmez daha veremedim desem yalan olmaz, olmadi yarim tatli kasigi atsan mamasina toolamda 1 kasik olsa yemezmi acaba

Merhaba kizlar benim erkekler uykudayken firsat bulmusken yazayim
wakewake cok ama cok gecmis olsun. Yakin arkadasimin bebeginde olmustu agridan.cok agliyor diyordu bebegi icin. Allahim safi adiyla sifa versin..

fermante size de gecmis olsun. Ya dr bana salgin var dedi. Cidden de oyle galiba benim apt bebegi olan biri var o da bogaz kizarikligi ve atesten 1 haftadir mahvolduk dedi dun asansorde karsilasmistim.

G GCA Mira ins kisa surede toparlar yavrum kiyamam ya kac gundur mahvildunuz siz de.

marbleblue 2tatli kasigi pekmez normal... benim oglumun kansizligi cikti da dr her gun yumurta sarisi, et ve 2 tatli kasigi uzum pekmezi verebilirsin aksamlari kan yapar dedi.
Ki o mamaya az bile umarim alisir biran evvel...

Canim boy kilo aynı benim oğlumla. Bize kimse bir şey demedi... Kafama takıldı şimdi.

Canım doktor zayıf olduğu için veriyorum demedi. Aslında vitamin dahil ilaç sever bi adam değil. Yiyeceklerden konuşuyorduk. Balık yedirdim gecen hafta dedim. Aâ çok güzel balık yağı vereyim zeka gelişimi için önemli yalnız kızamık geçince verelim alerji yapabilir dedi

Balık yağı için değil. Kilosunu az bulmuş ya. Ona dedim.

Ay canım ben farkındayım her bebek farkli vücut tipine sahip aynı kiloda olsa bile farklı duruyolar ama 9 ay olmuş hala böyle yorumlara sinirleniyorum

Bu arada suana dek tatil super gecti diyebilirim. Atesi yok sukur ama arada oksurugu ve hapsurugumuz var hala

Onun disinda dun aksam ustu gelince denize gtiik ve oglum bayildi denize.
Cikmak istemedi. Esim hemen girip cikanlardan ben de su kusuyum sukur ki oglum da ben gibi olcak
Kumsalda emekledi yurudu millete mavi boncuk dagitti sevmeye gelenler oldu
aksam sahilde yururken baston bebek arabasinda uyudu biz de esimle yiruyus yapip canli muzik dinledik biryerde. Ruhuma iyi geldi. Bedenen yorgunluk olsa da suan full sarj modundayim
Gece de bizimki donmeye emekleyip sizmaya aliskin diken ustundeydim bi arada oturup duvara dogru kafasini vurcakti aldim yzukoyun yatirdm sizdi gene normalde uyanir deniz yordu galiba.

Eyluldeki tatili iple cekecegim
Aksamustu de donecegiz bakalim umarim yolda ziyiklamaz.
Bazen oto koltugunda sikilip kalkmak istiyor oyun turetirken yoruluyorum

DonukPudra cnm çok teşekkürler valla kaç gündür ne çektik. Tum yavrularımiza acil şifa olsun inşallah.
Sizin de deniz keyfinize maşallah diyorum annesi kuzum gezip yorulmak istiyor demekki. Bizde perşembe sabah cikicaz inşallah ama suan çok kararsızım yarın iptal için son gün. Dr gidin dedi ama ben korkuyorum ya

6 disimiz var cnm. Suan yenisi gelicek gibi durmuyo. Viral bi durum heralde. Insallah ates dusurucu agri kesicilerle atlatiriz bu kdr olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…