- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.641
Denedim canım yemiyo ya bastırmıyo galiba tadını etraftakilerde zorlama çocuğu normal yemek ver yeter diyo ama ona ihtiyacı var kalsiyumu yediği şeyler karşılamıyo mamadaki vitaminler de çok gerekli onaMasallah canim baya dis cikmis, ama merak etme normal cikmasi.. bir tamidigimin daha 3 aylikken 2,3 disi vardi.
Bazisinin erken cikiyor.
Pekmez daha veremedim desem yalan olmaz, olmadi yarim tatli kasigi atsan mamasina toolamda 1 kasik olsa yemezmi acaba
İyi bari içim rahatladı Sağol canım, haklısın yaaa yenilir yutulur bşy değil bu mamaMerhaba kizlar benim erkekler uykudayken firsat bulmusken yazayim
@wakewake cok ama cok gecmis olsun. Yakin arkadasimin bebeginde olmustu agridan.cok agliyor diyordu bebegi icin. Allahim safi adiyla sifa versin..
fermante size de gecmis olsun. Ya dr bana salgin var dedi. Cidden de oyle galiba benim apt bebegi olan biri var o da bogaz kizarikligi ve atesten 1 haftadir mahvolduk dedi dun asansorde karsilasmistim.
@GCA Mira ins kisa surede toparlar yavrum kiyamam ya kac gundur mahvildunuz siz de.
marbleblue 2tatli kasigi pekmez normal... benim oglumun kansizligi cikti da dr her gun yumurta sarisi, et ve 2 tatli kasigi uzum pekmezi verebilirsin aksamlari kan yapar dedi.
Ki o mamaya az bile umarim alisir biran evvel...
Resmen canım tatil çekti sevindim senin adına hem sana hem ona çok iyi gelmiştir gözümde canlandı bi an sanki kumlarda gidişi yesinler onuBu arada suana dek tatil super gecti diyebilirim. Atesi yok sukur ama arada oksurugu ve hapsurugumuz var hala
Onun disinda dun aksam ustu gelince denize gtiik ve oglum bayildi denize.
Cikmak istemedi.Esim hemen girip cikanlardan ben de su kusuyum sukur ki oglum da ben gibi olcak
Kumsalda emekledi yurudumillete mavi boncuk dagitti sevmeye gelenler oldu
aksam sahilde yururken baston bebek arabasinda uyudu biz de esimle yiruyus yapip canli muzik dinledik biryerde. Ruhuma iyi geldi. Bedenen yorgunluk olsa da suan full sarj modundayim
Gece de bizimki donmeye emekleyip sizmaya aliskin diken ustundeydim bi arada oturup duvara dogru kafasini vurcakti aldim yzukoyun yatirdm sizdi genenormalde uyanir deniz yordu galiba.
Eyluldeki tatili iple cekecegim
Aksamustu de donecegiz bakalim umarim yolda ziyiklamaz.
Bazen oto koltugunda sikilip kalkmak istiyoroyun turetirken yoruluyorum
Denedim canım yemiyo ya bastırmıyo galiba tadını etraftakilerde zorlama çocuğu normal yemek ver yeter diyo ama ona ihtiyacı var kalsiyumu yediği şeyler karşılamıyo mamadaki vitaminler de çok gerekli ona
Dr bana da git birsey olmaz demisti. Cidden de suan birsey yok. Guneste cikarmadik hic sabah erken gittik mesela bugun 11 olmadan donduk. Simdi donmeden bir daha girelim.diyoruz..DonukPudra cnm çok teşekkürler valla kaç gündür ne çektik. Tum yavrularımiza acil şifa olsun inşallah.
Sizin de deniz keyfinize maşallah diyorum annesi kuzum gezip yorulmak istiyor demekki. Bizde perşembe sabah cikicaz inşallah ama suan çok kararsızım yarın iptal için son gün. Dr gidin dedi ama ben korkuyorum ya
DonukPudra tsk.ler cnm. Kerem iyilesti artik heralde keyfi yerinde masallah. Deniz yormus guzel uyumus seni uzmemis ne guzel. Cok sukur bugunumuze.
Biz de bir iki gunde atlatsak ne iyi olucak . Allahim sifa ver hepsine yarabbim.
Valla bana ciddi anlamda cok iyi geldi ..asiri bunalmistim.bugun biraz sapitmaya meyletse de ogluma da iyi geldigini gozlemledik. Oyinlar yapip gulmeye calisiyor .. simidinin basinda kahkaha atiyor.Resmen canım tatil çekti sevindim senin adına hem sana hem ona çok iyi gelmiştir gözümde canlandı bi an sanki kumlarda gidişi yesinler onu
İptal ettirme düzelir perşembeye kadar kaç aydır bekliyosun ins mira da denizi sever keyif li tatil yaparsınizDonukPudra cnm çok teşekkürler valla kaç gündür ne çektik. Tum yavrularımiza acil şifa olsun inşallah.
Sizin de deniz keyfinize maşallah diyorum annesi kuzum gezip yorulmak istiyor demekki. Bizde perşembe sabah cikicaz inşallah ama suan çok kararsızım yarın iptal için son gün. Dr gidin dedi ama ben korkuyorum ya
Hem deli gibi ağlıyor ,hemde emekleyerek kaçmaya çalışıyor,Tam son hamleyi yapıp bez bağladım derken hop tutup acıyor ve emekleyipn kaciyor ...Artık çok çok merak ettiği şeyi altinj alırken veriyorum ama sadece altını alma zamanında işte ozaman çabuk olursam ağlayıp tepinmeden yetişirim ama olmuyorsa o emekliye ben aynı anda bez bağlıyorumKızlar altını aldırırken deli gibi aglayip kendini ordan oraya atan bebeği olan varmi aranızda. .kafayı yiycez evde 2 kişi olmadan alt almak imkansız oldu.
Benimki çünkü canı istemiyor sanırım yeni şeyleri yaptıkları için ,Telefonu kulağına götürüp aaa diye bağırıyor,el parmaklarıyla tek tek dudaklarını hızlıca çekip ses çıkarıyorBir de alkış ve gelgel yaparken artık yapmayan ??
Ben ilgisini cekecek birseyler verip sarki soyleyop aliyorum. Istemiyor artik.Kızlar altını aldırırken deli gibi aglayip kendini ordan oraya atan bebeği olan varmi aranızda. .kafayı yiycez evde 2 kişi olmadan alt almak imkansız oldu.
Donemsel seyler bunlar normal yapmamasi. Baska.birsey yapmayi kesfettiyse ondandirBir de alkış ve gelgel yaparken artık yapmayan ??
Benimki de ayni. Zar zor trmizledikten sonra kirli bezi kivirirken aninda kaciyo. Yakalayip yatirinca yine kalkiyo. Oturtup bezliyorum artik.Hem deli gibi ağlıyor ,hemde emekleyerek kaçmaya çalışıyor,Tam son hamleyi yapıp bez bağladım derken hop tutup acıyor ve emekleyipn kaciyor ...Artık çok çok merak ettiği şeyi altinj alırken veriyorum ama sadece altını alma zamanında işte ozaman çabuk olursam ağlayıp tepinmeden yetişirim ama olmuyorsa o emekliye ben aynı anda bez bağlıyorum
Alkis yapiyoruz hala. Amaa gelhel yok hrnuzBir de alkış ve gelgel yaparken artık yapmayan ??
Canım cam kavonozda ve buzdolabındaysa en az 6 ay saklanabiliyo diye biliyorum üzerinde beyaz bi katman yoksa tadında da ekşimsilik yoksa kullanılabilir benceSen iyisini bilirsin canim bosver cevreyi.
Bende baslasam olacak keci boynuzu pekmezi var evde ama gecen seneden acaba bisi olmusmudur.
fermante masallah canim sizide bana cikmis, digrrleride yoldadir o yuzdrbdir bence.
Ah su inciler bi ciksa rahatlasalar minnaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?