2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Denedim canım yemiyo ya bastırmıyo galiba tadını etraftakilerde zorlama çocuğu normal yemek ver yeter diyo ama ona ihtiyacı var kalsiyumu yediği şeyler karşılamıyo mamadaki vitaminler de çok gerekli ona

İyi bari içim rahatladı Sağol canım, haklısın yaaa yenilir yutulur bşy değil bu mama

DonukPudra tsk.ler cnm. Kerem iyilesti artik heralde keyfi yerinde masallah. Deniz yormus guzel uyumus seni uzmemis ne guzel. Cok sukur bugunumuze.
Biz de bir iki gunde atlatsak ne iyi olucak . Allahim sifa ver hepsine yarabbim.

Resmen canım tatil çekti sevindim senin adına hem sana hem ona çok iyi gelmiştir gözümde canlandı bi an sanki kumlarda gidişi yesinler onu

Denedim canım yemiyo ya bastırmıyo galiba tadını etraftakilerde zorlama çocuğu normal yemek ver yeter diyo ama ona ihtiyacı var kalsiyumu yediği şeyler karşılamıyo mamadaki vitaminler de çok gerekli ona

Sen iyisini bilirsin canim bosver cevreyi.
Bende baslasam olacak keci boynuzu pekmezi var evde ama gecen seneden acaba bisi olmusmudur.

fermante masallah canim sizide bana cikmis, digrrleride yoldadir o yuzdrbdir bence.
Ah su inciler bi ciksa rahatlasalar minnaklar

Dr bana da git birsey olmaz demisti. Cidden de suan birsey yok. Guneste cikarmadik hic sabah erken gittik mesela bugun 11 olmadan donduk. Simdi donmeden bir daha girelim.diyoruz..
Umarim h.ici patlak vermez tabi. Ama cocuklara degisiklik iyi geliyor o kesin..

DonukPudra tsk.ler cnm. Kerem iyilesti artik heralde keyfi yerinde masallah. Deniz yormus guzel uyumus seni uzmemis ne guzel. Cok sukur bugunumuze.
Biz de bir iki gunde atlatsak ne iyi olucak . Allahim sifa ver hepsine yarabbim.

Genzi dolu hapsuruk oksuruk var onun disinda iyi suan.ihlamur iciriyorum sik sik. Umarim tekrarlamaz.tuzlu su yutunca burnu cesme oldu biraz nefes alisina iyi geldi.
Amin insallah hemen gitsin gecsin.hastaliklari

Resmen canım tatil çekti sevindim senin adına hem sana hem ona çok iyi gelmiştir gözümde canlandı bi an sanki kumlarda gidişi yesinler onu
Valla bana ciddi anlamda cok iyi geldi ..asiri bunalmistim.bugun biraz sapitmaya meyletse de ogluma da iyi geldigini gozlemledik. Oyinlar yapip gulmeye calisiyor .. simidinin basinda kahkaha atiyor.
Darisi sizlere olsun.

İptal ettirme düzelir perşembeye kadar kaç aydır bekliyosun ins mira da denizi sever keyif li tatil yaparsıniz

Kızlar altını aldırırken deli gibi aglayip kendini ordan oraya atan bebeği olan varmi aranızda. .kafayı yiycez evde 2 kişi olmadan alt almak imkansız oldu.

Kızlar altını aldırırken deli gibi aglayip kendini ordan oraya atan bebeği olan varmi aranızda. .kafayı yiycez evde 2 kişi olmadan alt almak imkansız oldu.
Hem deli gibi ağlıyor ,hemde emekleyerek kaçmaya çalışıyor,Tam son hamleyi yapıp bez bağladım derken hop tutup acıyor ve emekleyipn kaciyor ...Artık çok çok merak ettiği şeyi altinj alırken veriyorum ama sadece altını alma zamanında işte ozaman çabuk olursam ağlayıp tepinmeden yetişirim ama olmuyorsa o emekliye ben aynı anda bez bağlıyorum

Kızlar öyle yoğun yorucu gunlerki ,okuyamamistim bile .Son gaz emekleme devam artık akşamları yer silmecem hızlandı.annem ,babaannem ,hastalıklar ,çocuklar Rabbim bugunlerimixi aratmasın ama hakikaten çok yoruldum ...Tek tek cevap yazıp alintilayadim zaman yok malesef.hasta arkadaşlarım umarım kuzular iyileşir daha fazla sıkıntı cekmezler .Rabbim hepsine tez vakitte şifa versin

Köfte tutmuyor demişti bir arkadaş bakamıyorum şimdi .benimkide öyleydi ben irmikli yaptım .irmigi suda haşlayıp köfteyi yaparken içine ekle ,köfteleri önce kaynat sonra hafif kızart .yumuşacık oluyor ,dağılıyor tavsiye ederim.

Kızlar ya uykusuzluktan tek gözüm kayıyor valla şaşı gibi oluyorum bazen .birkere bir arkadaş demişti inanmamıştım .
Bide ayağımda ayakkabı yokken, ayakkabımın arkasını ayağıma geçirmeye çalışıp, sonrada neden beceremiyorum diye ayağıma bakıp ,ayakkabı giymedigimi anlayan ,bu dünyada tek insan ben olmaliyim:))
He bide bu uykusuzlukla ve evdeki trafiğe rağmen kuaföre gittimmmm ..

Benimki de ayni. Zar zor trmizledikten sonra kirli bezi kivirirken aninda kaciyo. Yakalayip yatirinca yine kalkiyo. Oturtup bezliyorum artik.

Canım cam kavonozda ve buzdolabındaysa en az 6 ay saklanabiliyo diye biliyorum üzerinde beyaz bi katman yoksa tadında da ekşimsilik yoksa kullanılabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…