- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.681
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar çocuğumun hastalığı yetmez gibi birde ben grip oldum ondan geçti büyük ihtimalle
Bizim hastalıklar hep birlikte oluyor ya sinir oluyorum
Sallaniyormu yatagi canim? Belki yatagin sallanmasini istemiyordur madem yerde uyuyor. Bende kucakfa sallamayi birakip bazen ayagima alistirayin diyorun amaa alistirmasam daha iyi sanirim zordur oyle.
Insallah ateslenmez bu arada .
Sana da gecmis olsun cnm. Insallah halsizlik falan gelmez de rahat gecirirsiniz.Günaydın kızlar çocuğumun hastalığı yetmez gibi birde ben grip oldum ondan geçti büyük ihtimalle
Korkma canım götür alsınlar kan ne olacak iki dakika canı yanar en fazla
Ateşi çekmesi kolaymı kendimiz ateşlenince nasıl kötü oluyoruz
Demekki bir enfeksiyon var ki ateş yükseliyor
Bizimde 39.5lara çıktı ortakulak başlangıcıymış üstüne birde grip oldu antibiyotik kullanıyoruz malesef ama ne yapalım yeterki iyileşsin
Idrara bakmalari.daha iyi aslinda en.azindan enfeksiyon falan ona gore yol izler dr da.
Ins gecer gider biran.evvel.
Cok ama.cok gecmis olsun.. zaten bebege bakmaktan anne bitik oluyor bir de hastayken hic cekilmiyor . allahim gelsin gtsn.biran once insallh
Canım enfeksion olduğunda ateş 3 4 gün yüksek aynı seyirde olur demişti doktorumuz bizim kızda boğaz enfeksiyonu vardı idrara bakma mış tı Allah yardım can olsun çok geçmiş olsun[/QUOTE][QUOTEenfeksiyon e, post: 47760652, member: 509968"]Gunaydin kizlar
Bizim hala atesimiz dusmedi bugun 3.gun dr. Carsambaya kdr dusmezse getir dedi. Ilac verince 37lere dusuyo vermezsem 38.9lara cikiyo. 4saatte bi veriyorum. Ne yapsam daha erken mi gotursem. Korkuyorum ya kan alip idrar alip bakmalari gerekecek dimi?
Yok sallanmiyor . Sallansa daha kolay dalar da boyle olcagini bileydim ah ahhh..
Bizimkinin sorunu uykusu cok hafif. Asiri donuyor hatta gece uyanip emekleyip istedigi yere siziyor yer minderinde. Simdi ayakta sallayip yere birakiyorum hemen rahat oluyor done done.
Yatagina yatirmak icin aldigimda hemen kalkiyor. Pispisliyorum yataga yatitirken yine kalkiyor. Yine pispisliyorm. Bazen daliyor bazen aninda viyak viyak.
Ben kucakta salliyordum da uykuya gec daldigi icin belim kopuyordu ayakta suan daha rahatim vucuduma yuk binmiyor
Tesekkurler kizlar.Canım enfeksion olduğunda ateş 3 4 gün yüksek aynı seyirde olur demişti doktorumuz bizim kızda boğaz enfeksiyonu vardı idrara bakma mış tı Allah yardım can olsun çok geçmiş olsun
Daha bebeklikten alisti benimki sallanmaya asiri gazliydi maalesef.7aya yakin gaz sancilarimiz surdu bizim.Ay benimki sallaniyor ama sallamadan nasil alirtircam onu dusunuyorum.
Gerci tatildeyken yerdebuyuttum sadece uyuturken salladim ama baya zor oluyor dalmasi.
Yere yatirinca sey yapmistim ellerim basinin altinda ve poposundaydi yatirinca sallamaya devam ettim, sonra yavasca poposundan cektm elimi, biraz daha basini salladim o zaman uyumustu.
Oyle denesen belki yataginada alisir zamanla
Daha bebeklikten alisti benimki sallanmaya asiri gazliydi maalesef.7aya yakin gaz sancilarimiz surdu bizim.
Valla her yolu denicem alismasi icin. Onceden park yatagina carpiyodu cok dondugu icin ama birsekilde alistirmam lazim.
Hem kis icin hem de eyluldeki tatil icin. Bu gittigimiz yerde cekyat da vardi esim orda yatti biz oglumla yatak odasinda yatakta. Otelde boyle sans da olmucak. Hem de yasina gircek artik alissin odasina
Geçmiş olsun canım eve girince herkesi geziyo hastalıkGünaydın kızlar çocuğumun hastalığı yetmez gibi birde ben grip oldum ondan geçti büyük ihtimalle
Tesekkurler kizlar.Canım enfeksigeuğunda ateş 3 4 gün yüksek aynı seyirde olur demişti doktorumuz bizim kızda boğaz enfeksiyonu vardı idrara bakma mış tı Allah yardım can olsun çok geçmiş olsun
Bizimde alttaki kopek disinin kenarinda beyazlik var. Ama cok uzun zamandir var bizdeki. Ben de ilk gordugumde sormustum. Henuz cikmaz ama sonucta orda dis var gorunebilir dedi.Tecrübeli anneler bana yardım edin. Kızımın alt iki dişi çıktı sadece. Azı dişinin çıkacağı yerde bi beyazlık baş vermiş. Ama yanağına doğru bi beyazlık. Ne olabilir ki bu? Dr ye söyledim. Bebeğin keyfi yerindeyse sıkıntı yok dedi.
Ihlamur bol bol ic. Ada cayi iyi gelir bogaza. Bi de yatarken ve kalkinca varsa kestane bali yoksa da ne varsa ondan at agzina.Teşekkür ederim kızlar
Git gide ağırlaşıyorum ateşlendim 38.5
Her yerim ağrıyor doktor katarin verdi içtim valla napim
Emzirdiğimi söyledim ona göre vermiştir sanırım
Birde geniz akıntısı varki mahvetti beni
Varmı öneriniz kızlar
Cocuun hastalancagina degil huy degistirceginden korkarim lafi bos degilmis cidden . Ins rahat edersin en kisa surede.Bu hastalikta huyumuz cok degisti insallah boyle kalmayiz. Resmen ikiz olduk. Kucagimdan indirmeye gelmiyo. 9ayin acisini cikqrick sanirim. Kucagimda ya da ayagimda uyuyo. Uyanikken de hep kucakta. Napicaz bakalim bu gece nasi gecicek.
Cok gecmis olsun.Teşekkür ederim kızlar
Git gide ağırlaşıyorum ateşlendim 38.5
Her yerim ağrıyor doktor katarin verdi içtim valla napim
Emzirdiğimi söyledim ona göre vermiştir sanırım
Birde geniz akıntısı varki mahvetti beni
Varmı öneriniz kızlar
Tecrübeli anneler bana yardım edin. Kızımın alt iki dişi çıktı sadece. Azı dişinin çıkacağı yerde bi beyazlık baş vermiş. Ama yanağına doğru bi beyazlık. Ne olabilir ki bu? Dr ye söyledim. Bebeğin keyfi yerindeyse sıkıntı yok dedi.
Canım bizimkinde diş baş göstermiş gibi baya çıkmış yani.Bizimde alttaki kopek disinin kenarinda beyazlik var. Ama cok uzun zamandir var bizdeki. Ben de ilk gordugumde sormustum. Henuz cikmaz ama sonucta orda dis var gorunebilir dedi.
kötü bişey gibi durmuyor aslında. Yavrumu pek rahatsız etmiyor zaten. Ben temkinli olmak için sorayım dedim.Tecrubeli degilim ama ayni sey benim oglandada var hatta aylardir var daha alt disler cikmadan vardi beyaz nokta seklinde hala gecmedi goren ilk azi disinimi cikaracak dedi hep . Pek kotuye yorup uzerinde durmadim ama durmalimiyim acaba discimi gorursem bi sorayim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?