- 20 Ocak 2016
- 2.341
- 4.742
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.721
Bende asıl gece işini düşünüyorum bizimki hiç sevmedi o mamayı ben normalde çavdar unundan muhallebi yapıyorum ama ona da ocak lazım. Hadi bakalım inşallah rahatça atlatırız hepimizCnm.pisirme sansimiz olmayacagi icin otelde biz ne yiyorsak ondan verecegim ben de. Sekerli zaten vermem. Tuz olayini da mumkun oldugunca tuzsuz hazirlamaya calisirim. Diyet bolumunden falan bakarim biseyler diye dusunuyorum. Corba illaki her ogun oluyo bugday ekmegi dograyip corba veririm. Kofte balik vs oluyo arada bazi ogunlerde verebilirm. Hersey dahil otel konseptine gidecegiz biz de buluruz illaki biseyler . Bitek gece yedirmek icin hipp in yulafli gece mamasindan goturmeyi dusunuyorum. Belki otelin isiticisina guvenmeyip kendim elektrikli cezve koyabilirim.
Bohn nodülü. Bizim diş sandığımız nodülmüş meğer. Takipte olacağız biz. İnşallah sizinki böyle bişey değildir. Allah dermansız dert vermesin. Tüm bebekler sağlıkla büyüsün.
Çok gecmis olsun kuzucum benim allah şifa versinBugece ates tavan yapti. 39.6yi buldu. Ben gece vermem gereken surubu henuz erken diye vermedim. 1saat sonrasina alarm kurdum surup vermek icin. Cok fazla degildi cunku. Ama uyumusum. Kalkmam gereken saat 2.5du. Kizim 3.5da uyandi. Yaniyo atesler icinde. Zaten tek badyle yatiyodu. Onu da cikarttim surubunu icirdim. Ayagina limon suyuna batirdigim coraplari ve uzerine de kuru corap giydirdim. 1saat icinde 38lere dustu atesimiz. Sabah 5-6 arasinda da 37.5lara dusunce ben de uykuya gectim rahatca. Uyandigimizda ates tamamen gecmisti. Demekki diyorum ki ya o 1saatlik zamanda vucud viruslerle iyice savas verip yok etti ya da limonsulu corap iyi geldi diyorum. Allaha cok sukur suan iyi. Ama hafif isale cevirdi simdi de. Neyse bunla gecti diyorum insallah. Daha cikmaz.
Simdiden iyi tatiller canim ben o cadinin güneş gözlüğünu severim ya sipa ne tatlı olmuşturSlm kızlaar. İzne çıkmadan iş yerinde yardırmakla meşgulum. bu ara acayip yoğun müdürüm iznini ertele bile dedi ama rezervasyon olduğu için mümkün değil dedim. Eşşek mode on dayımkızımın kızamıkları söndü. yalnız iştahı hala yok. uyku düzenimiz mahvoldu. gündüz annem perişan oluyor. gece de ben yarım saatte bir uyanıyo. hep böyle olanların Allah yardımcısı olsun. İnşallah eski halimize döneriz bende hal kalmadı.
valiz fln hazırlıcam ama zaman yok inanın ya ne zormuş güya dinlenmeye gidiyoruz. bizim otelde kendimiz yapma sanşımız yok bende kızıma mecbur hazır yemek vericem. inşallah o zmana açılır iştahı da beni üzmeden yer. perşembe sabah çıkacağız yola dua edin bize hanımlar. bu arada kızıma chicconun güneş gözlüğünü aldım cadı pek sevdi. güneşten nefret ediyodu ondan hoşuna gitti sanırım
Aptamil kaşık mamasi denedin mi bnde tatile giderken almayi düşünüyorum biz ne yesek veriyorum sna yine yanim da olsun çok skisirsam veririmBende asıl gece işini düşünüyorum bizimki hiç sevmedi o mamayı ben normalde çavdar unundan muhallebi yapıyorum ama ona da ocak lazım. Hadi bakalım inşallah rahatça atlatırız hepimiz
Allah yardimcin olsun. Sana da Mira'ya da tatil iyi gelsin insallah. Orda duzene gircek bence degisim iyidir.
Cnm zaten hep oyle olur. Izne cikilcagi zaman ne hikmetse o isler ust uste gelir. Allah kolaylik versin.
Valiz icin de 2 gunun var. Yikancaklari yikadiysan biraz buaksamdan yerlestirmeye calis. Yarina hepsi kalirsa zorlanabilirsin.
Mira nin da insallah duzeni tatilde geri gelir duzelir.
Gozluk olayi iyiymis de tutuyo mu gozunde..
:/ o neymis ki arastirayim sonra bari.. iyiki aklima dusurdun cnm yoksa onemsemeyecrktim yarin baktirayim bari
G GCA otele aksam saat 10.30dan sonra rezervasyom yaptik , sabah 6 gibi yola cikacaktik o gazla hemen hazirladim valizi. Gidecegimiz belli degildi kararsizdk yani sIkisinca hemen hazirlaniyor
tutkku canım bizimle de paylaş dr nin ne dediğini. Bizimki kendiliğinden geçeceğini söyledi.
Denemedim bide onu deneyeyim bakalım diğerini resmen öğürdü sanki iğrenç bi şey yemiş gibiAptamil kaşık mamasi denedin mi bnde tatile giderken almayi düşünüyorum biz ne yesek veriyorum sna yine yanim da olsun çok skisirsam veririm
Simdiden iyi tatiller canim ben o cadinin güneş gözlüğünu severim ya sipa ne tatlı olmuştur
Canim ben yemek yapamiyorum, iki gune bir evi supuruyorum ama cocukla cok zor oluyor surekli pesimde dolaniyor, biryerleri kurcaliyor. Misafirde kabul edemiyorum malesefKızlar bebeklerınızı nasl durduruosunuz bızımkı cok yaramaz hareketlı nasl oyalıycam bazen bulamıorm bu ara abım geldı ev yemek yetıstırmekte zorlanıorum sızde oylemısınız
Baktim simdi de 10. haftasinda iken bebegin kalp atisi durmus gebeligi sonlanmis, rabbim kucagina sagsaglim evladini almayi nasip eder insallahBu arada bi arkadaş vardı toprağın annesi sanırım
En son hamileydi dimi bir daha gören oldumu
Benimki de çok yaramaz aktif bir bebek olduğundan bende hiç bir iş yapamıyorum gündüz yirmi dakika uyursa kahvaltı yapıyorum ikinci çayı içerken uyanıyor eğer bir saat uyursa şansım varsa onun yemeğini yapıyorum evi topluyorumKızlar bebeklerınızı nasl durduruosunuz bızımkı cok yaramaz hareketlı nasl oyalıycam bazen bulamıorm bu ara abım geldı ev yemek yetıstırmekte zorlanıorum sızde oylemısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?