2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende asıl gece işini düşünüyorum bizimki hiç sevmedi o mamayı ben normalde çavdar unundan muhallebi yapıyorum ama ona da ocak lazım. Hadi bakalım inşallah rahatça atlatırız hepimiz

Bohn nodülü. Bizim diş sandığımız nodülmüş meğer. Takipte olacağız biz. İnşallah sizinki böyle bişey değildir. Allah dermansız dert vermesin. Tüm bebekler sağlıkla büyüsün.

:/ o neymis ki arastirayim sonra bari.. iyiki aklima dusurdun cnm yoksa onemsemeyecrktim yarin baktirayim bari

G GCA otele aksam saat 10.30dan sonra rezervasyom yaptik , sabah 6 gibi yola cikacaktik o gazla hemen hazirladim valizi. Gidecegimiz belli degildi kararsizdk yani sIkisinca hemen hazirlaniyor

Çok gecmis olsun kuzucum benim allah şifa versin

Simdiden iyi tatiller canim ben o cadinin güneş gözlüğünu severim ya sipa ne tatlı olmuştur

Reactions: GCA
Bende asıl gece işini düşünüyorum bizimki hiç sevmedi o mamayı ben normalde çavdar unundan muhallebi yapıyorum ama ona da ocak lazım. Hadi bakalım inşallah rahatça atlatırız hepimiz
Aptamil kaşık mamasi denedin mi bnde tatile giderken almayi düşünüyorum biz ne yesek veriyorum sna yine yanim da olsun çok skisirsam veririm

Bide is dönüşü sen dinlendin al sana daha çok iş oluyo. Yikanacaklar hallodu sayılır cnm. Miranin hazır bizimkini de yarın toparlarim inşallah. Gözlük dr durduruyo sayılır canım. Güneşe çıkınca acamiyodu gözünü çok hassas ondan ses çıkarmıyor belki

OH cnm aynen ya yarın yaparım yetisirim insallah

Böyle bir şey işinize yarayabilir. Biten Çakmakları doldurdukları gaz ile çalışıyor. Eşim balıkta kullanıyor. Odanızda buzdolabı varsa saklama kabı götürüp yemekte gece için ufak birşeyler alıp ısıtabilirsiniz de. İyi tatiller.. Benimki de 6 diş çıkardı 3er adet :) daha da çıkacak sanırım ya da yapışıyor bana. Zırt pırt uyanıyor...

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-23-23-33-06.webp
    10 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bebeklerınızı nasl durduruosunuz bızımkı cok yaramaz hareketlı nasl oyalıycam bazen bulamıorm bu ara abım geldı ev yemek yetıstırmekte zorlanıorum sızde oylemısınız

Kızlar bebeklerınızı nasl durduruosunuz bızımkı cok yaramaz hareketlı nasl oyalıycam bazen bulamıorm bu ara abım geldı ev yemek yetıstırmekte zorlanıorum sızde oylemısınız
Canim ben yemek yapamiyorum, iki gune bir evi supuruyorum ama cocukla cok zor oluyor surekli pesimde dolaniyor, biryerleri kurcaliyor. Misafirde kabul edemiyorum malesef

Benimki de çok yaramaz aktif bir bebek olduğundan bende hiç bir iş yapamıyorum gündüz yirmi dakika uyursa kahvaltı yapıyorum ikinci çayı içerken uyanıyor eğer bir saat uyursa şansım varsa onun yemeğini yapıyorum evi topluyorum
Kendimiz çoğunluk dışardan yada kayınvalde de yiyoruz
Evi süpürmek için kayınvalde yi çağırıyorum
Ve şu an bunları yazarken üzerime tırmanıyor elindeki silikon fırçayı bana vuruyor bayada keyifleniyor bu durumdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…