- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.741
Ayyy allahım yaaBaktim simdi de 10. haftasinda iken bebegin kalp atisi durmus gebeligi sonlanmis, rabbim kucagina sagsaglim evladini almayi nasip eder insallah
Valla ben iki günde bi evi süpürüyorum iki günde bir yemek yapıyorum.ütü falan bazen kalıyor.evin her yeri ni cocuga göre ayarladım evde dolanıyo o.yada mesela camasır asarken yanıma geliyo mandal veriyorum sepetteki camasırları yere atıyo topluyorum onunla evi toparlıypruz yanı biz artık ne kadar olduysaKızlar bebeklerınızı nasl durduruosunuz bızımkı cok yaramaz hareketlı nasl oyalıycam bazen bulamıorm bu ara abım geldı ev yemek yetıstırmekte zorlanıorum sızde oylemısınız
Ayyy ne zamandır bende onu bulmaya calısıyodum iyi mi diye hay allhım ya cok üzüldüm ya allah en kısa zamanda bi evlat nasıp etsin oda alsın evlat kokusunuBaktim simdi de 10. haftasinda iken bebegin kalp atisi durmus gebeligi sonlanmis, rabbim kucagina sagsaglim evladini almayi nasip eder insallah
C.tesi aksami yola cikicaz cnm. Eve geldik biz de annemden nihayet. Arabada uyudu eve cikarken uyandi. Ben de esyalari yerlestirdim. Simdi uyutmaya calisiyorum.
Hosgeldin evine.C.tesi aksami yola cikicaz cnm. Eve geldik biz de annemden nihayet. Arabada uyudu eve cikarken uyandi. Ben de esyalari yerlestirdim. Simdi uyutmaya calisiyorum.
Tam bu zamanlarda aglayarak istediklerini yaptirmaya alisiyolar. Dikkat dagitip yapmamamiz lazim. Ama her zamanda dikkat dagitmaya firsat bulamayip bian sussun diye istedigini yapiyoruz.
Evet cnm saol insallah ya. Dualarin o yonde.Hosgeldin evine.
Aynen oyle zir zir beynim uyustu bugun .. 2 gundur boyle ciglik cigliga dedigin gibi ilgi dagitmaya calisiyorum. Sabretmek icin de 10a kadar sayip nefes al ver yaptim resmen.
Direne direne suan uyudu.
Senin de valiz telasi baslicak ins sorunsuz guzel bir tatil olur
Evet sanırım öyle. Doktor tedaviye ihtiyaç yok kendiliğinden geçer dedi. Hayırlısı inşcef182 aa ama bu nodül kistmi demekmiss simdi arastirdim ama ay Allahim insallah gecer ya bak simdi korktum
Biz bayramin 3.gunu cikacagiz. Esim dukkani kapatamiyor guvenip emanet edilecek birileri de yok. Boyle firsatlari degerlendircez artik.Evet cnm saol insallah ya. Dualarin o yonde.
Sen ne zaman cikican? Bayrama yakin mi?
Canım benim ya öyle kosturmacaki günler bide ustune adet oldum .annem birturlu iyileşemedi o biraz moralimizi bozuyor ,ablam cumartesi gidecek ,o gitmeden okul alışverişi yapalım dedik ama birini bulmak diğeri eksik oluyor .valla birde emeklemeye başlayınca direkt koltuklara gidiyor artık o uyanıkken çoğu zaman okuyorum ama yazamiyorum hemen telefonu alıp atmaya çalışıyor ,örümceğe bile koyamiyorum hemen ya kapıya gidip ağlıyor yada dolap kapaklarına ,fırına gidiyor ...
M mambur annecigine Allah sifa versin.
Sana da guc kuvvet. Senin kizla benim oglan iflah olmucak
Buralar cidden sessizlesti..
Ilk zamanlardanMONNA Akasya Beyaz Patik sizleri merak ediyorum. Nasilsiniz??
Daha vardi ama nickler aklima gelmiyor
Evet sanırım öyle. Doktor tedaviye ihtiyaç yok kendiliğinden geçer dedi. Hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?