- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.761
Her akşam muzlu muhallebi yedirdim bi zararını görmedim.Kızlar çoğunlukla muz veren varmı
Kabızlık dışında bir zararı olurmu acaba
Ben haftada en az iki üç kez veriyorum canım kayısı yada üzümle karıstırıyorum birbirini dengeliyor muzun cok yararı var dıye biliyorumKızlar çoğunlukla muz veren varmı
Benim oğlum her zaman kahvaltılıkları yemiyor peynir yumurta falan bende besleyici baska şeyler yapmaya calısıyorım mesela bugun yarım havuc iki hurma iki gün kurusunu az suda hasladım içine de yarım ceviz rendeledim aslında havuc topu tada cezerye diyebiliriz onu yedirdim mesela içinede azıcık hindistan ceviziBirde kahvaltı paylaşın sürekli lütfen ya
Ben ne verceğimi şaşırıyorum
Benimde kurtarıcım muz olduğu için sordumBen haftada en az iki üç kez veriyorum canım kayısı yada üzümle karıstırıyorum birbirini dengeliyor muzun cok yararı var dıye biliyorum
Aslında yediği her meyvede var hurma kayısı hele ki karpuz.ben acıkcası şekere ve tuza cok takılmamaya calısıyorum onlardan kısarken cocuk diğer vitamin minrral ve tatlardan yoksun kalıyoBenimde kurtarıcım muz olduğu için sordum
Mesela dışarı çıkarsak yanıma muz alırım hep çünkü en kolay ve temizi o oluyor
Evdeykende muhallebiye yoğurda katıyorum yani haftada benimde üç muzu buluyor ama bi sitede içinde şeker var demişler ona takıldım
Evet ya bende merak.ediyorum kanadaliyi . Tatile mi cikti ki izmire gelince.Bi watsap gurubu kuruldu herkes dağıldı
Oysaki burası daha güzel paylaşım için
Mesela burda bir sıkıntı paylaşılıyor yıllar sonra bir kişi okuyup faydalanıyor
Çoktur benim öyle faydalandığım konu yıllar öncesine aitlerden
Tabi herkesin kendi tercihi
@kanadali35 nerde oda yazmıyor
Canim ben yemek yapamiyorum, iki gune bir evi supuruyorum ama cocukla cok zor oluyor surekli pesimde dolaniyor, biryerleri kurcaliyor. Misafirde kabul edemiyorum malesef
Herks ayni durumda yani vala muthis zorlaniorm ozellikld e bu ara. Kapidan donuyorum anne anne surekli cagirio gunduz uykusu yarim saat yada daha az .Benimki de çok yaramaz aktif bir bebek olduğundan bende hiç bir iş yapamıyorum gündüz yirmi dakika uyursa kahvaltı yapıyorum ikinci çayı içerken uyanıyor eğer bir saat uyursa şansım varsa onun yemeğini yapıyorum evi topluyorum
Kendimiz çoğunluk dışardan yada kayınvalde de yiyoruz
Evi süpürmek için kayınvalde yi çağırıyorum
Ve şu an bunları yazarken üzerime tırmanıyor elindeki silikon fırçayı bana vuruyor bayada keyifleniyor bu durumdan:)
Bugece bizimde berbatti. Ozellikle 3ten sonra ne ayagimdan ne kucagimdan inmek istemedi.Gunaydin kizlar...
Gecemiz berbatti. Yatiriyorum 15 dk ya yarim saate mizir mizir kalkiyor.
Yatagina alistirmaya calisiyordm ya en sonunda pes ettim egil yatir egil al.
Ayakta uyudu yanyana uyuduk derken kafam kazan.
Allah annecine ve tum hastalara sifa versin insallah. Evet bebisler artik hic yalniz birakmaya gelmiyor. Daha cok dikkat istiyo.Canım benim ya öyle kosturmacaki günler bide ustune adet oldum .annem birturlu iyileşemedi o biraz moralimizi bozuyor ,ablam cumartesi gidecek ,o gitmeden okul alışverişi yapalım dedik ama birini bulmak diğeri eksik oluyor .valla birde emeklemeye başlayınca direkt koltuklara gidiyor artık o uyanıkken çoğu zaman okuyorum ama yazamiyorum hemen telefonu alıp atmaya çalışıyor ,örümceğe bile koyamiyorum hemen ya kapıya gidip ağlıyor yada dolap kapaklarına ,fırına gidiyor ...
Hep okudum çok çok geçmiş olsun kızlar .özellikle sabah ezaninda meleklerimiz iyilessin diye hep dua ettim
Kizlar biz bugun kahwaltida daha dogrusu bi kac gundur tahin pekmek karisimi yioyoruz . Bazen 4 5 tane bebe biskuv mamasyla eziorm icine tahn pekmez koskaninkini cok sevdi icine de peynr koyuyorum hepsni yiyorBirde kahvaltı paylaşın sürekli lütfen ya
Ben dun domates dograyip az z.yagiyla sos yaptim. Karper peynirle ve ihlamurla yedirdim.Birde kahvaltı paylaşın sürekli lütfen ya
Hepsini bitirebildi mi? Benim kiz hala cok nadir bitiriyo bi kase yicegini.Benim oğlum her zaman kahvaltılıkları yemiyor peynir yumurta falan bende besleyici baska şeyler yapmaya calısıyorım mesela bugun yarım havuc iki hurma iki gün kurusunu az suda hasladım içine de yarım ceviz rendeledim aslında havuc topu tada cezerye diyebiliriz onu yedirdim mesela içinede azıcık hindistan cevizi
Benim kizim pekmezi ppek sevmedi. Kasikla zoraki yerse yiyo. Biseylerin icine katinca hic yemiyo.Kizlar biz bugun kahwaltida daha dogrusu bi kac gundur tahin pekmek karisimi yioyoruz . Bazen 4 5 tane bebe biskuv mamasyla eziorm icine tahn pekmez koskaninkini cok sevdi icine de peynr koyuyorum hepsni yiyor
Evet güzel oluyo mihlama. Büyüğe yapıyorum seviyo tuzunu atmadan küçüğe de ayirayim bende bidahakine bakalım sevecekmi. Bide omletine normal un yerine mısır unu koyuyorum seviyo.Ayrıca kahvaltılık olarak bebeklere uyarlanacak şekilde mıhlama okudum mesela onu denicrm bi gün mısır unu ve peynirle
Muz uyku yapiyomus ama ben çok veremiyorum genelde kabızKızlar çoğunlukla muz veren varmı
Aynen burası daha zevkliEvet ya bende merak.ediyorum kanadaliyi . Tatile mi cikti ki izmire gelince.
Whatsap iyi hos da o kadar kisi surekli bildirim takibi benim acimdan zor diye katilmadim ben sahsen.
Evet herkesin kendi tercihi tabi.. aylar gecti merak ediyor insan ister istemeZ
Tahin hiç denemedim sağolKizlar biz bugun kahwaltida daha dogrusu bi kac gundur tahin pekmek karisimi yioyoruz . Bazen 4 5 tane bebe biskuv mamasyla eziorm icine tahn pekmez koskaninkini cok sevdi icine de peynr koyuyorum hepsni yiyor
Muz uyku yapiyomus ama ben çok veremiyorum genelde kabız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?