- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.781
Kızlar çoğunlukla muz veren varmı
Kabızlık dışında bir zararı olurmu acaba
ah canım benim sabır işin çok zor Allah korusun hasta olsan çocuklar napıcak ..geçecek bu günler zaman su gibiYa kızlar isyan etmekten çok korkuyorum ama herşey hepmi ust uste gelir .valla birgün bedenim tık diyecek...
Cevremdekiler gibi benimde tek derdim ,yapacagim mevludum ,sünnette giuecegim kıyafetim, haftasonu gezecegim yerler olsaydı
Ya kızlar isyan etmekten çok korkuyorum ama herşey hepmi ust uste gelir .valla birgün bedenim tık diyecek...
Cevremdekiler gibi benimde tek derdim ,yapacagim mevludum ,sünnette giuecegim kıyafetim, haftasonu gezecegim yerler olsaydı
Vicco nun ayakkabılarıda güzeldi hakiki deri dediler ama henüz almadım gerek yok diye çünkü bizimki daha sıralama çabasındakızlar ayakkabı aldınız mı? benim oğlum çok hareketlendi desteksiz adımlar atıyo artık...spor ayakkabı almayı düşünüyorum.nike baktım ama en çok adidas yumuşak tabanlı ayakkabı hoşuma gitti doktor onaylıymış.sizin önereceğiniz marka var mı?
Ben almadim ama almam lazim. Hatta ben kac gundur aklimda yazacaktim iyi ki yazmissin unuttum hep..kızlar ayakkabı aldınız mı? benim oğlum çok hareketlendi desteksiz adımlar atıyo artık...spor ayakkabı almayı düşünüyorum.nike baktım ama en çok adidas yumuşak tabanlı ayakkabı hoşuma gitti doktor onaylıymış.sizin önereceğiniz marka var mı?
bizim doktorda ortopetik şart değil yumuşak tabanlı olması gerekir tam yürüdüğü zaman ihtiyaç olursa ortopetik öneririm dedi artık evdeki küçük kutu içinde aldığımız ayakkabılar küçük geliyo.illaki alınacak almışken iyi birşey olsun bütün kış giyecekler.canım sen ortopetik alacaksan greyder de ortopetik var.modelide çok da güzel hatta indirimdeydi 89 a düşmüştü.adidas ve nike de ortopetik yokBen almadim ama almam lazim. Hatta ben kac gundur aklimda yazacaktim iyi ki yazmissin unuttum hep..
Ortopedik almak lazim da aklim karisik denemeden alinmaz. Benim oglum sol ayagini disa basiyor. Dr da henuz belli olmaz dengeyi anca kuruyor sonra gozlemlenecek birsey dedi . Yazlik sandalet tarzi lcw dan almistim bez disarda onu giydiriyorm ama dikkat ettim ayaginda o varken adimlamiyor emekleme pozisyonu aliyor.
canım aynısını doktorda söyledi evde giydirme dışarıda sadece dedi .bugun parktaydık kucakta durmadı koltuk altından tutup yürümek istiyo mecburen bişey almak zorundayım evde değilde dışarda kullanırım diye düşünüyorum
Nazilliguzeli canım babanın iyi olmasına çok sevindim gözün aydın olsun..
Saolun kızlar Allah razı olsun ilk güne göre daha iyi Rabbime şükürler olsun onu bize bagisladiNazilliguzeli canım babanın iyi olmasına çok sevindim gözün aydın olsun..
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdenNazilliguzeli Çok geçmiş olsun babanıza. Ben de sevindim iyi olduğuna. Allah tekrarını yaşatmasın.
Valla seviyosa yiyor cok yemak ayırıyor mesela bugun kuzu etli mercmek corbası yaptım onu cok seviyo iki tabak yedi.sevdiği seyi bulmaya calısıyorum bendeHepsini bitirebildi mi? Benim kiz hala cok nadir bitiriyo bi kase yicegini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?