2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya kızlar isyan etmekten çok korkuyorum ama herşey hepmi ust uste gelir .valla birgün bedenim tık diyecek...

Cevremdekiler gibi benimde tek derdim ,yapacagim mevludum ,sünnette giuecegim kıyafetim, haftasonu gezecegim yerler olsaydı

Kızlar çoğunlukla muz veren varmı
Kabızlık dışında bir zararı olurmu acaba

Ben erkeklerde idrar kanallarini tikayabilecegini biliyorum. O yuzden cok sIk vermiyorum.
O muzun uzeri zararliymis, uzerini bicakla temizliyorum oyle veriyorum. Uzeri dediysem komple muzu temizliyorum o ip gibi seyler varya.

Kizlara zararlimi bilmiyorum ama

ah canım benim sabır işin çok zor Allah korusun hasta olsan çocuklar napıcak ..geçecek bu günler zaman su gibi

kızlar ayakkabı aldınız mı? benim oğlum çok hareketlendi desteksiz adımlar atıyo artık...spor ayakkabı almayı düşünüyorum.nike baktım ama en çok adidas yumuşak tabanlı ayakkabı hoşuma gitti doktor onaylıymış.sizin önereceğiniz marka var mı?

Hayırdır canım ne olduki

Vicco nun ayakkabılarıda güzeldi hakiki deri dediler ama henüz almadım gerek yok diye çünkü bizimki daha sıralama çabasında

Ben almadim ama almam lazim. Hatta ben kac gundur aklimda yazacaktim iyi ki yazmissin unuttum hep..
Ortopedik almak lazim da aklim karisik denemeden alinmaz. Benim oglum sol ayagini disa basiyor. Dr da henuz belli olmaz dengeyi anca kuruyor sonra gozlemlenecek birsey dedi . Yazlik sandalet tarzi lcw dan almistim bez disarda onu giydiriyorm ama dikkat ettim ayaginda o varken adimlamiyor emekleme pozisyonu aliyor.
Superfit markasinin ayakkabilarini begeniyorum.
Fakat almak icin erken sanki daha

bizim doktorda ortopetik şart değil yumuşak tabanlı olması gerekir tam yürüdüğü zaman ihtiyaç olursa ortopetik öneririm dedi artık evdeki küçük kutu içinde aldığımız ayakkabılar küçük geliyo.illaki alınacak almışken iyi birşey olsun bütün kış giyecekler.canım sen ortopetik alacaksan greyder de ortopetik var.modelide çok da güzel hatta indirimdeydi 89 a düşmüştü.adidas ve nike de ortopetik yok

Ben hic ayakkabi konusuna bakmadim. Aslinda bakmak lazim. Cunku disardayken de adimlamak istiyo. Aslinda bakmamamin sebebi henuz siralamamasi. Sadece kollarindan tutup yurumek istiyo. Siralama zor geliyo sanirim.

Ayakkabı konusunda: ortopedik taban dr nin sorunlu çocuklara verdiği ayakkabı imiş. Biz sadece yumuşak tabanlı ayakkabı alacakmışız.
Uyku konusunda: Geçen kk da bi sayfa okudum. Çocukları 2,5 yaşında olan anneler şikayet ediyordu. Dr artık geceleri kesintisiz uyuması gerektiğini söylüyor falan diye. Kısaca ben vazgeçtim. Göz altı morluklarımla birlikte yaşayacağım.

M mambur neyin var senin? Allah dermansız dert vermesin. Bak neler atlattık bu da geçer.

ben bunlardan aldim kizlar.
Biraz buyuk sadece o yuzdenmi bilmem ilk zorlandi biraz adim atmaya ama alisti sonra.
Ama buaralar o kutuda olanlardan var onlarla cikariyorum daha rahat ediyir sanki.

Birde ben ayakkabi giydirmeye yeni basldim simdiye kadar hep yalin ayak veya corapla gezdirdim. Disari cikarsak mutlaka her gun yuruttum oyle disarda.
Utanmasam ben bile ayakkabisiz gezicem cunki en dogrusu o.

Uyku konusunda benim de umidim yok artik herkesin dilinde benim oglanin uykusu !bir de dalga gecer gibi 2. Uykucu olur diyenler var afedwrsiniz ama agiz dolusu saydirasim geliyor yuzlerine. Insanin halinden bir anla ya... banyo luks gunduz wc giriyom kapida gum gum .bazen aklimi oynayacakmis gibi oluyorum. Her gece bakalim nasil geccek yine diyorum. El insaf ya...

Bir de kac gundur esnemekten catlicak emip sanki uyuklar gibi oluyor hooopp gulup esimi aramaya cikiyor oda oda . Onunla oyun yapiyor falan ben artik huni modundayim.

Artik hareketli yorulur uyur dediler o da yok... yurur yorulur vs hikaye. Bizi teget gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…