2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yedi

Zaten yapma etme dedigimiz ne varsa yapiyorlar. En iyisi ye ye istedigin kdar ye de bak 2 isirik alip bir daha yuzune bakiyormu..

Insallah canim
Bakalim insallah iti gecer

Duplo Lego muz var, puzzle var ,bebek evi var,kinetiks kumu var,100 uzeri kitabi var, var da var ama yetmiyo ,kuzenim makyoz ,o biresim paylasmisti Nissan zamani kardesinin kizida Sana ben zettim.dugun de denk gelince

kanadali35 canim oyuncak almak yerine evde birseyler yapsan? Yapsaniz daha dogrusu. Belki yapmissindir bilmiyorumda
Kolilerle vs hem guzel etkinlik olur.

Bizimki mesela ozellikle babaanneye gidince bozuk paralarla oynamaya bayiliyor. Saatlerce oynadigi var. Ordan oraya aktariyor, yol yapiyoruz vs vs / tabi sonrasinda eller guzelce yikaniyor, agzina atmasin diye yaninda duruluyor/

Bizde her oyuncagi aldik ve hata yaptik. Resmen hayal edip bu benim olmali diyecegi oyuncak kalmadi herhalde.
Anca aldigim puzzle veya boyama kitabi vs oyle seyler aliyorum artik.
Mesela makas kullanmayi ogrendi simdi ona gore kucuk alayim gelistirtirsin diyorum.

Ev yapimi seylerle daha cok oyalaniyorlar bunu cok iyi anladm

Ev yapimi islerde yapiyoruz,ellerimizi boyuyoruz ,kek ,kurabiye yapiyoruz,etiketlerimizi karton kutulara yapistiriyoruz,gunde 12 saat timiz var gunduz uyumuyo,tv miz yok lisanin tableti var ama izlemiyo bisey ,havalarda soguk disarisi icin ,mecbur oyuncaklar alicam

Hi oyle olunca evet lazim sanki.
Sabah kacta kalkiyor, seninki iyice birakmis oglen uykusunu desene.

kanadali35 çok geçmiş olsun canım..

M mambur nasılsın ?allah yardımcın olsun.
Emeklerinizin karşılığını alırsınız insallah

Eylül diyorummm
kanadali35 geçmiş olsun canım şimdi nasıl Lisa?
M mambur hoş geldin canım.
Allah sana da yavruna da kolaylık versin inşallah emeğinizin karşılığını alırsiniz
Cok sagolun kizlar rabbim her emek verenin yuzunu guldursun ... bu haftaki sinavda stresini kontrol altina alabildi sukur ... ne zormus bu isler ben unv.sinavina haxirlanirken en zoru o sanmistim :))

Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz gecmise goz atamadim herkesler iyidir insallah...
Biz yagmurla iyiyiz sukur..
Efira38 canim nasil yanliz oynamaya alistiriyorsun demissin ya ben oyunu guzelce kurduktan sonra ,cok az cok az surelerle ben sana mama getireyim deyip uzak durmaya calistim ama hakikatende hep atistirmalik getirdim.bastan itiraz ediyordu yada iki dakika sonra pesime geloyordu sonra mama gelince hosuna gitti .beni beklerken oyuna daliyor oyle baya zaman geciriyor.simdi ben ders calistiricam diyorum kabul ediyor tabii bazen on dakika bazen bir saati gecik oynuyor.
Mesela alistirirken een cok mutfak esya oyuncaklarina kraker vs.koyup oynattim .oyle oyle basladi .
Tabii herzaman tutmuyor boyle boyle ogrencekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…