- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #85.041
Nerdeyse yarısını yedı ama agrıyo falanda demedi..yalvarsam yemez varya inattan yedi
İyi geceler kızlar.
@fermante bahar temizligine erken mi başladin titiz hatun
@hknzlm Allah kolaylık versin inşallah çok uzun sürmez.
DonukPudra hayırla güzellikle gelsin inşaallah
tutkku sıkma canını 15 gün çabuk gelip geçer ikinize de değişiklik olur canım.
Duplo Lego muz var, puzzle var ,bebek evi var,kinetiks kumu var,100 uzeri kitabi var, var da var ama yetmiyoBizim de su ara en favorimiz puzzle. 4 tane var hepsini defalarca yapıyoruz. Ve kitaplara sardı bu ara dün aynı kitabı 5 kere okudum.resmen dilim damağın kurudu
Duplo lego alcam ben biraz zaman geçsin .
Sağol canım. Kuaför ayarlandı.
Hayır T değil:) hayır olsun noldu
Ev yapimi islerde yapiyoruz,ellerimizi boyuyoruz ,kek ,kurabiye yapiyoruz,etiketlerimizi karton kutulara yapistiriyoruz,gunde 12 saat timiz var gunduz uyumuyo,tv miz yok lisanin tableti var ama izlemiyo bisey ,havalarda soguk disarisi icin ,mecbur oyuncaklar alicamkanadali35 canim oyuncak almak yerine evde birseyler yapsan? Yapsaniz daha dogrusu. Belki yapmissindir bilmiyorumda
Kolilerle vs hem guzel etkinlik olur.
Bizimki mesela ozellikle babaanneye gidince bozuk paralarla oynamaya bayiliyor. Saatlerce oynadigi var. Ordan oraya aktariyor, yol yapiyoruz vs vs / tabi sonrasinda eller guzelce yikaniyor, agzina atmasin diye yaninda duruluyor/
Bizde her oyuncagi aldik ve hata yaptik. Resmen hayal edip bu benim olmali diyecegi oyuncak kalmadi herhalde.
Anca aldigim puzzle veya boyama kitabi vs oyle seyler aliyorum artik.
Mesela makas kullanmayi ogrendi simdi ona gore kucuk alayim gelistirtirsin diyorum.
Ev yapimi seylerle daha cok oyalaniyorlar bunu cok iyi anladm
Ev yapimi islerde yapiyoruz,ellerimizi boyuyoruz ,kek ,kurabiye yapiyoruz,etiketlerimizi karton kutulara yapistiriyoruz,gunde 12 saat timiz var gunduz uyumuyo,tv miz yok lisanin tableti var ama izlemiyo bisey ,havalarda soguk disarisi icin ,mecbur oyuncaklar alicam
Hadi yaDuplo Lego muz var, puzzle var ,bebek evi var,kinetiks kumu var,100 uzeri kitabi var, var da var ama yetmiyo,kuzenim makyoz ,o biresim paylasmisti Nissan zamani kardesinin kizida Sana ben zettim.dugun de denk gelince
Hadi ya
Kuzenin var izmirde makyöz neden demiyorsun sen ya.
Ondan sordum lazimsa diye ,profesyonel hemde ,gecen sene ders veriyodu :) simdi serbest takiliyo ,defilere gidiyo mankenlere yapiyoHadi ya
Kuzenin var izmirde makyöz neden demiyorsun sen ya.
Sabah 8.30_9 arasi aksamda 9-gibi yatiyo ,oglen uykusunu birakti,uyusa iyi olurdu , bir yandan iyi aksam erken yatiyo :)Hi oyle olunca evet lazim sanki.
Sabah kacta kalkiyor, seninki iyice birakmis oglen uykusunu desene.
Allah zihin açıklığı versin emeklerinin karşılığını alır inşallah
Sende kendini özletme ama şu kendi başına oynama işine nasıl alıştırıyorsan lütfeeen buraya da yaz nasıl alışıyo
Insallah gecer iyilesirsiniz canim. Iyice zorluyordur ilacsiz atlatman :/
Allah yardimciniz olsun canim. Sinav sinav sinav.. simdiden ne cok strese sokuyorlar cocuklari ya :/ sonrada bu gencler neden depresyonda..
Insallah yuksek not alip dedigin gibi morali yerine gelir kiyamam
kanadali35 cok gecmis olsun canim.ilac icmeyince iyice zor.
Emzik emiyormu hala :)
kanadali35 çok geçmiş olsun canım..
M mambur nasılsın ?allah yardımcın olsun.
Emeklerinizin karşılığını alırsınız insallah
Ahh canim benimm hep bu sistemden dolayi boyle oluyo.sinav cok zor olacak diye aciklma yaptilar.ne yapsin bu cocuklar..heyecandan bildiklerinide unutuyolar.yavrumun sansina bu sene degisti.heyecanlanmamak eldemi.kac senenin birikimini 1 gune sigdiriyolar.Rabbim emeklerinizin karsiligini versin insaallahh canim.bakalim bizim doneme ne olacak?bizde de var o heyecan.
Cok sagolun kizlar rabbim her emek verenin yuzunu guldursun ... bu haftaki sinavda stresini kontrol altina alabildi sukur ... ne zormus bu isler ben unv.sinavina haxirlanirken en zoru o sanmistim :))Eylül diyorummm
kanadali35 geçmiş olsun canım şimdi nasıl Lisa?
M mambur hoş geldin canım.
Allah sana da yavruna da kolaylık versin inşallah emeğinizin karşılığını alırsiniz
Sabah 8.30_9 arasi aksamda 9-gibi yatiyo ,oglen uykusunu birakti,uyusa iyi olurdu , bir yandan iyi aksam erken yatiyo :)
Annemler orda.Canim siz bornovadamisiniz
Valla bana ig ismini verir misinOndan sordum lazimsa diye ,profesyonel hemde ,gecen sene ders veriyodu :) simdi serbest takiliyo ,defilere gidiyo mankenlere yapiyo
Yarin versem olur mu? Zaten uyaninca anca gorursun msjiAnnemler orda.
Ben de buca.
Valla bana ig ismini verir misin
Bi çıkarsaydı kuzu ne zorlandıBugün ilk tiyatromuza gittik.
Arı Maya genel olarak keyifliydi ve çok eğlendi .
Hafif ateşi var.gece yine oda oda gezdik 3 saat.
Disim deyip duruyor.
Off sorma. Kaç dişe bedel oldu resmen. Öncekiler de zor çıkmıştı ama bu son azıların yanında onlar hicmis.Bi çıkarsaydı kuzu ne zorlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?