2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

sorma benimde korkunç başım ağrıyo sanırım yatmaktan gerçi bütün işlerimide kendim yapıyorum yavaş yavaş kimse yok yanımda ama yinede çok yattım demekki.benim cuma günü yapıldı transferim 2 tane 3. gün embriyosuydu tutunma süresi ilk yarım saat dedi doktor.belirtiler ne zaman başlar yada başlar mı bilmiyorum.heyecanlıyım korkuyorum sonrada kendime çok kızıyorum kaderle bu kadar mı ters düşülür diye. kendimi öyle dualar ederken yakalıyorumki Allah rızası falan gelmiyo sanki aklıma.inşaAllah Allah hepimize nasip etsin çok zor bi süreç

Ewet canim zor zamnalardayiz ins iyi haberler aliriz allhim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins sana iki tane transfer etmisler benim 5 gun embriyosu ama. Tek embriyo transeferim dun yapildi daja sen benden uc gun once yapturmissin bu bas agrisi kimsede yok yanliz bizde var ama cok fazla yatmaktan niyr bas agrisinki seninkiler dindurulmusmuydu kacinci denemen

Kizlar birsey sorucam ya evde idrar testi yaptim kacgundur silik cizgiler cikti bugunde hatta ama bugunku birazdaha belirgin ama tam kirmizi degil korkuyorum deger azmi diye kan testi cuma gunu bugun transfer saymazsak 7. Gun

Bende bende dün oldum transferi 5.gun embriyo dediğin gibi. Ilk denemem hakkımızda hayırlısı insallah

Kızlar transfer sonrasını nasıl geciriyorsunuz.? Benim dün transferim oldu. Su ana kadar genelde yatış ufak gezintiye yapıyorum evin içinde. Sizleri merak ettim normal günlük hayatınıza döndün mü?

benim ilk denememdi canım 5 yumurta toplandı 3 döllendi bunlardan bi tanesi ilerleyemedi diğer ikisinide transfer ettiler hiç dondurulmuş yok yani canım bütün ümitlerimiz transfer edilen embriyolarda Rabbim yardım etsin hepimize çok zor

Ins canim ins rabbim nasip etsin benim geride iki embriyom daha var 10 yumurtadan 4 u 5 gun embriyosu oldu tek embriyo transfer oldu ins guzel haberler aliriz ayin25 inde

Kızlar transfer sonrasını nasıl geciriyorsunuz.? Benim dün transferim oldu. Su ana kadar genelde yatış ufak gezintiye yapıyorum evin içinde. Sizleri merak ettim normal günlük hayatınıza döndün mü?
hayırlı olsun canım.benim transferimde 4 gün önce yapıldı yatıp kalkıp duruyorum yavaş yavaş bütün işlerimi kendim yapıyorum cumartesiye kadar işe başlamıcam bunun dışında esmaül hüsnayı okuyorum sürekli hem rahatlatıyo hemde vakit geçiyo. Aynı gün transferimizin olduğu arkadaş izin alamam işten dediği için ertesi gün işe başlayabilirsin dedi doktor.

Ayni gun transfer olmusuz iyi haber aliriz ins canim benimde besinci gun hicbi belirtim yok suam
Belirtiler için çok erken sanırım canım durumumuz :) bugün yarın tutunma günleri hayırlısı ile, neler yapıyorsun yapıyorsun normal hayatınıza döndün mü :) ben yarinda yatarım sonra kalkar artık inşallah

Hepimize hayırlısı olsun inşallah canım, bende 6 gün rapor aldım pazartesi artık işe başlayacağım :) seninde ilk deneme mi ?

Betabcg ye son 7 gün ama günler geçmiyor saydikca bitmiyor delircem bu arada benim karın altı tarafi da arada batma ve şişkinlik oluyor beklemek çok zor

Arkada
arkadaslar benimde cok basimda ve kulagima dogru ugultu oldu, arada cok siddetlendi, su an iyiyim, basimin icinde orkestra var gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…