2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar okuyorum da yazdıklarınızı benim hiç bir yerim agrimiyo sadece kasikta çok az batma oluyor,yada belki olmuyodur ben kafayı yemisimdir

Kizlar birsey sorucam ya evde idrar testi yaptim kacgundur silik cizgiler cikti bugunde hatta ama bugunku birazdaha belirgin ama tam kirmizi degil korkuyorum deger azmi diye kan testi cuma gunu bugun transfer saymazsak 7. Gun
Silik çıkması bile güzel canım yoksa zaten hiç çıkmıyor geçen seferki denememde benim hiç cikmamisti net tek çizgiydi...İnşallah değerlerin kat kat artar

Silik çıkması bile güzel canım yoksa zaten hiç çıkmıyor geçen seferki denememde benim hiç cikmamisti net tek çizgiydi...İnşallah değerlerin kat kat artar
Canim ben sevinemiyorum gecen denememdede 7.gun kan tahlili yaptirmistim 27 cikmisti 9.gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel kese gormeye dedi bende 11 gun tekrar test yapiyim dedim 77 dusmustu o yuzden korkuyorum rabbim insallah nasip eder bu denememde o yuzden ben ultrosyonda gormeden sevinemem canim

Hepimize hayırlısı olsun inşallah canım, bende 6 gün rapor aldım pazartesi artık işe başlayacağım :) seninde ilk deneme mi ?
evet canım ilk denemem Allahın izniyle tutunurda son denemem olur zira ne karnımda ne kalçamda iğne yapacak yer kalmadı :)

inşaAllah bu sefer ultrasondada görürsün kucağındada

Ay çok zor ya Allahım bir daha yaşamasin arkadaşım..İnşallah bu kez alacaksın kucagina iyi düşün güzel düşün

evet canım ilk denemem Allahın izniyle tutunurda son denemem olur zira ne karnımda ne kalçamda iğne yapacak yer kalmadı :)
Çok zor bir ara karnimda gerçekten bir süre baktık yer yoktu karnimda ve mosmor olmustu,nelere dayaniyoruz seve seve hemde :) inşallah kızlar hep keyifli ve pozitif olucaz ve bebislerimiz bizimle olacak :)

Kızlar benim 11 yaşında bir kızım var kabus gibi bir çocuktu iki yıl ne uyudu ne uyuttu hiçbir şey bilemiyosa parkta düşüp kolunu kırıyodu ameliyat falan oluyodu parçalı kırıktan :) o dönemlerde birisi hamileyim dediğinde yada bebek için tedavi oluyorum dediğinde delirmiş olmalı bunlar diyordum. Şu an nerdeyim :)) hayat çok garip. İnşallah ikizleriniz olsun sağsalim çünkü kardeş takıntısı insana neler yaptırıyo görün halimi:)

hoşbuldum 3. günü gideceğim 5 aşılama yaptırdım özelde yaptırdıklarım rapor için kabul edilmedi tekrar iki tane daha yaptırdım onlarda tutmadı hsg histerskopi yeteri kadar sperm testi herşey var yani umarım bu ay başlayabilirim

teşekkür ederim hamile kalamamaktan daha zor bir durum inanki kimseye yaşatmasın allah. neden böyle birşey oldu bilmiyoruz birşey demediler kan pıhtılaşmasına bakıldı oda çıkmadı zaten. devlette bir iki ay sonraya gün mü veriyor yoksa aynı ay başlıyor mu onu merak ediyorum. adetimin 3. günü gideceğim ben ankara dışında yaşıyorum da ancak ayarlayabildim

Arkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…