Haliyle hiç bir belirti yok canım dua ediyorum bebisimin benimle kalması için :)Amin canim,sende durumlar nasıl?
Bende canim bende hemde ne dualar :) En zoruda beklemekmis meğerHaliyle hiç bir belirti yok canım dua ediyorum bebisimin benimle kalması için :)
Silik çıkması bile güzel canım yoksa zaten hiç çıkmıyor geçen seferki denememde benim hiç cikmamisti net tek çizgiydi...İnşallah değerlerin kat kat artarKizlar birsey sorucam ya evde idrar testi yaptim kacgundur silik cizgiler cikti bugunde hatta ama bugunku birazdaha belirgin ama tam kirmizi degil korkuyorum deger azmi diye kan testi cuma gunu bugun transfer saymazsak 7. Gun
Canim ben sevinemiyorum gecen denememdede 7.gun kan tahlili yaptirmistim 27 cikmisti 9.gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel kese gormeye dedi bende 11 gun tekrar test yapiyim dedim 77 dusmustu o yuzden korkuyorum rabbim insallah nasip eder bu denememde o yuzden ben ultrosyonda gormeden sevinemem canimSilik çıkması bile güzel canım yoksa zaten hiç çıkmıyor geçen seferki denememde benim hiç cikmamisti net tek çizgiydi...İnşallah değerlerin kat kat artar
evet canım ilk denemem Allahın izniyle tutunurda son denemem olur zira ne karnımda ne kalçamda iğne yapacak yer kalmadı :)Hepimize hayırlısı olsun inşallah canım, bende 6 gün rapor aldım pazartesi artık işe başlayacağım :) seninde ilk deneme mi ?
Aminnn canim aminnn cumlemize rabbim nasip etsinSilik çıkması bile güzel canım yoksa zaten hiç çıkmıyor geçen seferki denememde benim hiç cikmamisti net tek çizgiydi...İnşallah değerlerin kat kat artar
inşaAllah bu sefer ultrasondada görürsün kucağındadaCanim ben sevinemiyorum gecen denememdede 7.gun kan tahlili yaptirmistim 27 cikmisti 9.gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel kese gormeye dedi bende 11 gun tekrar test yapiyim dedim 77 dusmustu o yuzden korkuyorum rabbim insallah nasip eder bu denememde o yuzden ben ultrosyonda gormeden sevinemem canim
Ay çok zor ya Allahım bir daha yaşamasin arkadaşım..İnşallah bu kez alacaksın kucagina iyi düşün güzel düşünCanim ben sevinemiyorum gecen denememdede 7.gun kan tahlili yaptirmistim 27 cikmisti 9.gun 165 cikti doktor 10 gun sonra gel kese gormeye dedi bende 11 gun tekrar test yapiyim dedim 77 dusmustu o yuzden korkuyorum rabbim insallah nasip eder bu denememde o yuzden ben ultrosyonda gormeden sevinemem canim
Amiiiin canim ya insallah rabbim hepimize nasip etsininşaAllah bu sefer ultrasondada görürsün kucağındada
Çok zor bir ara karnimda gerçekten bir süre baktık yer yoktu karnimda ve mosmor olmustu,nelere dayaniyoruz seve seve hemde :) inşallah kızlar hep keyifli ve pozitif olucaz ve bebislerimiz bizimle olacak :)evet canım ilk denemem Allahın izniyle tutunurda son denemem olur zira ne karnımda ne kalçamda iğne yapacak yer kalmadı :)
Evet canim cok zor inan rabbim nasip etsin ammminn ammmmin senin nasil gidiyor inan gunlerde gecmiyorAy çok zor ya Allahım bir daha yaşamasin arkadaşım..İnşallah bu kez alacaksın kucagina iyi düşün güzel düşün
Evet canim cok zor inan rabbim nasip etsin ammminn ammmmin senin nasil gidiyor inan gunlerde gecmiyorAy çok zor ya Allahım bir daha yaşamasin arkadaşım..İnşallah bu kez alacaksın kucagina iyi düşün güzel düşün
Aynı canım günler gecmiyor ki,dün bir bugün 2 daha ama test günümde 23 ü ve hiç gelmeyecekmis gibi geliyorEvet canim cok zor inan rabbim nasip etsin ammminn ammmmin senin nasil gidiyor inan gunlerde gecmiyor
hoşbuldum 3. günü gideceğim 5 aşılama yaptırdım özelde yaptırdıklarım rapor için kabul edilmedi tekrar iki tane daha yaptırdım onlarda tutmadı hsg histerskopi yeteri kadar sperm testi herşey var yani umarım bu ay başlayabilirimMerhaba canım hoşgeldin,iki asilamadan sonra zaten tüp e geçmek daha mantikli drlarda bunu öneriyor...Reg olduğun zaman gitmen gerekiyor tedaviye başlama için,zaten az çok biliyosundur süreci,bir farkı var oda yum toplama yapılıyor o kadar sonrada asilamada ki gibi transfer oluyor..
teşekkür ederim hamile kalamamaktan daha zor bir durum inanki kimseye yaşatmasın allah. neden böyle birşey oldu bilmiyoruz birşey demediler kan pıhtılaşmasına bakıldı oda çıkmadı zaten. devlette bir iki ay sonraya gün mü veriyor yoksa aynı ay başlıyor mu onu merak ediyorum. adetimin 3. günü gideceğim ben ankara dışında yaşıyorum da ancak ayarlayabildimBen su an kac haftalığım transferin 17.
Öncelikle cok gecmis arkadasım ,Bebeğin icin cok uzuldum . Neden kalbi Durmuş ne dedi doktorlar? Tup icin 2 aşılama yapildiysa devlet karşılıyor 1.500 gibi bir fark cikiyor sanırım ilaçlarla ilgili. Adetin 2. Gunu gidiyorsun ve tedavi Başlıyor.benim bildiklerim bunlar Allah kolaylık versin
Arkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak banaCanım 2 denemem ama ohss oldugum icin 1 devlet hakkim bosa gitti. O yüzden 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. 1 tanesi tuttu cok şükür son resmini gonderim burda 7+5 günlük. Eki Görüntüle 1493701 ama suan 8+3 olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?