2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak bana
Canım ben 5+6 günlük ken gittim kalp atışı vardi ama dinletmedi. Sadece ekrandan hareketini gösterdi. Bazilarinin gec duyuluyormus ama dr muaneden once söyledi. O yüzden korkma. Peki haftasi tutuyorsa hic korkma ve kac mm boyu.

Arkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak bana
Bende 5haftalıkken gitmiştim kalp atışını duymadık ama gördük korkma kese büyümüşse sorun yoktur normalde zaten 6 7 haftada duyuluyor

Canım aynı durumdayız benimde iki tane üçüncü gun embriyosu transfer edildi Rabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallaahhhhhhhh test günüm 24 nisan senin ne zaman

Canım aynı durumdayız benimde iki tane üçüncü gun embriyosu transfer edildi Rabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallaahhhhhhhh test günüm 24 nisan senin ne zaman
hayırlı uğurlu olsun canım 22 nisan benimde.ama daha önce yaptırırım heralde ben çok stres yaptım korkuyorum varsa çıkar 9.gün diyolar bilmiyorum kararsızım

hayırlı uğurlu olsun canım 22 nisan benimde.ama daha önce yaptırırım heralde ben çok stres yaptım korkuyorum varsa çıkar 9.gün diyolar bilmiyorum kararsızım
Bende o güne kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama birde negatif çıkarsa o da var bilmiyorum hiç

Boyunu demedi bunda ama masallh güzel büyümüş kerede bebekte dedi resmini atayım ultrasyonun

Kızlarrrrr,kızmayın bana ama kaçıncı gün belirtileriniz başladı yazarmisiniz lütfen

Canim atamadım resmi ama ilk kese görüldüğünde 5.3 tu boyu küçücük nokta ama şimdi maşallah onun 4kati yani boyu görünen haftası da tutuyor dedi dr

Kızlarrrrr,kızmayın bana ama kaçıncı gün belirtileriniz başladı yazarmisiniz lütfen
Niye kizalim tatlim.hepimizin meraki.benim transferden sonra hep adet olcak gibi sancim vardi ama 4gunden sonra batma seklinde kasiklarim agriyodu

heerkeste bir belirti olacak diye bir sart yok karındaki gaz gibi seyleri progestan yapıyo bel böbrek agrısını kortizon yapıyo yani bu belittilr hamilelik belirtisi olacagı için değil :)

Niye kizalim tatlim.hepimizin meraki.benim transferden sonra hep adet olcak gibi sancim vardi ama 4gunden sonra batma seklinde kasiklarim agriyodu
Ne zormuş,daha 2 gün önce Güle oynaya gittim transfere ve şimdi çok korkuyorum ya tutmazsa bu seferde diye...bende hiç birşey yok

heerkeste bir belirti olacak diye bir sart yok karındaki gaz gibi seyleri progestan yapıyo bel böbrek agrısını kortizon yapıyo yani bu belittilr hamilelik belirtisi olacagı için değil :)
Doğrudur ama insan arıyor işte öyle yada böyle bir belirti olsun diye

yani kızlarbu belirtilerin hiç biri bende yok hamile değilim diye sıkıntı yapmayın boşuna ilaçların vucuttaki etkileri kişiden kişiye değişiyo bende cok asırı böbrek ve bacak agrısı vardı batmalar yok denecek kadar azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…