Canım ben 5+6 günlük ken gittim kalp atışı vardi ama dinletmedi. Sadece ekrandan hareketini gösterdi. Bazilarinin gec duyuluyormus ama dr muaneden once söyledi. O yüzden korkma. Peki haftasi tutuyorsa hic korkma ve kac mm boyu.Arkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak bana
Bende 5haftalıkken gitmiştim kalp atışını duymadık ama gördük korkma kese büyümüşse sorun yoktur normalde zaten 6 7 haftada duyuluyorArkadasim bise sorucam sana sen kalp atisini ne zaman duydun ben dun kontrole gittim cok sukur kese buyumus be ek buyumus olusmus iyice dedi doktor 6+1gunluktu ama kalp atisi duyulmadi cok korkuyprum haftaya tekrar bakilacak bana
Canım aynı durumdayız benimde iki tane üçüncü gun embriyosu transfer edildi Rabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallaahhhhhhhh test günüm 24 nisan senin ne zamansorma benimde korkunç başım ağrıyo sanırım yatmaktan gerçi bütün işlerimide kendim yapıyorum yavaş yavaş kimse yok yanımda ama yinede çok yattım demekki.benim cuma günü yapıldı transferim 2 tane 3. gün embriyosuydu tutunma süresi ilk yarım saat dedi doktor.belirtiler ne zaman başlar yada başlar mı bilmiyorum.heyecanlıyım korkuyorum sonrada kendime çok kızıyorum kaderle bu kadar mı ters düşülür diye. kendimi öyle dualar ederken yakalıyorumki Allah rızası falan gelmiyo sanki aklıma.inşaAllah Allah hepimize nasip etsin çok zor bi süreç
hayırlı uğurlu olsun canım 22 nisan benimde.ama daha önce yaptırırım heralde ben çok stres yaptım korkuyorum varsa çıkar 9.gün diyolar bilmiyorum kararsızımCanım aynı durumdayız benimde iki tane üçüncü gun embriyosu transfer edildi Rabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallaahhhhhhhh test günüm 24 nisan senin ne zaman
aaaaa ne güzel inşşş o gün ikimizin de yüzü güler burdan mutlu mutlu haberler veririz..Benimde test ayin 17 test gunum
Bende o güne kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama birde negatif çıkarsa o da var bilmiyorum hiçhayırlı uğurlu olsun canım 22 nisan benimde.ama daha önce yaptırırım heralde ben çok stres yaptım korkuyorum varsa çıkar 9.gün diyolar bilmiyorum kararsızım
2 gün kaldıaaaaa ne güzel inşşş o gün ikimizin de yüzü güler burdan mutlu mutlu haberler veririz..
Canım ben 5+6 günlük ken gittim kalp atışı vardi ama dinletmedi. Sadece ekrandan hareketini gösterdi. Bazilarinin gec duyuluyormus ama dr muaneden once söyledi. O yüzden korkma. Peki haftasi tutuyorsa hic korkma ve kac mm boyu.
Canım ben 5+6 günlük ken gittim kalp atışı vardi ama dinletmedi. Sadece ekrandan hareketini gösterdi. Bazilarinin gec duyuluyormus ama dr muaneden once söyledi. O yüzden korkma. Peki haftasi tutuyorsa hic korkma ve kac mm boyu.
Amiiiin canim 1 gunumuz kaldi ama allahim insallah guzel pozitif sonuclar alirizz ammminaaaaa ne güzel inşşş o gün ikimizin de yüzü güler burdan mutlu mutlu haberler veririz..
Canim atamadım resmi ama ilk kese görüldüğünde 5.3 tu boyu küçücük nokta ama şimdi maşallah onun 4kati yani boyu görünen haftası da tutuyor dedi drCanım ben 5+6 günlük ken gittim kalp atışı vardi ama dinletmedi. Sadece ekrandan hareketini gösterdi. Bazilarinin gec duyuluyormus ama dr muaneden once söyledi. O yüzden korkma. Peki haftasi tutuyorsa hic korkma ve kac mm boyu.
Niye kizalim tatlim.hepimizin meraki.benim transferden sonra hep adet olcak gibi sancim vardi ama 4gunden sonra batma seklinde kasiklarim agriyoduKızlarrrrr,kızmayın bana ama kaçıncı gün belirtileriniz başladı yazarmisiniz lütfen
heerkeste bir belirti olacak diye bir sart yok karındaki gaz gibi seyleri progestan yapıyo bel böbrek agrısını kortizon yapıyo yani bu belittilr hamilelik belirtisi olacagı için değil :)Kızlarrrrr,kızmayın bana ama kaçıncı gün belirtileriniz başladı yazarmisiniz lütfen
Ne zormuş,daha 2 gün önce Güle oynaya gittim transfere ve şimdi çok korkuyorum ya tutmazsa bu seferde diye...bende hiç birşey yokNiye kizalim tatlim.hepimizin meraki.benim transferden sonra hep adet olcak gibi sancim vardi ama 4gunden sonra batma seklinde kasiklarim agriyodu
Doğrudur ama insan arıyor işte öyle yada böyle bir belirti olsun diyeheerkeste bir belirti olacak diye bir sart yok karındaki gaz gibi seyleri progestan yapıyo bel böbrek agrısını kortizon yapıyo yani bu belittilr hamilelik belirtisi olacagı için değil :)
Doğrudur ama insan arıyor işte öyle yada böyle bir belirti olsun diye[/QUOTE
biz hareketlerimiz kısıtlı sürekli yatıyoruz oturuyoruz kendimizi dinleyecek cook vaktimiz oluyo normal hayatımızda bunlar zaten oluyo ama farkına varmıyoruz benim bu üçüncü denemem ilk yaptığım pozitifti ama değerler yükselmedi ikinci tuttu degerler yükseldi kessede görüldü ama kanamam bitmedi kalp tışını duymaya gittiğimde düşük yapmışsın dediler bu sefer stresten uzagım hiç birseye takmıyorum oluruna bıraktım çok şükür muhtrsem gidiyo yrın keseyi görmeye gidecem stres cok etkiliyo sizin anlayacgınız
Yapma ama canim dur daha iki gun hemen umutsuzluk yok.dua edicez olucak insallahNe zormuş,daha 2 gün önce Güle oynaya gittim transfere ve şimdi çok korkuyorum ya tutmazsa bu seferde diye...bende hiç birşey yok
senin bulantılar devam ediyo mu peki güzelim hala kaç haftalık oldun sen ne zaman baslamıştıYapma ama canim dur daha iki gun hemen umutsuzluk yok.dua edicez olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?