2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canim atamadım resmi ama ilk kese görüldüğünde 5.3 tu boyu küçücük nokta ama şimdi maşallah onun 4kati yani boyu görünen haftası da tutuyor dedi dr
Canım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesinde

Kızlar 20 gündür Protestan iğne yapılıyordum,iğne yerleri apse olmuş ve enfekte olmuş nasıl ateşim var hastayım anlatamam ( bugun jele geçildi ama kalçam felç

Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?

Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?
Canim bende catlatma ignesi olan pregnyl vuruldum tranferden sonra beta hgc icerdigi icin bebegin tutunmasi esnasinda vücut bebegi yabanci görüp atmasin diye destek olarak bazi dr lar veriyor. Bu arada beta icerdigi icin catlatma ignesi idrar testi pozitif cikiyor :))

Kızlar 20 gündür Protestan iğne yapılıyordum,iğne yerleri apse olmuş ve enfekte olmuş nasıl ateşim var hastayım anlatamam ( bugun jele geçildi ama kalçam felç
aynen canım bende 25 gündür kullandım 2 haftadır jele gectim taş gibi olmuştu hala yerleri topak topak sert sıcak havluyu koy 5 dk beklet ama cok sıcak olsun kaynar su dök havluya orada beklet kolanyayla ov sallayarak anca öyle düzeliyor geçmiş olsun

hayırlı olsun canım aynı gün olmuş transferlerimiz.bana bir sürü şey verdi ama çatlatma iğnesi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…