Canım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesindeCanim atamadım resmi ama ilk kese görüldüğünde 5.3 tu boyu küçücük nokta ama şimdi maşallah onun 4kati yani boyu görünen haftası da tutuyor dedi dr
Ayy bu neeeee :)) hangisi bebek annesi bunun hiç anlamıyorum ben siyah usg fotosundan :))Canım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesindeEki Görüntüle 1494752
Tabiki de denemeLisin bir ÇOĞU dondurulmuşlarla hamile kalıyor annesikızlar dondurulmuşu denemelı mıyım
Fotoyu yakinlastir 2 tane + arti isaretinin ortasindakiAyy bu neeeee :)) hangisi bebek annesi bunun hiç anlamıyorum ben siyah usg fotosundan :))
Kızlarrrrr,kızmayın bana ama kaçıncı gün belirtileriniz başladı yazarmisiniz lütfen
şansı daha mı yüksekTabiki de denemeLisin bir ÇOĞU dondurulmuşlarla hamile kalıyor annesi
Canim bende catlatma ignesi olan pregnyl vuruldum tranferden sonra beta hgc icerdigi icin bebegin tutunmasi esnasinda vücut bebegi yabanci görüp atmasin diye destek olarak bazi dr lar veriyor. Bu arada beta icerdigi icin catlatma ignesi idrar testi pozitif cikiyor :))Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?
Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?
aynen canım bende 25 gündür kullandım 2 haftadır jele gectim taş gibi olmuştu hala yerleri topak topak sert sıcak havluyu koy 5 dk beklet ama cok sıcak olsun kaynar su dök havluya orada beklet kolanyayla ov sallayarak anca öyle düzeliyor geçmiş olsunKızlar 20 gündür Protestan iğne yapılıyordum,iğne yerleri apse olmuş ve enfekte olmuş nasıl ateşim var hastayım anlatamam( bugun jele geçildi ama kalçam felç
hayırlı olsun canım aynı gün olmuş transferlerimiz.bana bir sürü şey verdi ama çatlatma iğnesi vermediKızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?
Banada vermedihayırlı olsun canım aynı gün olmuş transferlerimiz.bana bir sürü şey verdi ama çatlatma iğnesi vermedi
Off hadi yaKızlar 20 gündür Protestan iğne yapılıyordum,iğne yerleri apse olmuş ve enfekte olmuş nasıl ateşim var hastayım anlatamam( bugun jele geçildi ama kalçam felç
İnşallah bizlerinde öyle olur..Bende hiç belirti olmadı Ağrı sızı olmadı çok korktum . Ama pozitif çıkti çok şükür
Amin canım inşallahYapma ama canim dur daha iki gun hemen umutsuzluk yok.dua edicez olucak insallah
Çok mutlu oldum annesi,bugünkü hcg Değeri kaçtı peki ?Bugün benim 4+2 keseyi gördük çok şükür nasipse sıra kalp atışında ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?