Yok canim erken yapmadim ben.. transfer gunu harici 12.gunumdu testi yaptirdigimda.onunda yaniltici bir zaman olcagini dusunmuyoeum acikcasi. Pazartesiye kadar beklemek istiyorum bi yandanda.dr umu arayp ne derse yaparim artik o gun .Ben olsam kan testi yapardım ki senin erken test yaptığını hatırlıyorum ben. Zaten şu an durumu kabullendin,tekrar negatif çıksa da çok üzülmezsin. Ama idrar yapma bence
Sonunda ekledim resmi bu dunku canmCanım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesindeEki Görüntüle 1494752
Sendemi duyamadin kac haftalik kac gunluktu bebeklerin bnde dun gittim dra 6+1di bebekte gorundu ama kalp atisi yokdedi drKızlar merhaba ben dün doktora gittim ama kalp atışını henüz duyamadık.23 nisana gün verdi o gün tekrar gideceğiz.bebeklerim çok küçük olduğu için kalp atışını henüz duyamadık.ikiz olucak Allahım bana bağışlarsa çok değişik bir sevinç bu Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Kızlar crinone jele geçtik bugun.sabah ve akşam kullandım.ancak tüpün içindeki yarım cm kadar ilacı sıkamıyorum içeri. Hemşire bana,elimizle sıktığımız pompa kısmını topluiğneyle delmemi söylemişti,acaba ondan mı pompalamıyor anlamadım. Ben de kalanını dış kısma sürdüm o da feci yaktı. Sizler tam olarak sıkabiliyor musunuz tekniğiniz nedir?
Ay maşallah Rabbim bana da ve isteyen herkese de nasip eder inşallah o zaman 10. Gün test yapar bu insan eşim yapma diyo amaHayırlı uğurlu olsun şimdiden :) benim 2. Gün embriyosu Olmasına rağmen 10. Günde 40 çıkmıştı
Canım bende kullanıyorum prospektüsünde de az miktarda içinde kalabilir önemli değil gibisinden birşey yazıyordu iyice bi oku istersen delince kalın yeri ucundaki jel baskıyla gitmez gbi geldi bana amaKızlar crinone jele geçtik bugun.sabah ve akşam kullandım.ancak tüpün içindeki yarım cm kadar ilacı sıkamıyorum içeri. Hemşire bana,elimizle sıktığımız pompa kısmını topluiğneyle delmemi söylemişti,açana ondan mı pompalamıyor anlamadım. Ben de kalanını dış kısma sürdüm o da feci yaktı. Sizler tam olarak sokabiliyor musunuz tekniğiniz nedir?
Tutacak insallah bitanem sen duani ve umudunu eksik etme. Allahumme ya bari allahumme ya halik allahumme ya musavvir. Oku bunlari canim.Ne zormuş,daha 2 gün önce Güle oynaya gittim transfere ve şimdi çok korkuyorum ya tutmazsa bu seferde diye...bende hiç birşey yok
Cok olmasada okuyo arada hep halsizim uykum var bide bugun basim cok agridi.6+5 oldum hesaba gore.son bi haftadir var ara ara.senin bulantılar devam ediyo mu peki güzelim hala kaç haftalık oldun sen ne zaman baslamıştı
canım transferden sonra bende başladım kullanmaya hemşire itebildiğin kadar içeri it çubuğu çünkü jelin serviks tabakaya ulaşması gerekiyor dedi az bişey gitmiyo delincede gitmiyo zaten o da önemli değilmiş ama biraz dişini sık ileriye it mutlaka bana öyle söylendi çünküKızlar crinone jele geçtik bugun.sabah ve akşam kullandım.ancak tüpün içindeki yarım cm kadar ilacı sıkamıyorum içeri. Hemşire bana,elimizle sıktığımız pompa kısmını topluiğneyle delmemi söylemişti,açana ondan mı pompalamıyor anlamadım. Ben de kalanını dış kısma sürdüm o da feci yaktı. Sizler tam olarak sokabiliyor musunuz tekniğiniz nedir?
Kızlar crinone jele geçtik bugun.sabah ve akşam kullandım.ancak tüpün içindeki yarım cm kadar ilacı sıkamıyorum içeri. Hemşire bana,elimizle sıktığımız pompa kısmını topluiğneyle delmemi söylemişti,açana ondan mı pompalamıyor anlamadım. Ben de kalanını dış kısma sürdüm o da feci yaktı. Sizler tam olarak sokabiliyor musunuz tekniğiniz nedir?
Inşallah canım bol dua etAy maşallah Rabbim bana da ve isteyen herkese de nasip eder inşallah o zaman 10. Gün test yapar bu insan eşim yapma diyo ama
Canım bende kullanıyorum prospektüsünde de az miktarda içinde kalabilir önemli değil gibisinden birşey yazıyordu iyice bi oku istersen delince kalın yeri ucundaki jel baskıyla gitmez gbi geldi bana ama
Günaydın cnm. Bende ondan kullanıyorum günde bir tane. Bende de biraz kalıyor ama hiç bişey yapmıyorum. Çok etkiler mi acaba. Bana onla ilgili bir bilgi verilmedi
günaydın kızlar,evet iğne ile delmek saçma oldu yeterli basıncı uygulamiyor. Akşam bir de öyle deniycem bakalım. Benimkinin tüp içinde ilaç bayağı bir kalıyor gibi sanki de. Ay hapı şurubu yok mu ki bunun yahucanım transferden sonra bende başladım kullanmaya hemşire itebildiğin kadar içeri it çubuğu çünkü jelin serviks tabakaya ulaşması gerekiyor dedi az bişey gitmiyo delincede gitmiyo zaten o da önemli değilmiş ama biraz dişini sık ileriye it mutlaka bana öyle söylendi çünkü
O sesi hiç dinleme canım :) en azından bi 10. Günü gör ve ben kesinlikle idrar testi yapmıcam sende direk kan testi yaptır senin yine 6. Gün benim 4.Transferin 6.günündeyim sanki 6 gün değil 6 hafta geçmek bil.edi günler 5 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum içimden bir sesgit idrar testi yap kan testi yap duyup duruyor ki Allahtan tutuyorum kendimi dün gecede bacakların öyle bir sizladiki anlatamam tam adet öncesi ve adet sırasındaki agriya benziyordu ödüm patladı adet olucam sandım inşallah olmam neyapsam ne etsem bilemedim Zaten daha öncede anlatmisimdir karın altı bolgemdede ara ara şişlik batma hissi oluyor diye benimkiler 5. gün embiryosu 2 tane inşallah tutunmuslardir
Allah yardımcımız olsun ne yapalım sayılı gün çabuk geçer deyip bekliycez ben hep kendi kendime ne ne 5 günler 10 günler bitirdin buda geçer diye diye moral veriyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahO sesi hiç dinleme canım :) en azından bi 10. Günü gör ve ben kesinlikle idrar testi yapmıcam sende direk kan testi yaptır senin yine 6. Gün benim 4.
Aminnn isteyen herkese nasip etsin RabbimmmmAllah yardımcımız olsun ne yapalım sayılı gün çabuk geçer deyip bekliycez ben hep kendi kendime ne ne 5 günler 10 günler bitirdin buda geçer diye diye moral veriyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın canım,benim ilk seferinde ondan kullaniyordum ama bu sefer 200 mg progestan verdiler fitil yanigünaydın kızlar,evet iğne ile delmek saçma oldu yeterli basıncı uygulamiyor. Akşam bir de öyle deniycem bakalım. Benimkinin tüp içinde ilaç bayağı bir kalıyor gibi sanki de. Ay hapı şurubu yok mu ki bunun yahu)
Transferin 6.günündeyim sanki 6 gün değil 6 hafta geçmek bil.edi günler 5 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum içimden bir sesgit idrar testi yap kan testi yap duyup duruyor ki Allahtan tutuyorum kendimi dün gecede bacakların öyle bir sizladiki anlatamam tam adet öncesi ve adet sırasındaki agriya benziyordu ödüm patladı adet olucam sandım inşallah olmam neyapsam ne etsem bilemedim Zaten daha öncede anlatmisimdir karın altı bolgemdede ara ara şişlik batma hissi oluyor diye benimkiler 5. gün embiryosu 2 tane inşallah tutunmuslardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?