2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Ben olsam kan testi yapardım ki senin erken test yaptığını hatırlıyorum ben. Zaten şu an durumu kabullendin,tekrar negatif çıksa da çok üzülmezsin. Ama idrar yapma bence
Yok canim erken yapmadim ben.. transfer gunu harici 12.gunumdu testi yaptirdigimda.onunda yaniltici bir zaman olcagini dusunmuyoeum acikcasi. Pazartesiye kadar beklemek istiyorum bi yandanda.dr umu arayp ne derse yaparim artik o gun .

Sendemi duyamadin kac haftalik kac gunluktu bebeklerin bnde dun gittim dra 6+1di bebekte gorundu ama kalp atisi yokdedi dr

Kızlar crinone jele geçtik bugun.sabah ve akşam kullandım.ancak tüpün içindeki yarım cm kadar ilacı sıkamıyorum içeri. Hemşire bana,elimizle sıktığımız pompa kısmını topluiğneyle delmemi söylemişti,açana ondan mı pompalamıyor anlamadım. Ben de kalanını dış kısma sürdüm o da feci yaktı. Sizler tam olarak sokabiliyor musunuz tekniğiniz nedir?

Kızlar hepinize çok çok çok teşekkür ederim.ne güzel şeyler yazmışsınız.Yanlızlığımı bi nebze olsun unutturdunuz.Benim yanımda kalacak ah yavrum diyecek bi annemde yok.9 ay önce kaybettim.2 ay öncede sizin çocuğunuz olmaz dediler.yıkıldım.çok şükür eşim hep yanımda destek olmaya çalışıyor ama bi de o jinekolog masası fobim var yıllardır.her yattığımda kriz geçiriyorum.günlerce etkisinden kurtulamıyorum.ama işte diyorum bebiş için dayan.Bizde sorun sperm sayı ve morfolojisi.Doktor o yüzden 10 da 4 tuttu diyor.o yüzden çok korkuyorum.morfoloji kaynaklı tutmama ya da düşük tehlikesi varmış.

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) benim 2. Gün embriyosu Olmasına rağmen 10. Günde 40 çıkmıştı
Ay maşallah Rabbim bana da ve isteyen herkese de nasip eder inşallah o zaman 10. Gün test yapar bu insan eşim yapma diyo ama

Canım bende kullanıyorum prospektüsünde de az miktarda içinde kalabilir önemli değil gibisinden birşey yazıyordu iyice bi oku istersen delince kalın yeri ucundaki jel baskıyla gitmez gbi geldi bana ama

Ne zormuş,daha 2 gün önce Güle oynaya gittim transfere ve şimdi çok korkuyorum ya tutmazsa bu seferde diye...bende hiç birşey yok
Tutacak insallah bitanem sen duani ve umudunu eksik etme. Allahumme ya bari allahumme ya halik allahumme ya musavvir. Oku bunlari canim.

canım transferden sonra bende başladım kullanmaya hemşire itebildiğin kadar içeri it çubuğu çünkü jelin serviks tabakaya ulaşması gerekiyor dedi az bişey gitmiyo delincede gitmiyo zaten o da önemli değilmiş ama biraz dişini sık ileriye it mutlaka bana öyle söylendi çünkü

Günaydın cnm. Bende ondan kullanıyorum günde bir tane. Bende de biraz kalıyor ama hiç bişey yapmıyorum. Çok etkiler mi acaba. Bana onla ilgili bir bilgi verilmedi

Canım bende kullanıyorum prospektüsünde de az miktarda içinde kalabilir önemli değil gibisinden birşey yazıyordu iyice bi oku istersen delince kalın yeri ucundaki jel baskıyla gitmez gbi geldi bana ama
Günaydın cnm. Bende ondan kullanıyorum günde bir tane. Bende de biraz kalıyor ama hiç bişey yapmıyorum. Çok etkiler mi acaba. Bana onla ilgili bir bilgi verilmedi
günaydın kızlar,evet iğne ile delmek saçma oldu yeterli basıncı uygulamiyor. Akşam bir de öyle deniycem bakalım. Benimkinin tüp içinde ilaç bayağı bir kalıyor gibi sanki de. Ay hapı şurubu yok mu ki bunun yahu )

Transferin 6.günündeyim sanki 6 gün değil 6 hafta geçmek bil.edi günler 5 gün daha nasıl beklerim bilmiyorum içimden bir ses git idrar testi yap kan testi yap duyup duruyor ki Allahtan tutuyorum kendimidün gecede bacakların öyle bir sizladiki anlatamam tam adet öncesi ve adet sırasındaki agriya benziyordu ödüm patladı adet olucam sandım inşallah olmam neyapsam ne etsem bilemedim Zaten daha öncede anlatmisimdir karın altı bolgemdede ara ara şişlik batma hissi oluyor diye benimkiler 5. gün embiryosu 2 tane inşallah tutunmuslardir

O sesi hiç dinleme canım :) en azından bi 10. Günü gör ve ben kesinlikle idrar testi yapmıcam sende direk kan testi yaptır senin yine 6. Gün benim 4.

O sesi hiç dinleme canım :) en azından bi 10. Günü gör ve ben kesinlikle idrar testi yapmıcam sende direk kan testi yaptır senin yine 6. Gün benim 4.
Allah yardımcımız olsun ne yapalım sayılı gün çabuk geçer deyip bekliycez ben hep kendi kendime ne ne 5 günler 10 günler bitirdin buda geçer diye diye moral veriyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın canım,benim ilk seferinde ondan kullaniyordum ama bu sefer 200 mg progestan verdiler fitil yani

O ses yok mu o ses Banada gelip duruyor ama çok erken işte kivranip duruyorum. .Benimde 5.gün emb 2 tane transfer edildi...4. Güne girdim ve gerçekten o kadar gün bekleyemeyecegim bu çok net 8.gün falan yaparım herhalde​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…