2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bigun 4. Gun benim goguslerim daha cok aciyor, ama jelden olabilir tabi.baska belirti yok, sende var mi?
Benimde 4.günüm göğüslerde hiç bir şey yok ama kasik batmalarim oluyor,baş dönmem var ama ilaçlardan diye düşünüyorum

Kızlar belirtileriniz var mı?
6. günüm benimde hiç olmadığım kadar iyiyim:)sadece belim ağrıyo diğer yerlerimde tık yok.belirtisi olmayıp pozitifi görenler yazmışlardı geçenlerde.onun için rahat olalım bence hepimiz hamileyiz :))) hapların bendeki yan etkisi bu ruhen çok pozitifim:)

Kızlar aklınızda bulunsun diye söylüyorum.benim arkadaşıma 2 tane orta kalite 3. Gün embriyosu transfer edildi.8. Gün dayanamadı test yaptı.negatif çıktı.transfeden sonra 2 kez grip oldu.kanaması oldu hastanelere koşturdu.test günü rakam 1000 leri gördü.ikiz olmasına rağmen çıkmadı 8. Gün.ama şükür hiçbişey olmadı bebişlere. Şimdi 6 aylık iki güzel kızı var.Allah isterse veriyor işte.biz ne yapsak boş.

Ay ne güzel ya :) öyle ol zaten...Ama gerçekte bir enerji var bendede şaka gibi Normalde zayıflık yüzünden hep bi halsizdim şimdi müthiş bir enerjim var

Sendemi duyamadin kac haftalik kac gunluktu bebeklerin bnde dun gittim dra 6+1di bebekte gorundu ama kalp atisi yokdedi dr
canım keseler henüz küçük dedi ve haftaya ancak duyarız dedi doktorum başka bir şey söylemedi haftayı bekleyeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…