- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Canım benim o gün geldi deseneKizlar benimde yarin 10.gun test gunum dua edin bana
benim adım da esra.. sana da kendime de dua ediyorum benim de yarın test günüm:) heyecan dorukta...Kizlar benimde yarin 10.gun test gunum dua edin bana
Ay insallah canim insallah hepimizin guzel gunleri bayramlari olur hepimizinCanım benim o gün geldi deseneEtmezmiyiz tatlım insallahh yarın güzel haberlerle dönersin hepimiz bayram ederiz
İnsallan hayırlı haberlerini alırız Rabbim sağlıkla kavustursun evladina:)Kizlar benimde yarin 10.gun test gunum dua edin bana
Hadi insallah guzel haberler veririz senle dua edilim birbirimize canimbenim adım da esra.. sana da kendime de dua ediyorum benim de yarın test günüm:) heyecan dorukta...
Ammmmin canim cumlemize rabbim nasip etsin insallahİnsallan hayırlı haberlerini alırız Rabbim sağlıkla kavustursun evladina:)
Benimde 4. Gun zaman gecmek bilmiyor.O sesi hiç dinleme canım :) en azından bi 10. Günü gör ve ben kesinlikle idrar testi yapmıcam sende direk kan testi yaptır senin yine 6. Gün benim 4.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle hep canımKizlar benimde yarin 10.gun test gunum dua edin bana
Geçmezzzzz saniyeler geçmez çok iyi biliyorum :)Benimde 4. Gun zaman gecmek bilmiyor.
Amiiiin canim saolHadi inşallah hayırlı haberlerle hep canım
Bigun 4. Gun benim goguslerim daha cok aciyor, ama jelden olabilir tabi.baska belirti yok, sende var mi?Kızlar belirtileriniz var mı?
Benimde 4.günüm göğüslerde hiç bir şey yok ama kasik batmalarim oluyor,baş dönmem var ama ilaçlardan diye düşünüyorumBigun 4. Gun benim goguslerim daha cok aciyor, ama jelden olabilir tabi.baska belirti yok, sende var mi?
6. günüm benimde hiç olmadığım kadar iyiyim:)sadece belim ağrıyo diğer yerlerimde tık yok.belirtisi olmayıp pozitifi görenler yazmışlardı geçenlerde.onun için rahat olalım bence hepimiz hamileyiz :))) hapların bendeki yan etkisi bu ruhen çok pozitifim:)Kızlar belirtileriniz var mı?
Ay ne güzel ya :) öyle ol zaten...Ama gerçekte bir enerji var bendede şaka gibi6. günüm benimde hiç olmadığım kadar iyiyim:)sadece belim ağrıyo diğer yerlerimde tık yok.belirtisi olmayıp pozitifi görenler yazmışlardı geçenlerde.onun için rahat olalım bence hepimiz hamileyiz :))) hapların bendeki yan etkisi bu ruhen çok pozitifim:)
canım keseler henüz küçük dedi ve haftaya ancak duyarız dedi doktorum başka bir şey söylemedi haftayı bekleyeceğiz artıkSendemi duyamadin kac haftalik kac gunluktu bebeklerin bnde dun gittim dra 6+1di bebekte gorundu ama kalp atisi yokdedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?