2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Merhaba hanimlar.
Daha onceden basarisiz denemesi olanlara bi sorum olacakti
kac gun sonra kanamaniz baslamisti.
Hatirlarsaniz gecen cuma negatif sonucu aldim ama hala kanamam baslamadi. Ne kadar daha bekleyip doktooru aramam lazim

Çok güzel maş .sana rakamlar az gibi gelmiş olabilir sana ama hiç değil. Benim 5 tane den 2 si döllendi biri sadece yedek olsun diye 2 embriyo koydurmadık. Hayırlısı neyse o olsun . Ama dinlenmek iyi geliyor ve rahmin daha güzel kalınlaşır inş bu sayede.döllenmiş bir yumurta varsa en önemlisi rahmin durumu demişti doktor:) gerisi kolay

Merhaba hanimlar.
Hatirlarsaniz gecen cuma negatif sonucu aldim ama hala kanamam baslamadi. Ne kadar daha bekleyip doktooru aramam lazim

Benim transfer olmamıştı ama toplamadan 8 gün sonra adet oldum ondan sonraki regl de de başladık

Sorun yok canım hem senin için daha iyi olur yumurta toplama işleminden sonraki karın ağrıların geçer ohsss riskin olmaz. Her şeyde bir hayır var yani,:)

:)) vajinal ultrasonda mı yoksa karından mı

Merhaba hanimlar.
Ay bi test yapsana kan testi

Benim transfer olmamıştı ama toplamadan 8 gün sonra adet oldum ondan sonraki regl de de başladık
Benim transferim yapilmisti canim. 17.gunu hatta bugun. Asilamadada gecikmisti .ama bu zmaan kadsr olmustum ondada

Ay bi test yapsana kan testi
Canim kan testi yapip tekrardan uzulmek istemiyorum .bugun okuldan cikista bi idrar testi alayim diyodum.onuda unuttum.
Cumartesi normal adet gunumdu. Ama hormin yuklenince duzen degisti tabi.
Iki ugndur de hafif sarimsi akinti var.jelin kalani desem boyle putur putur de degil. Afedersin sunen bi aknti. Napcam bilemedim

Canım bu işte moral çok önemli evet çok zor en iyide ben bilirim bu yalnızlığı inanıcaz ve dua edicez inatla canım her sıkıntının ardından elbet gün doğar Rabbim bizimle

canim uzulme gercekten iyi doktorlar vucut kendini toparlasin diye once yumurta toplayip sonrada transfer yapiyo bence bu daha saglikli ilaclari vucudundan atmis oluyosun bazi hastalarin yumurtasi az yada 5.gune dayanmadigi icin 3.gun transfer yapiyolar donduracak yumurtasi yok diye veya varsada boyle kisiye gore degisiyo takilma buna rabbim nasip ederse oluyo bunu unutma

Kızlar 2 tane embriyo transfer edildi sanırım 12 günü bekleyemeyip 10. Günde kan testi yapıcam sizce çıkar mı

Merhaba hanimlar.
Canim bende geçen hafta çarşamba aldım negatif sonucu. Dün adet oldum. Ama çok ağrılı oldu dün ve bugün de çok kanamam oldu hiç bu kadar kanamam olmamıştı ağrım da hiç olmazdı ama çok ağrım oldu dün.

kizlar lutfen bakin bu estrofem kasik agrisi yaparmi sanki yumurtalarim buyuyor transfere az kaldi neden boyle oldu bilen yokmu???

Ben olsam kan testi yapardım ki senin erken test yaptığını hatırlıyorum ben. Zaten şu an durumu kabullendin,tekrar negatif çıksa da çok üzülmezsin. Ama idrar yapma bence

Benim normalddde yogun ve agrili okur zaten cniim. Kac gundur adet olcakmiskm gibi agri var ama tik yok daha.pazartrsiye kadar beklemeyi dusunuyoeum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…