Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Bende bu ayın başında başladım.iğnelerimi oldum.yumurtalar toplandı ama toplama günü yapılan kan testinde Progesteronum un çok yüksek olması nedeniyle transfer iptal edildi.bu ay regl olmayı bekliyorum. Inşallah değer düşerse bu ay yapılacak transferim.Çok moralim bozuldu.13 yumurta toplandı. 10 u olgun du ama 5 İ döllendi.Bi tanesi 3. Güne dayanamadı.şimdi 2 iyi 2 orta kalite 3. gün donmuş embriyolarım var.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Bi de yalnızım. böyle giderse kafayı yiycem sanırım.
Merhaba hanimlar.
Daha onceden basarisiz denemesi olanlara bi sorum olacakti
kac gun sonra kanamaniz baslamisti.
Hatirlarsaniz gecen cuma negatif sonucu aldim ama hala kanamam baslamadi. Ne kadar daha bekleyip doktooru aramam lazim
Sorun yok canım hem senin için daha iyi olur yumurta toplama işleminden sonraki karın ağrıların geçer ohsss riskin olmaz. Her şeyde bir hayır var yani,:)Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Bende bu ayın başında başladım.iğnelerimi oldum.yumurtalar toplandı ama toplama günü yapılan kan testinde Progesteronum un çok yüksek olması nedeniyle transfer iptal edildi.bu ay regl olmayı bekliyorum. Inşallah değer düşerse bu ay yapılacak transferim.Çok moralim bozuldu.13 yumurta toplandı. 10 u olgun du ama 5 İ döllendi.Bi tanesi 3. Güne dayanamadı.şimdi 2 iyi 2 orta kalite 3. gün donmuş embriyolarım var.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Bi de yalnızım. böyle giderse kafayı yiycem sanırım.
:)) vajinal ultrasonda mı yoksa karından mıBaşka doktora gittim aslında benim doktorum 21. Nde bekliyor. 10 gün sonra Demişti. Önceki değere bakarak doktor hesapladı 700 olmuştur dedi kafadan hesapladı. Tekrar test istemedi .erkenmiş ama Çıkma ihtimali var dedi. Ultrosana bakar bakmaz kendim de gördüm :)
Ay bi test yapsana kan testiMerhaba hanimlar.
Hatirlarsaniz gecen cuma negatif sonucu aldim ama hala kanamam baslamadi. Ne kadar daha bekleyip doktooru aramam lazim
Benim transferim yapilmisti canim. 17.gunu hatta bugun. Asilamadada gecikmisti .ama bu zmaan kadsr olmustum ondadaBenim transfer olmamıştı ama toplamadan 8 gün sonra adet oldum ondan sonraki regl de de başladık
Canim kan testi yapip tekrardan uzulmek istemiyorum .bugun okuldan cikista bi idrar testi alayim diyodum.onuda unuttum.Ay bi test yapsana kan testi
Canım bu işte moral çok önemli evet çok zor en iyide ben bilirim bu yalnızlığı inanıcaz ve dua edicez inatla canım her sıkıntının ardından elbet gün doğar Rabbim bizimleKızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
canim uzulme gercekten iyi doktorlar vucut kendini toparlasin diye once yumurta toplayip sonrada transfer yapiyo bence bu daha saglikli ilaclari vucudundan atmis oluyosun bazi hastalarin yumurtasi az yada 5.gune dayanmadigi icin 3.gun transfer yapiyolar donduracak yumurtasi yok diye veya varsada boyle kisiye gore degisiyo takilma buna rabbim nasip ederse oluyo bunu unutmaKızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Cikar, 5. Gunmu 3. Gunmu transfer edildi , o da onemli tabi. 3. Gunse deger daha duduk olurKızlar 2 tane embriyo transfer edildi sanırım 12 günü bekleyemeyip 10. Günde kan testi yapıcamsizce çıkar mı
3. Gün canım ikiside .. Yaptırayım demi bikaç yerdede duymuştum çıkar diyeCikar, 5. Gunmu 3. Gunmu transfer edildi , o da onemli tabi. 3. Gunse deger daha duduk olur
Canim bende geçen hafta çarşamba aldım negatif sonucu. Dün adet oldum. Ama çok ağrılı oldu dün ve bugün de çok kanamam oldu hiç bu kadar kanamam olmamıştı ağrım da hiç olmazdı ama çok ağrım oldu dün.Merhaba hanimlar.
Cikar canim merak etme, banada 10. Gun dediler ama 5. Gun benim, arkadasimin 3. Gundu onun da cikmisti, hayirli haberlerini aliriz insallah.3. Gün canım ikiside .. Yaptırayım demi bikaç yerdede duymuştum çıkar diye
Ben olsam kan testi yapardım ki senin erken test yaptığını hatırlıyorum ben. Zaten şu an durumu kabullendin,tekrar negatif çıksa da çok üzülmezsin. Ama idrar yapma benceCanim kan testi yapip tekrardan uzulmek istemiyorum .bugun okuldan cikista bi idrar testi alayim diyodum.onuda unuttum.
Cumartesi normal adet gunumdu. Ama hormin yuklenince duzen degisti tabi.
Iki ugndur de hafif sarimsi akinti var.jelin kalani desem boyle putur putur de degil. Afedersin sunen bi aknti. Napcam bilemedim
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) benim 2. Gün embriyosu Olmasına rağmen 10. Günde 40 çıkmıştıKızlar 2 tane embriyo transfer edildi sanırım 12 günü bekleyemeyip 10. Günde kan testi yapıcamsizce çıkar mı
Benim normalddde yogun ve agrili okur zaten cniim. Kac gundur adet olcakmiskm gibi agri var ama tik yok daha.pazartrsiye kadar beklemeyi dusunuyoeum artikCanim bende geçen hafta çarşamba aldım negatif sonucu. Dün adet oldum. Ama çok ağrılı oldu dün ve bugün de çok kanamam oldu hiç bu kadar kanamam olmamıştı ağrım da hiç olmazdı ama çok ağrım oldu dün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?