Yani öyle bilmiyorum ama burda hep okudum dondurulmulkarla hamile kaldım diyenlerişansı daha mı yüksek
AA ne manaymış? Çatlayacak yumurta mı var içerde?Kızlar bugün transferimin 5. günü. Doktorum çatlatma iğnesi olan ovitrellenin çeyreğini yapmamı söyledi bugün.Daha önce böyle yapan var mı aranızda?
Teşekkür edrim resmen 2 gün rapor aldım balon gibi Şiş ve morOff hadi yaçok geçmiş olsun
Sıcak da iltihabı yayar vücuda dıye cesaret edememiştim,tamam öyle yapalım bari canım teşekkür ederim önerin içinaynen canım bende 25 gündür kullandım 2 haftadır jele gectim taş gibi olmuştu hala yerleri topak topak sert sıcak havluyu koy 5 dk beklet ama cok sıcak olsun kaynar su dök havluya orada beklet kolanyayla ov sallayarak anca öyle düzeliyor geçmiş olsun
Bilseydim kafama göre ben de gider alırdım,:)ilk günler değerlerim çok düşük çıktı artışı çok yavaştı neyseki çok şükür düzeldiCanim bende catlatma ignesi olan pregnyl vuruldum tranferden sonra beta hgc icerdigi icin bebegin tutunmasi esnasinda vücut bebegi yabanci görüp atmasin diye destek olarak bazi dr lar veriyor. Bu arada beta icerdigi icin catlatma ignesi idrar testi pozitif cikiyor :))
Yok canım malesef bende yazmiyo ilk kese görüldüğünde boyu 5.3mm oCanım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesindeEki Görüntüle 1494752
Çok çok sevindim sizin adınıza,inşşalah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi :)Kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama kalp atışını henüz duyamadık.23 nisana gün verdi o gün tekrar gideceğiz.bebeklerim çok küçük olduğu için kalp atışını henüz duyamadık.ikiz olucak Allahım bana bağışlarsa çok değişik bir sevinç bu Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Kızlar merhaba ben dün doktora gittim ama kalp atışını henüz duyamadık.23 nisana gün verdi o gün tekrar gideceğiz.bebeklerim çok küçük olduğu için kalp atışını henüz duyamadık.ikiz olucak Allahım bana bağışlarsa çok değişik bir sevinç bu Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
5+6 da gittim ama doktor keselere göre henüz 4,5 haftalık diyor.Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip eder inşallah cnm. kaçıncı hafta gittin kontrole
çok teşekkür ederim cnm Allahım herkese nasip etsinÇok çok sevindim sizin adınıza,inşşalah sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi :)
Çok mutlu oldum annesi,bugünkü hcg Değeri kaçtı peki ?
Hcg 1500 olmadan görünmüyor diyorlar da ondan sonrdum.Gerçekten çok komik dün Saglık ocağında sırf onu yaptırmak için gittim. Sevgili doktor diğer testleri de yapalım dedi. Kan Sayımı b 12 falan .. Bunlar çıkmış hcg Değeri çıkmamış bazen böyle hatalar oluyor laboratuvar da dedi . Sabah aradığımda o Yüzden onu bilmiyorum ama çok erken OLMASINA rağmen keseyi gördük :)
Hcg 1500 olmadan görünmüyor diyorlar da ondan sonrdum.
yok kafayı yemek falan ne güzel 4 tana embriyon var.. sabret dua et tutsunlar sana.. canını sıkacak bi şey yok inan ne zor durumda olanlar var bu halimize şükür.. rabbim en yakın zamanda hayırlı evlatlar verir inş..Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Bende bu ayın başında başladım.iğnelerimi oldum.yumurtalar toplandı ama toplama günü yapılan kan testinde Progesteronum un çok yüksek olması nedeniyle transfer iptal edildi.bu ay regl olmayı bekliyorum. Inşallah değer düşerse bu ay yapılacak transferim.Çok moralim bozuldu.13 yumurta toplandı. 10 u olgun du ama 5 İ döllendi.Bi tanesi 3. Güne dayanamadı.şimdi 2 iyi 2 orta kalite 3. gün donmuş embriyolarım var.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Bi de yalnızım. böyle giderse kafayı yiycem sanırım.
hoşgeldin aramıza :))dondurulmuşlarla hamile kalan bir sürü kadın var ne güzel her ne kadar transferin iptal olsada 4 tane embriyon var bundan sonrası daha zahmetsiz olur senin için.Allah yardımcın olsun tez zamanda evlat sahibi olmanı diliyorum canım.Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Bende bu ayın başında başladım.iğnelerimi oldum.yumurtalar toplandı ama toplama günü yapılan kan testinde Progesteronum un çok yüksek olması nedeniyle transfer iptal edildi.bu ay regl olmayı bekliyorum. Inşallah değer düşerse bu ay yapılacak transferim.Çok moralim bozuldu.13 yumurta toplandı. 10 u olgun du ama 5 İ döllendi.Bi tanesi 3. Güne dayanamadı.şimdi 2 iyi 2 orta kalite 3. gün donmuş embriyolarım var.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Bi de yalnızım. böyle giderse kafayı yiycem sanırım.
Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
Merhaba canım,aslında hiç kötü birsey yok düsünsene vücudun azda olsa dinlenmiş olacak işte bahaneyle...o aldığın hormonlar dan,şimdi çok kolay dondurulmuslarla rahim kalinlastirilacak hoopp transfer :)Kızlar Merhaba. Baştan itibaren bıkmadan usanmadan okudum.3 günümü aldı ama bu konuda en güzel topik burası gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?