2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

hamile arkadaşlarım nasılsınız bulantılarınız ne alemde nasıl gıdıyor
Valla ben bugun yastiktan basimi kaldirmadim hem halsizim hem bulantim var biraz.yarin 7.haftaya gircem.haftaya sali gunude ilk ultrasonumuz var hayirlisiyla

Valla ben bugun yastiktan basimi kaldirmadim hem halsizim hem bulantim var biraz.yarin 7.haftaya gircem.haftaya sali gunude ilk ultrasonumuz var hayirlisiyla
yaa benim bulantılarım yok bazen cok hafif sadece midem kazınıyor acayip bi aclık dercesinde midem kazınıyor ama kesinlikle iştahım sıfır zorla yiyorum yararlı hiçbişey yiyemiyorum ne yogurt ne su ne ceviz nede süt bunları yememi söyledi doktorum ama sıfır iki lokma yedimmi tamm..hadi hayırlısı canm bende pazrtesi gidicem inşlalah saglıkla görürüz bebişlerimizi

sabahları çok oluyor cnm zorla kahvaltı yapıp haplarımı içtim ama gün içinde cnm hiçbir şey yemek istemiyor
aynen canm ya hiçbirşey yemek istemiyorum 1 kilo vermişim bende zorla yiyorum sırf ayakta durabileyim die ama bulantm yok şükür şimdilik sadece yiyemiyorum buda güçsüzleştiriyor beni.. sen gördünmü canm bebegini

Benimde cok yok bulantim arada oluyo.ama halsizim.benim sekere yatkinligim varmis diyetine dikkat et dedi endokrin zaten yiyemiyorum.seninde az kalmis insallah canim

merhaba cnm. bende hiç bulantı yok :) artık iyimidir kötümüdür anlamadım.. gayet hamile değilmişim gibi devam ediyorum hayatıma.. haftaya ilk kontrolüm var..

merhaba cnm. bende hiç bulantı yok :) artık iyimidir kötümüdür anlamadım.. gayet hamile değilmişim gibi devam ediyorum hayatıma.. haftaya ilk kontrolüm var..
haftaya herkesin kontrolü var demekki hayırlı haberleri vericez nekadarlık canım senin

Bulanti cok kötü canim ya benim sabah öğle gece fark etmiyor. 7 haftaya kadar sadece ögururdum. Ama 2 haftadir kusuyorum. Afedersiniz ama dün kusarken resmen agladim ve idrar bile kacirdim cok kötüydü (

Kızlar su gibi Akıntı geliyo arada oturduğum yerden geldiğini hissediyorum bazen jelin kalıntıları da geliyo normal mi sizce

Canım ultrason kagidinda crl diye yazi vardir orda yazar boyu bak mesela benimkinin 5+6 günlük ken boyu 2.87 mm di. Bak resmin köşesindeEki Görüntüle 1494752
Dun bana ne kadar boyu demiştin ya canım bugün tekrar doktora gittik ve bebeğim çok şükür iyi duruyo bebek 3.5mm olmuş kese 1.32 cm olmuş bu başka doktoru bebeğin küçük daha merak etme kalp atışını duyamayiz dedi iyi bişeymi boyu iyimi bebeğimin 6+4olduk sanirim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…