2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bulanti cok kötü canim ya benim sabah öğle gece fark etmiyor. 7 haftaya kadar sadece ögururdum. Ama 2 haftadir kusuyorum. Afedersiniz ama dün kusarken resmen agladim ve idrar bile kacirdim cok kötüydü (
benımde yoktu ama 7 hafta olunca başladı piskolojik olarakta ıyı degılm dısarı cıkamıyrum aglama modundaym umarım gecıcı bir surectr

Canım 2 adet siyah kese ve içlerinde küçük birer ışık parçası gösterdi doktorum yani daha pek bir şey belli olmuyor

Kaçıncı gün embriyosu senin?
Belirti derken sadece kasık batması var ara ara sancı gibi o kadar
Benim iki tane 3. Embriyosu benimde var kasık batmalarım bel ağrım bazen bacaklarıma kadar iniyo Ağrı bunlar ilaç etkileridir zaten bana öyle geliyo tutunma belirtisi olmuyodr heralde

Selincim yeni test yaptirmadan kac gun durdun seni kutluyorum canim
Nasilsin napiyosun

hahaha canım yaa sen çok yaşa emi inan kırıldım gülmekten... dünden beri 'git yaptır git yaptır kızlarada yaptırdığını söyleme' diye dürtüyor şeytan inan kendimle cebelleşiyorum tekrardan yaptırmamak için :)

iyiyim tatlişkom sen nasılsın? ne durumda mide bulantıların?

sizdeki belirtiler bende yok diye kuduruyorum.. iştahım her zamanki gibi yerinde. sabah 5:30 da (sabah işe gitmeden 1 saat erken kalkıp kahvaltımı yapıyorum sonrada işe gidiyorum) bi yemeğe başlıyorum gece yatana kadar sanırım iki kilo almışım :))) hiç belirti olmaması beni şüphelendiriyor. tek belirti karnımın deli gibi şiş olması sizlerde de karında şişlik ne durumda?

bak gördün mü bana soru sormanı bekliyormusum hemen döktürdüm :)

23 nisan ilk kontrolüm. sanırım seninde haftaya dimi? iş yerinin yakınında hastane var acaba oraya mı gitsem diyorum ama onlarada güvenemem :) ne kadar karışığım görüyor musun?

Benim iki tane 3. Embriyosu benimde var kasık batmalarım bel ağrım bazen bacaklarıma kadar iniyo Ağrı bunlar ilaç etkileridir zaten bana öyle geliyo tutunma belirtisi olmuyodr heralde
Elbette öyledir ama birde şöyle düşün;ilk defa kullanmiyoruz ki bu ilaclari sonuçta transferden önce başladık aynı ilaçlara ve neden o zaman olmadı bu batmalar...
Şimdi varsa bir nedeni olmalı arkadaşım Biz yazık o kadar cekimser kalmisiz ki yok ilaçtır yok bilmemnedir niyeymis belirtidir ve tabikide olacak o bebekler buraya gelecek

Ayy canım güldürdün benii Rabbimin izniyle önünüzdeki hafta dünyanın en mutlu anneleri olcaz inşallah

Hadi ya:) ben akıl edemedim bunu
Zaman geçmiyor bir yandanda caktirma en tatlı zamandayiz, bende havalar 1500 evde hükmümü kurdum
Ister istemez kuruluyor zaten eşlerimiz hiçbirşey yaptırmıyo bişey olcak diye bizde tadını çıkarıyoruz tabi bu yaşıma kadar elime hiç örgü oya almayan ben şimdi banyoma paspas yapıyorum bu bebişler neler yaptırıyor bize

Olsun terapi gibi geliyordur şimdi o örgü yü örmek sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…