Zaten dr um bana 10.gune test günü verdi...Ben dayanamayıp 8. Gün yaparım herhaldeTesti 12. Gün mü yaptıracaksın ben 10. Gün yaptırcam sanırım
benımde yoktu ama 7 hafta olunca başladı piskolojik olarakta ıyı degılm dısarı cıkamıyrum aglama modundaym umarım gecıcı bir surectrBulanti cok kötü canim ya benim sabah öğle gece fark etmiyor. 7 haftaya kadar sadece ögururdum. Ama 2 haftadir kusuyorum. Afedersiniz ama dün kusarken resmen agladim ve idrar bile kacirdim cok kötüydü(
senin az kalmış benimkinden iyisin yine :) belirti var mı sendeZaten dr um bana 10.gune test günü verdi...Ben dayanamayıp 8. Gün yaparım herhalde
maşallah canm ben 6+3de gormustm kalp atışını insallah hayrlsıyla gorursun doktorun neden cagrmıyrkı keseyı gordnmu6+2 bugun :) inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririz cnm. resmen zaman geçmiyor.
Kaçıncı gün embriyosu senin?senin az kalmış benimkinden iyisin yine :) belirti var mı sende
Canım 2 adet siyah kese ve içlerinde küçük birer ışık parçası gösterdi doktorum yani daha pek bir şey belli olmuyoraynen canm ya hiçbirşey yemek istemiyorum 1 kilo vermişim bende zorla yiyorum sırf ayakta durabileyim die ama bulantm yok şükür şimdilik sadece yiyemiyorum buda güçsüzleştiriyor beni.. sen gördünmü canm bebegini
Benim iki tane 3. Embriyosu benimde var kasık batmalarım bel ağrım bazen bacaklarıma kadar iniyo Ağrı bunlar ilaç etkileridir zaten bana öyle geliyo tutunma belirtisi olmuyodr heraldeKaçıncı gün embriyosu senin?
Belirti derken sadece kasık batması var ara ara sancı gibi o kadar
Selincim yeni test yaptirmadan kac gun durdunseni kutluyorum canim
Nasilsin napiyosun
Aminnnnnnn canımBenim de 4. Gün Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize,,
Elbette öyledir ama birde şöyle düşün;ilk defa kullanmiyoruz ki bu ilaclari sonuçta transferden önce başladık aynı ilaçlara ve neden o zaman olmadı bu batmalar...Benim iki tane 3. Embriyosu benimde var kasık batmalarım bel ağrım bazen bacaklarıma kadar iniyo Ağrı bunlar ilaç etkileridir zaten bana öyle geliyo tutunma belirtisi olmuyodr heralde
Ayy canım güldürdün beniiElbette öyledir ama birde şöyle düşün;ilk defa kullanmiyoruz ki bu ilaclari sonuçta transferden önce başladık aynı ilaçlara ve neden o zaman olmadı bu batmalar...
Şimdi varsa bir nedeni olmalı arkadaşımBiz yazık o kadar cekimser kalmisiz ki yok ilaçtır yok bilmemnedir niyeymis belirtidir ve tabikide olacak o bebekler buraya gelecek
Hehh şöyleAyy canım güldürdün beniiRabbimin izniyle önünüzdeki hafta dünyanın en mutlu anneleri olcaz inşallah
O zaman iki kat artar mutluluğumuz :) örgüye başladım sıkıntıdan beklemek zorHehh şöyleAy evet birde ikiz tutarsa Allah Allah
Hadi ya:) ben akıl edemedim bunuO zaman iki kat artar mutluluğumuz :) örgüye başladım sıkıntıdan beklemek zor
Ister istemez kuruluyor zaten eşlerimiz hiçbirşey yaptırmıyo bişey olcak diye bizde tadını çıkarıyoruz tabiHadi ya:) ben akıl edemedim bunu
Zaman geçmiyor bir yandanda caktirma en tatlı zamandayiz, bende havalar 1500evde hükmümü kurdum
Ister istemez kuruluyor zaten eşlerimiz hiçbirşey yaptırmıyo bişey olcak diye bizde tadını çıkarıyoruz tabibu yaşıma kadar elime hiç örgü oya almayan ben şimdi banyoma paspas yapıyorum bu bebişler neler yaptırıyor bize
Olsun terapi gibi geliyordur şimdi o örgü yü örmek sana :)Ister istemez kuruluyor zaten eşlerimiz hiçbirşey yaptırmıyo bişey olcak diye bizde tadını çıkarıyoruz tabibu yaşıma kadar elime hiç örgü oya almayan ben şimdi banyoma paspas yapıyorum bu bebişler neler yaptırıyor bize
Kızlar su gibi Akıntı geliyo arada oturduğum yerden geldiğini hissediyorum bazen jelin kalıntıları da geliyo normal mi sizce
Hemde nasıl Zaman'ın geçtiğini anlamıyorum puzzle almıştım çok skıldım ondanOlsun terapi gibi geliyordur şimdi o örgü yü örmek sana :)
Anladım canım çok sağolcnm benden de geliyordu. hastaneyle görüştüğümde jelin içerde birikenleri çıkıyordur dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?