- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
maşallah canm ben 6+3de gormustm kalp atışını insallah hayrlsıyla gorursun doktorun neden cagrmıyrkı keseyı gordnmu
hahaha canım yaa sen çok yaşa emi inan kırıldım gülmekten... dünden beri 'git yaptır git yaptır kızlarada yaptırdığını söyleme' diye dürtüyor şeytan inan kendimle cebelleşiyorum tekrardan yaptırmamak için :)
iyiyim tatlişkom sen nasılsın? ne durumda mide bulantıların?
sizdeki belirtiler bende yok diye kuduruyorum.. iştahım her zamanki gibi yerinde. sabah 5:30 da (sabah işe gitmeden 1 saat erken kalkıp kahvaltımı yapıyorum sonrada işe gidiyorum) bi yemeğe başlıyorum gece yatana kadar sanırım iki kilo almışım :))) hiç belirti olmaması beni şüphelendiriyor. tek belirti karnımın deli gibi şiş olmasısizlerde de karında şişlik ne durumda?
bak gördün mü bana soru sormanı bekliyormusum hemen döktürdüm :)
23 nisan ilk kontrolüm. sanırım seninde haftaya dimi? iş yerinin yakınında hastane var acaba oraya mı gitsem diyorum ama onlarada güvenemem :) ne kadar karışığım görüyor musun?
O kadaaaarrrElbette öyledir ama birde şöyle düşün;ilk defa kullanmiyoruz ki bu ilaclari sonuçta transferden önce başladık aynı ilaçlara ve neden o zaman olmadı bu batmalar...
Şimdi varsa bir nedeni olmalı arkadaşımBiz yazık o kadar cekimser kalmisiz ki yok ilaçtır yok bilmemnedir niyeymis belirtidir ve tabikide olacak o bebekler buraya gelecek
napcan tatlım hüngür hüngür aglarsn benöyle oldm inşallah kendi bebişini görürsn pıt pıt minigını bende duymadm yanan ışık vardı yanp sönuyrdu kalbi bu dedi hadı inasalah haftaaya herkesn mutlu haberlerını alırızamin cnm inşallah. daha hiç kontrole gitmedim. banada biraz geç çağırdı gibi geldi ama acaba hem keseyi hemde kalp atışını kesin gorsun duysun diye mi o kadar geçe bıraktı diye düşünüyorum...
kalp atışını duymak çok değişik birşeydir sanırım. ben yiğenimin kalp atışını duyduğumda çok duygulanmıştım. kendi çocuğumda ne olurum bilemiyorum :)
Allah herkese herşeyin en hayırlısını nasip etsin.
seliiiiin biliyorum seni bende dedim bu kiz nasil durdu test yaptirmadan
Valla ben cok yiyemiyorum hem sekerden suphelendi dr hemde zaten cok istahim yok.
Bulantim cok degil ama halsizim uykum var.
Benim haftaya sali kontrolum ins gorcem bebegimi.agrim kalmadi gibi.
Bence sen dayanamazsin 23 une kadar
Amiiiin canim degerin cok iyi cikmis yarinda benim 10. Gunum dua edin banada benimde daha onceki denemelerde pozitif gorup kese gormeden kan degerim dusuyordu insallah bunda tamamina erer cumlemize nasip etsin insallah ben yarin ilk test yapcam daha bakalimKizlar merhaba uzun suredir sizi takipteyim benimde 3.transferim 7 nisanda yapildi 2 tane 5. Gun embriyosu transferin yapildigi gun dahil 8. Gunu kan degerim 133 cikti ve dr 1 mayista kontrole cagirdi cok merak ediyorum 2 kez bebeklerimi kaybettim birisi 19 haftalik birisi 5 haftalik insallah bunda kucagima almak nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese dua ediyorum
Rabbim bu kez yüzünü güldürsün sağlıkla kavusursun inşallah...Bana umut oldun :) bende 8.günü yapıcam diye tutturdum testi,demekki çıkabiliyormus yaşasın :)Kizlar merhaba uzun suredir sizi takipteyim benimde 3.transferim 7 nisanda yapildi 2 tane 5. Gun embriyosu transferin yapildigi gun dahil 8. Gunu kan degerim 133 cikti ve dr 1 mayista kontrole cagirdi cok merak ediyorum 2 kez bebeklerimi kaybettim birisi 19 haftalik birisi 5 haftalik insallah bunda kucagima almak nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese dua ediyorum
Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin,heyecanla sonucunu bekliyorum dualarımız seninle,keşke bugün ufaktan bi kan verseydin çok merak ettik yaAmiiiin canim degerin cok iyi cikmis yarinda benim 10. Gunum dua edin banada benimde daha onceki denemelerde pozitif gorup kese gormeden kan degerim dusuyordu insallah bunda tamamina erer cumlemize nasip etsin insallah ben yarin ilk test yapcam daha bakalim
Onceki denemelerimde hep erken yaptik bu defa esimle karar verdik doktorun dedigi gunde diye sabaha bisey kalmadi cok saol dualarin icin insallah bu defa pozitif olurda devami gelsin diye dua edin cok saol seninde kucagina alman nasip olsun yavrunuAllah hayırlı bir gebelik nasip etsin,heyecanla sonucunu bekliyorum dualarımız seninle,keşke bugün ufaktan bi kan verseydin çok merak ettik ya
rabbım bıdaha yasatmasın o kötu gunlerı canm rabbm saglkla kucagına almayı nasıp etsn. peki neden oluyrmuş sebebını araştrdılarmı canımKizlar merhaba uzun suredir sizi takipteyim benimde 3.transferim 7 nisanda yapildi 2 tane 5. Gun embriyosu transferin yapildigi gun dahil 8. Gunu kan degerim 133 cikti ve dr 1 mayista kontrole cagirdi cok merak ediyorum 2 kez bebeklerimi kaybettim birisi 19 haftalik birisi 5 haftalik insallah bunda kucagima almak nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese dua ediyorum
Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler alirsin dua etmez olurmuyum rabbim tum isteyenlerin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetineAmiiiin canim degerin cok iyi cikmis yarinda benim 10. Gunum dua edin banada benimde daha onceki denemelerde pozitif gorup kese gormeden kan degerim dusuyordu insallah bunda tamamina erer cumlemize nasip etsin insallah ben yarin ilk test yapcam daha bakalim
Amin cnm sagol benim 7.gun idrarda cikti senin kactane kacinci gun embriyosuydu bence cikar insan meraktan catliyor ama hissedersin sen ne hissediyorsunRabbim bu kez yüzünü güldürsün sağlıkla kavusursun inşallah...Bana umut oldun :) bende 8.günü yapıcam diye tutturdum testi,demekki çıkabiliyormus yaşasın :)
Amin cnm sagol ilki servikal yetmezlik 2.si kan pihtilasmasindan simdi hem dikis atilacak rahme hemde igne kullaniyorum kan sulandirici bakalim insallah kucagima almayi nasip eder rabbimrabbım bıdaha yasatmasın o kötu gunlerı canm rabbm saglkla kucagına almayı nasıp etsn. peki neden oluyrmuş sebebını araştrdılarmı canım
İkiz mi canim senin? Benimde 2 tane 5. Gün embriyosu...Ilkinde tutmadı dedim ve hiç birşey hissetmedim gerçekten negatif çıktı,haklısın insan hissediyormus.Amin cnm sagol benim 7.gun idrarda cikti senin kactane kacinci gun embriyosuydu bence cikar insan meraktan catliyor ama hissedersin sen ne hissediyorsun
Bilmiyorum cnm henuz gitmedim muayeneye ama oyle gorunuyor sanirim benimde belirtim sadece kasik agrisi afedersin gaz ve istahim acikti ama 2 gundur yiyemiyorum senin kactane transfer olmustu cnmİkiz mi canim senin? Benimde 2 tane 5. Gün embriyosu...Ilkinde tutmadı dedim ve hiç birşey hissetmedim gerçekten negatif çıktı,haklısın insan hissediyormus.
Ama bu sefer inanıyorum tuttuguna,elle tutulur bir belirtimde yok aslında ve zaten daha 4.günüm henüz :)
Tmm cnm pardon 2 taneymis insallah 2 side sıkı sıkı tutunmustur annecigineBilmiyorum cnm henuz gitmedim muayeneye ama oyle gorunuyor sanirim benimde belirtim sadece kasik agrisi afedersin gaz ve istahim acikti ama 2 gundur yiyemiyorum senin kactane transfer olmustu cnm
çok geçmiş olsun cnm oda zor bir durum inş uzun sürmezCok olmasada okuyo arada hep halsizim uykum var bide bugun basim cok agridi.6+5 oldum hesaba gore.son bi haftadir var ara ara.
Aynilari bendede var ben transferden kaynaklı zannettim...2 tane canimBilmiyorum cnm henuz gitmedim muayeneye ama oyle gorunuyor sanirim benimde belirtim sadece kasik agrisi afedersin gaz ve istahim acikti ama 2 gundur yiyemiyorum senin kactane transfer olmustu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?