2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

maşallah canm ben 6+3de gormustm kalp atışını insallah hayrlsıyla gorursun doktorun neden cagrmıyrkı keseyı gordnmu

amin cnm inşallah. daha hiç kontrole gitmedim. banada biraz geç çağırdı gibi geldi ama acaba hem keseyi hemde kalp atışını kesin gorsun duysun diye mi o kadar geçe bıraktı diye düşünüyorum...
kalp atışını duymak çok değişik birşeydir sanırım. ben yiğenimin kalp atışını duyduğumda çok duygulanmıştım. kendi çocuğumda ne olurum bilemiyorum :)
Allah herkese herşeyin en hayırlısını nasip etsin.

seliiiiin biliyorum seni bende dedim bu kiz nasil durdu test yaptirmadan
Valla ben cok yiyemiyorum hem sekerden suphelendi dr hemde zaten cok istahim yok.
Bulantim cok degil ama halsizim uykum var.
Benim haftaya sali kontrolum ins gorcem bebegimi.agrim kalmadi gibi.
Bence sen dayanamazsin 23 une kadar

O kadaaaarrr

napcan tatlım hüngür hüngür aglarsn benöyle oldm inşallah kendi bebişini görürsn pıt pıt minigını bende duymadm yanan ışık vardı yanp sönuyrdu kalbi bu dedi hadı inasalah haftaaya herkesn mutlu haberlerını alırız

banada dayanamicakmışım gibi geliyor cnm. bu dokuz ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum. bebelerimiz sağlıklı olsunda ben razıyım kuruntulu dokuz aya :)

hadi bakalım sen benden önce gidiyosun... hayırlısıyla duyarsın inşallah. duygularını bizlerle paylaşırsın
bende test yaparsam yazarım size. bakalım ne kadar dayanabilcem

doktor halsizliğin için vitamin verir mi acaba? hamileyken vitamin ve demir desteği veriliyor sanırım

Kizlar merhaba uzun suredir sizi takipteyim benimde 3.transferim 7 nisanda yapildi 2 tane 5. Gun embriyosu transferin yapildigi gun dahil 8. Gunu kan degerim 133 cikti ve dr 1 mayista kontrole cagirdi cok merak ediyorum 2 kez bebeklerimi kaybettim birisi 19 haftalik birisi 5 haftalik insallah bunda kucagima almak nasip olur rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese dua ediyorum

Amiiiin canim degerin cok iyi cikmis yarinda benim 10. Gunum dua edin banada benimde daha onceki denemelerde pozitif gorup kese gormeden kan degerim dusuyordu insallah bunda tamamina erer cumlemize nasip etsin insallah ben yarin ilk test yapcam daha bakalim

Rabbim bu kez yüzünü güldürsün sağlıkla kavusursun inşallah...Bana umut oldun :) bende 8.günü yapıcam diye tutturdum testi,demekki çıkabiliyormus yaşasın :)

Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin,heyecanla sonucunu bekliyorum dualarımız seninle,keşke bugün ufaktan bi kan verseydin çok merak ettik ya

Allah hayırlı bir gebelik nasip etsin,heyecanla sonucunu bekliyorum dualarımız seninle,keşke bugün ufaktan bi kan verseydin çok merak ettik ya
Onceki denemelerimde hep erken yaptik bu defa esimle karar verdik doktorun dedigi gunde diye sabaha bisey kalmadi cok saol dualarin icin insallah bu defa pozitif olurda devami gelsin diye dua edin cok saol seninde kucagina alman nasip olsun yavrunu

rabbım bıdaha yasatmasın o kötu gunlerı canm rabbm saglkla kucagına almayı nasıp etsn. peki neden oluyrmuş sebebını araştrdılarmı canım

Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler alirsin dua etmez olurmuyum rabbim tum isteyenlerin yuzunu guldursun su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine

Rabbim bu kez yüzünü güldürsün sağlıkla kavusursun inşallah...Bana umut oldun :) bende 8.günü yapıcam diye tutturdum testi,demekki çıkabiliyormus yaşasın :)
Amin cnm sagol benim 7.gun idrarda cikti senin kactane kacinci gun embriyosuydu bence cikar insan meraktan catliyor ama hissedersin sen ne hissediyorsun

rabbım bıdaha yasatmasın o kötu gunlerı canm rabbm saglkla kucagına almayı nasıp etsn. peki neden oluyrmuş sebebını araştrdılarmı canım
Amin cnm sagol ilki servikal yetmezlik 2.si kan pihtilasmasindan simdi hem dikis atilacak rahme hemde igne kullaniyorum kan sulandirici bakalim insallah kucagima almayi nasip eder rabbim

Amin cnm sagol benim 7.gun idrarda cikti senin kactane kacinci gun embriyosuydu bence cikar insan meraktan catliyor ama hissedersin sen ne hissediyorsun
İkiz mi canim senin? Benimde 2 tane 5. Gün embriyosu...Ilkinde tutmadı dedim ve hiç birşey hissetmedim gerçekten negatif çıktı,haklısın insan hissediyormus.
Ama bu sefer inanıyorum tuttuguna,elle tutulur bir belirtimde yok aslında ve zaten daha 4.günüm henüz :)

Bilmiyorum cnm henuz gitmedim muayeneye ama oyle gorunuyor sanirim benimde belirtim sadece kasik agrisi afedersin gaz ve istahim acikti ama 2 gundur yiyemiyorum senin kactane transfer olmustu cnm

Bilmiyorum cnm henuz gitmedim muayeneye ama oyle gorunuyor sanirim benimde belirtim sadece kasik agrisi afedersin gaz ve istahim acikti ama 2 gundur yiyemiyorum senin kactane transfer olmustu cnm
Aynilari bendede var ben transferden kaynaklı zannettim...2 tane canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…