Korkma. Canim ins bisy olmiycak rabbim bebegini sana bagislasin insskzlar duşuk rıskı varms suan hastandym dua edın nolur
Masallah canim ben hic hamile kalmadigimdan degerine bisey diyemiycem ama sonucta hamilesin rabbim hayirlisiyla kavusmani nasip rtsinKizlar 11.gun degerim 547 nasil sizce doktor istemedi birdaha tahlil 10 gun sonra gel dedi
canım bence hemen gt neolur ne olmaz benı okumadnmı bendede cok az pembemsı geldı dusuuk rıskı var dedı yatış verdı takıbe aldı ıgne serum ıhmal etmecanmKızlar günaydın. Demin jelimi sürdüm. Aparatı çıkarttığım zaman ucunda kan vardı normal midir sizce yoksa kanamam mı başladı? Hemşireye yazdım ama dönüş yapmadı. Bütün keyfim kaçtı
Maşallah harika bir deger ve benim degerle ayni,Rabbim kucağına aldırsinKizlar 11.gun degerim 547 nasil sizce doktor istemedi birdaha tahlil 10 gun sonra gel dedi
Sadece mi kiz..Bende crinone jel kullaniyorum. Gunde bir kere.
Amiiin canim cok saol rabbimbhepimizin kucagina almayi nasip etsin aminnMaşallah harika bir deger ve benim degerle ayni,Rabbim kucağına aldırsin
Amiiin canim darisi sizlereMasallah canim ben hic hamile kalmadigimdan degerine bisey diyemiycem ama sonucta hamilesin rabbim hayirlisiyla kavusmani nasip rtsin
Ewet sadece bunu verdi canim. Hic hap da vermedi.Sadece mi kiz..
Ben crinone jel progestran igne claxena igne..ve haplari saymiyorum..ah ah..
canım bence hemen gt neolur ne olmaz benı okumadnmı bendede cok az pembemsı geldı dusuuk rıskı var dedı yatış verdı takıbe aldı ıgne serum ıhmal etmecanm
cok geçmiş olsun cnm cok dikkat et inş birsey olmayacak. ben daha öncekibebeğimi kanamayla düşürdüm malesef dr kurbanı olmuştum kendi drum seminerdeymiş bska dr a gittim birsey olmaz ilaçlarına devam et dedi ne yatış veerdi ne iğne ne serum düştü sonundacanım bence hemen gt neolur ne olmaz benı okumadnmı bendede cok az pembemsı geldı dusuuk rıskı var dedı yatış verdı takıbe aldı ıgne serum ıhmal etmecanm
Doktor 10 gun sonra gel dedi ama ben hala yatiyorum is yapmiyorum birsey olur diye siz neler yapmistinizMaşallah harika bir deger ve benim degerle ayni,Rabbim kucağına aldırsin
Gaz ve Kabızlık için sabah aç karna bir kaç kuru Kayısı ve sıcak su için inanılmaz faydası oluyor. Sevgiler :)Benim de 6. Gunum .22 si test gunu , bende cok gaz var, catlayacagim, senin nasil??
Tahriş olmuştur inşallah,ama sen hemen ara dr nu bence canımHamileyim cnm 6+4 ama ilk defa kan geldi. Çamaşıra bişey gelmedi. Aparatın ucunda vardı. Tahriş falan mı oldu acaba. Canlı kandı
Bir Rahatsızlığınız mı var neden o kadar çok ilaç?Sadece mi kiz..
Ben crinone jel progestran igne claxena igne..ve haplari saymiyorum..ah ah..
Bende o ilaçları kullanıyorum aynı zamanda estrofem ve folicasit için hap alıyorumBir Rahatsızlığınız mı var neden o kadar çok ilaç?
Daha onceden bebegimin kalpi durdu kan pihtilasmasi var denildi claxene igne ordan ...Bir Rahatsızlığınız mı var neden o kadar çok ilaç?
canm benmde kanamam tırnagm kadardı kırmızıda degldı cok cok hafıf pembeydı ama ıcerde kanaman var dedıı ıgne serumla gelmedı belkıde önlem aldıgımz ıcndırHemşireyle görüştüm içeriyi tahriş etmiştir olur böyle şeyler dedi. Eğer pedi dolduracak kadar kanamanız olursa mutlaka arayın dedi. Evin yanında hastane var gidip muayene mi olsam acaba? Senin kanamam ne kadar gelmişti cnm. Şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?