2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canım bence hemen gt neolur ne olmaz benı okumadnmı bendede cok az pembemsı geldı dusuuk rıskı var dedı yatış verdı takıbe aldı ıgne serum ıhmal etmecanm

Kızlar dün U umutt88 arkadaşımız kan verecekti sesi çıkmadı çok merak ediyorum...İnşallah mutluluktan yazamamistir...

6 nisanda transferim oldu 2 adet 4. Gün embriyosu.bugün test günümdü ve sonuç 21. Hamilesiniz dedi hemşire değer biraz düşük ama tutunma geç olmuş olabilir dedi.2 gün sonra tekrar test istedi yükselirse sorun yok dedi. Böyle bi durum yaşayan varmı

canım bence hemen gt neolur ne olmaz benı okumadnmı bendede cok az pembemsı geldı dusuuk rıskı var dedı yatış verdı takıbe aldı ıgne serum ıhmal etmecanm

Hemşireyle görüştüm içeriyi tahriş etmiştir olur böyle şeyler dedi. Eğer pedi dolduracak kadar kanamanız olursa mutlaka arayın dedi. Evin yanında hastane var gidip muayene mi olsam acaba? Senin kanamam ne kadar gelmişti cnm. Şimdi nasılsın?

cok geçmiş olsun cnm cok dikkat et inş birsey olmayacak. ben daha öncekibebeğimi kanamayla düşürdüm malesef dr kurbanı olmuştum kendi drum seminerdeymiş bska dr a gittim birsey olmaz ilaçlarına devam et dedi ne yatış veerdi ne iğne ne serum düştü sonunda

Bir Rahatsızlığınız mı var neden o kadar çok ilaç?
Daha onceden bebegimin kalpi durdu kan pihtilasmasi var denildi claxene igne ordan ...
Progestran igneler bebek tutnmissa dusmesin diye jelde onn icin...
birde coraspin hap birde elevit kullaniyorum.
vitamin ..
her doktorun ilaclari farkli..

canm benmde kanamam tırnagm kadardı kırmızıda degldı cok cok hafıf pembeydı ama ıcerde kanaman var dedıı ıgne serumla gelmedı belkıde önlem aldıgımz ıcndır

D dogannu çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim de 6. Haftada kanamam olmuştu. Çok korkmuştum, bir günde 7-8 ped değiştiriyordum. 10 gün boyunca yattım, hiç kalkmadım. Şu anda bebeğim benimle. Sen de içini rahat tut, pozitif düşün. Allah kimsenin emeklerini Boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…