2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

kullanmicam canim toptan hepsini yaziolar bizim burada
opudan sonra kullaniosun
Ay hadi heyecanlandım bak senin için,tedavin hayırlısıyla başladı. İnşallah harika yumurtaların olacak ve çok kaliteli embriyolar elde edilecek ve sen zaten daha önce doğum Yaptığın için tutunmaları çok daha kolay olacak annesi :)

Insallah canim benim
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Inşallah bu sefer öyle bir şey yaşamazsınız. Progestn iğne ve jeli neden aynı anda vermiş onu anlamadım. Bende 20 gün iğne sonra jele geçildi. Genelde herkeste de ya jel ya iğne .
Insallah canim..
Bilmm bana oyle verildi ..
kotumu niyeki kafam karisti,.

Hamilemisin canim..
Bende kullaniyorum agliyorum resmen allahim uyurken uyaniyorum resmen insallah benimkide tutar..

KIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
DR BANA KAPSUL YAZMIS AMA ALMADIM DAHA...
SIZIN FIKIRLERINIZ NEDIR ,?HANGISI DAHA ETKILI ACABA,??
Bn transferden once progastan kapsul kullanmaya basladim, suan hala decam, transferden sonra progestan ignede verdi. Bugun 4. Gunm, yani ikisinide kullaniuorum

Ya canim bnde 3 gundur kullaniyorum sabah aksam, inan oturnakta kalkmakta zorluk cekiyorum, agrisi bni olduruyor, bn nasil test gunune kdr boyle dayanacam diyorum,

Bende yumurta toplandıktan sonra progestan iğne teansferden sonra jel ve estrofem kullanıyorum yanısıra coraspin folic asit ve hibor iğne var.gerçekten iğne yerleri çok acıyo kolonyalı pamuk koy oralara ama ovalama demişti hemşire çok işe yaradı eskisi kadar acımıyo artık

E canim igne yaparken hemsire koyuyor kolanyali pamugu niye isevyaramiyor bnde

canm benmde kanamam tırnagm kadardı kırmızıda degldı cok cok hafıf pembeydı ama ıcerde kanaman var dedıı ıgne serumla gelmedı belkıde önlem aldıgımz ıcndır
aman cnm önlem iyidir boşver benim durumuma allah kimseyi düşürmesin çok zor

Hamilemisin canim..
Bende kullaniyorum agliyorum resmen allahim uyurke
Bnde senle ayni durumdayim canim ya, canima okudu bu igne yaw, hergun iki tane bitmesi icin gun sayiyorum, test gununu gectim artik
Gunde iki tane mi ben bir tane canim ayagimi kaldiramiyorum ..
hatta bak boyle bir anim oldu anlatayim,
kayinbabam ve kaynim bize geldiler esim israr etti bizde kalin yatin falan die ..
kaldilar iste bizde odamiza girdik yatacaz ben ahhhhh ahhh kendimi duzeltiyorum ohh ohh falan bagiriyorum o kadarina canim yaniyor..
esim bagiriyor bana sus sus allah bilir simdi ne anladilar die o gun resmen rezil oldum acim bana tovbe tovbe ne oldu (

Kızlar bundan önceki transferimde Hergün progestan iğne sabah öğle akşam 2 adet progestan fitil haplar falan kullandım negatifti olmcaksa iğneye fitile bakmıyo Rabbim ne zamn isterse o zamn inşallah şuanki tutmuştur

canım ben kocaman bezlere sıktım bir sürü kolonya koydum nerdeyse kalçamın tamamına sabaha kadar çıkarmadım.
Hm anladim hemen bu aksam denicem canim sagol ya ins ise yarar
ilahi canim bnde oule sesler cikiriyorum cunku uzanamiyorum ustune agriyo, bi ampul 50 ml, iki tane yapinca 100 ml oluyo, iki gun iki tanesini hirlestirip yaptirdim daha bererdi, simdi sabah aksam yapiyorum 50 ml lik, mecbur, sanirim sende oyle birlestiriyon yoksa iki igneyi canim

Insallh cnm ama insanoglu umutla yaşar bizde umut ettik insallah umudumuz ümidimiz gerceklesir... tum sıkıntıları bizim haylaz minikler icin cekiyoruz annesi

Aaa canim sasirdim ben sadece 50ml yapiyorum gunde bir tane ama oluyorum ya sen allahim kiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…