2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar bahar alerjim başladı sürekli hapşryrym bişey olacak diye korkuyorum yaa

Daha onceden bebegimin kalpi durdu kan pihtilasmasi var denildi claxene igne ordan ...
Progestran igneler bebek tutnmissa dusmesin diye jelde onn icin...
birde coraspin hap birde elevit kullaniyorum.
vitamin ..
her doktorun ilaclari farkli..
Inşallah bu sefer öyle bir şey yaşamazsınız. Progestn iğne ve jeli neden aynı anda vermiş onu anlamadım. Bende 20 gün iğne sonra jele geçildi. Genelde herkeste de ya jel ya iğne .

KIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
DR BANA KAPSUL YAZMIS AMA ALMADIM DAHA...
SIZIN FIKIRLERINIZ NEDIR ,?HANGISI DAHA ETKILI ACABA,??

KIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
DR BANA KAPSUL YAZMIS AMA ALMADIM DAHA...
SIZIN FIKIRLERINIZ NEDIR ,?HANGISI DAHA ETKILI ACABA,??
Benim doktor Prof ve ben iğne yerlerim çok fena oldu yeter artık dediğim halde asla ve asla jele izin vermedi. Iyi ki de vermemiş en etkilisi iğne cidden canım. Gebelikten sonra tekrar kan ölçtürdü ve hormonun belli bir seviyeye geldiğini görünce crinone jele geçti. Zaten jel bir garip ucunu açarken bayağı dışına çıkıyor,sıkarken de hepsi girmiyor. Tam dozu almış gibi olmuyorum ben şahsen

EVET CANIM BANA JEL DE DEIL KAPSUL ISTE FITIL YAZMIS
BENDE IGNE ISTEYECEM BAKALIM VERIRSE ,HEMSIREYE SOYLEDIM O DA DR A SOYLEYIN DEDI

hmmm gicik oluo zaten hap rahimin içine koymak
iğne zor da olsa etkiliyse onu niye yazmiolar bu dr lar anlamiorum
Çünkü çok Yağlı bir iğne ,vurulan yeri mahvediyor. 20 gün sonunda benim iğne yerlerim artık görmen lazım anlatılmazdı ve enfeksiyon oldu sırf bu yüzden ateşim çıktı hastalandım düşün ama bu iğne olmasa ben zor hamile kalırdım onun hatrına sıktım dişimi

EVET CANIM BANA JEL DE DEIL KAPSUL ISTE FITIL YAZMIS
BENDE IGNE ISTEYECEM BAKALIM VERIRSE ,HEMSIREYE SOYLEDIM O DA DR A SOYLEYIN DEDI
Bir de sana şimdiden niye Yazmış değerin mi düşük acaba? Çünkü yumurta toplamadan sonra kullanmaya başlanıyor burda

evet herkes oyle diyo canim
vurduktan sonra iğneyi biraz deriyi titretecekmişsin oradaki sertleşme gidiomus o zaman
bebeisler için değer tatlim hepsi gecici

Bir de sana şimdiden niye Yazmış değerin mi düşük acaba? Çünkü yumurta toplamadan sonra kullanmaya başlanıyor burda
kullanmicam canim toptan hepsini yaziolar bizim burada
opudan sonra kullaniosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…