- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
Inşallah bu sefer öyle bir şey yaşamazsınız. Progestn iğne ve jeli neden aynı anda vermiş onu anlamadım. Bende 20 gün iğne sonra jele geçildi. Genelde herkeste de ya jel ya iğne .Daha onceden bebegimin kalpi durdu kan pihtilasmasi var denildi claxene igne ordan ...
Progestran igneler bebek tutnmissa dusmesin diye jelde onn icin...
birde coraspin hap birde elevit kullaniyorum.
vitamin ..
her doktorun ilaclari farkli..
negatifmiş tatlimKızlar dün @umutt88 arkadaşımız kan verecekti sesi çıkmadı çok merak ediyorum...İnşallah mutluluktan yazamamistir...
Estrofemi çok duyuyorum o ne içinmiş canoBende o ilaçları kullanıyorum aynı zamanda estrofem ve folicasit için hap alıyorum
Benim doktor Prof ve ben iğne yerlerim çok fena oldu yeter artık dediğim halde asla ve asla jele izin vermedi. Iyi ki de vermemiş en etkilisi iğne cidden canım. Gebelikten sonra tekrar kan ölçtürdü ve hormonun belli bir seviyeye geldiğini görünce crinone jele geçti. Zaten jel bir garip ucunu açarken bayağı dışına çıkıyor,sıkarken de hepsi girmiyor. Tam dozu almış gibi olmuyorum ben şahsenKIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
DR BANA KAPSUL YAZMIS AMA ALMADIM DAHA...
SIZIN FIKIRLERINIZ NEDIR ,?HANGISI DAHA ETKILI ACABA,??
RAHIM KALINLASMASI ICIN ESTROFEMEstrofemi çok duyuyorum o ne içinmiş cano
Etki sıralaması şöyleymiş; iğne,jel,hapKIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
EVET CANIM BANA JEL DE DEIL KAPSUL ISTE FITIL YAZMISBenim doktor Prof ve ben iğne yerlerim çok fena oldu yeter artık dediğim halde asla ve asla jele izin vermedi. Iyi ki de vermemiş en etkilisi iğne cidden canım. Gebelikten sonra tekrar kan ölçtürdü ve hormonun belli bir seviyeye geldiğini görünce crinone jele geçti. Zaten jel bir garip ucunu açarken bayağı dışına çıkıyor,sıkarken de hepsi girmiyor. Tam dozu almış gibi olmuyorum ben şahsen
hmmm gicik oluo zaten hap rahimin içine koymakEtki sıralaması şöyleymiş; iğne,jel,hap
2 ampül bir şırıngaya çekiliyor, progestan 50 mg. Günde 100 mg doz almış oluyorsunEVET CANIM BANA JEL DE DEIL KAPSUL ISTE FITIL YAZMIS
BENDE IGNE ISTEYECEM BAKALIM VERIRSE ,HEMSIREYE SOYLEDIM O DA DR A SOYLEYIN DEDI
Çünkü çok Yağlı bir iğne ,vurulan yeri mahvediyor. 20 gün sonunda benim iğne yerlerim artık görmen lazım anlatılmazdı ve enfeksiyon oldu sırf bu yüzden ateşim çıktı hastalandım düşünhmmm gicik oluo zaten hap rahimin içine koymak
iğne zor da olsa etkiliyse onu niye yazmiolar bu dr lar anlamiorum
anladim canim inşallah verir dr bende iğne istiorum aslinda2 ampül bir şırıngaya çekiliyor, progestan 50 mg. Günde 100 mg doz almış oluyorsun
Bir de sana şimdiden niye Yazmış değerin mi düşük acaba? Çünkü yumurta toplamadan sonra kullanmaya başlanıyor burdaEVET CANIM BANA JEL DE DEIL KAPSUL ISTE FITIL YAZMIS
BENDE IGNE ISTEYECEM BAKALIM VERIRSE ,HEMSIREYE SOYLEDIM O DA DR A SOYLEYIN DEDI
evet herkes oyle diyo canimÇünkü çok Yağlı bir iğne ,vurulan yeri mahvediyor. 20 gün sonunda benim iğne yerlerim artık görmen lazım anlatılmazdı ve enfeksiyon oldu sırf bu yüzden ateşim çıktı hastalandım düşünama bu iğne olmasa ben zor hamile kalırdım onun hatrına sıktım dişimi
kullanmicam canim toptan hepsini yaziolar bizim buradaBir de sana şimdiden niye Yazmış değerin mi düşük acaba? Çünkü yumurta toplamadan sonra kullanmaya başlanıyor burda
Progestan kapsül kullanıyorum bu sefer çok rahat ediyorum,tavsiye ederimKIZLAR PROGESTAN IGNE MI YOKSA KAPSUL MU ,?
Bişey olmuyor benim de var çok hapşurdum. Sadece en şiddetli karnını kastıran hapşurmalarda karnını tutKızlar bahar alerjim başladı sürekli hapşryrym bişey olacak diye korkuyorum yaa
Yapma ya çok üzüldümnegatifmiş tatlim
bana da kapsül yazmisProgestan kapsül kullanıyorum bu sefer çok rahat ediyorum,tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?