2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Doktor 10 gun sonra gel dedi ama ben hala yatiyorum is yapmiyorum birsey olur diye siz neler yapmistiniz
Bebek tutunmuşsa ne yapsan düsmez demislerdi,ufak tefek isler yapmistim isime gittim yemegimi yaptim,sadece agir seyler yapmamaya calistim,,Rabbim sana bağışlasin evladini

Insallh cnm ama insanoglu umutla yaşar bizde umut ettik insallah umudumuz ümidimiz gerceklesir... tum sıkıntıları bizim haylaz minikler icin cekiyoruz annesi
test günü yaklaştıkça stresim arttı çok ümit ettik inşaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alalım.gerçekten bu tedavinin her aşaması beni çok zorladı Rabbim bu zorlukları unutturacak ılan mucizesini bize bağışlasın.

Amin insallah cnnm aminnnnn..

test sonucunu almakta bitmiyor maalesef 2 gün sonra bir daha tahlil yaptırıyorsun iki katına çıkacakmı.Sonra 3 hafta bekliyorsun kese dolumu diye sürekli acaba ne olcak...

bu topikte daha öncede transferden sonra karnım gurulduyo diyen arkadaşlar vardı normaldir bence tutmadığı anlamına gelmez.
Kizlar soruma cvb verin lutfen karnim cok kurultuyor..
Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlar

Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlar
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi :)) kaç haftalık peki?

bnm arkadasım transferden hemen sonra denıze grdı bişe olmadı
Haklisin canim ne diyelim ki, eksilige gelince inan ki gözumu kapatiyorum gözumun onunde limonlar geciyordu dun, bugun yemedim daha, kiviyle idare edecez artikin napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…