- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Doktordan doktora degisiyor sanirim canim..neye göre iğne veriyorlar bana sadece jel verdiler günde bir kere..
Evet canım hep ümitvarızInsallh cnm ama insanoglu umutla yaşar bizde umut ettik insallah umudumuz ümidimiz gerceklesir... tum sıkıntıları bizim haylaz minikler icin cekiyoruz annesi
Bebek tutunmuşsa ne yapsan düsmez demislerdi,ufak tefek isler yapmistim isime gittim yemegimi yaptim,sadece agir seyler yapmamaya calistim,,Rabbim sana bağışlasin evladiniDoktor 10 gun sonra gel dedi ama ben hala yatiyorum is yapmiyorum birsey olur diye siz neler yapmistiniz
test günü yaklaştıkça stresim arttı çok ümit ettik inşaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alalım.gerçekten bu tedavinin her aşaması beni çok zorladı Rabbim bu zorlukları unutturacak ılan mucizesini bize bağışlasın.Insallh cnm ama insanoglu umutla yaşar bizde umut ettik insallah umudumuz ümidimiz gerceklesir... tum sıkıntıları bizim haylaz minikler icin cekiyoruz annesi
bu topikte daha öncede transferden sonra karnım gurulduyo diyen arkadaşlar vardı normaldir bence tutmadığı anlamına gelmez.Kizlar soruma cvb verin lutfen karnim cok kurultuyor..
Amin insallah cnnm aminnnnn..test günü yaklaştıkça stresim arttı çok ümit ettik inşaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alalım.gerçekten bu tedavinin her aşaması beni çok zorladı Rabbim bu zorlukları unutturacak ılan mucizesini bize bağışlasın.
Gecmis olsun evham kardes,karnının guruldamasi mide-Bağırsakla ilgili,rahme nasıl bağladın da bebisin tutmadığına yordun bir anlatır misin lütfen ? :)))Kizlar soruma cvb verin lutfen karnim cok kurultuyor..
test günü yaklaştıkça stresim arttı çok ümit ettik inşaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alalım.gerçekten bu tedavinin her aşaması beni çok zorladı Rabbim bu zorlukları unutturacak ılan mucizesini bize bağışlasın.
bu topikte daha öncede transferden sonra karnım gurulduyo diyen arkadaşlar vardı normaldir bence tutmadığı anlamına gelmez.
Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlarKizlar soruma cvb verin lutfen karnim cok kurultuyor..
ayy ilahi cok komik yazmissin ya evhamli olmamak olurmuGecmis olsun evham kardes,karnının guruldamasi mide-Bağırsakla ilgili,rahme nasıl bağladın da bebisin tutmadığına yordun bir anlatır misin lütfen ? :)))
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi :)) kaç haftalık peki?Bn aseriyorum daha 4. Gunum. canim acayip sekilde eksi cekiyor, marulllari limonla göturuyorum, kiviyi kesip ustune limon tozu serpip yedim, ki biraz durdu krizim, hormonal bisey sanirim ilaclardn diye düsundum, peki boyle olan varmi kızlar
Yok bnm transferden sonra 4. Gunum canim,, ondan sordum normal degil daha hamile lik yuzdem artmadan yaniYe ekşiyi doğur Ayşe'yi :)) kaç haftalık peki?
Yakında kaka yaptım Çocuğum düşmüş müdür düye sorular da gelirse topikten çıkacağım yeminleayy ilahi cok komik yazmissin ya evhamli olmamak olurmu
Aaaa psikolojik bence :)) ve yeme zaten o zaman Acılı baharatlı ekşi Turşu yasak aman ha!Yok bnm transferden sonra 4. Gunum canim,, ondan sordum normal degil daha hamile lik yuzdem artmadan yani
bnm arkadasım transferden hemen sonra denıze grdı bişe olmadıHamile olan arkadaslarim annem iki kat ustumde oturuyor merdiven ciksam zarari olurmu siz hep yatiyormusunuz kese gorene kadar yoksa disari cikiyormusunuz
Hamile olan arkadaslarim annem iki kat ustumde oturuyor merdiven ciksam zarari olurmu siz hep yatiyormusunuz kese gorene kadar yoksa disari cikiyormusunuz
Yakında kaka yaptım Çocuğum düşmüş müdür düye sorular da gelirse topikten çıkacağım yeminlebirazcık mantık yahu,anne olacaksınız en büyük eğitmen olacaksınız diyorum ve konuyu kapatıyorum
Haklisin canim ne diyelim ki, eksilige gelince inan ki gözumu kapatiyorum gözumun onunde limonlar geciyordu dun, bugun yemedim daha, kiviyle idare edecez artikin napalimbnm arkadasım transferden hemen sonra denıze grdı bişe olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?