Ilaçlar-hormonlar yapıyor o siniri canım,benim bu haftaya kadar anormal sinirim vardı eşimi durduk yerde boğasım geliyordu,adam ne yapsa bana batıyordu ki ben çok sakin biriyim :)) bu haftantam geçti diyemem de baya azaldıBirşey sorucam ; ben çok fena sinirliyim niye böyleyim anlayamadım,acaba regl mi olucam diye de korkmuyor Değilim...bugün eczaneden az Kalsın test alıyordum son anda ablam vazgeçirdi,offf çok zor beklemek
Aynen işte,dün ile bugün özellikle esime düşmanımmış gibi davranıyorum :) yastıkları sıkıyorum sinirimden...eyvahlar olsun...ben Yanımda surat yapana bile tahammül edemezken iki gündür sinirden yapmadığım kalmadıIlaçlar-hormonlar yapıyor o siniri canım,benim bu haftaya kadar anormal sinirim vardı eşimi durduk yerde boğasım geliyordu,adam ne yapsa bana batıyordu ki ben çok sakin biriyim :)) bu haftantam geçti diyemem de baya azaldı
Geçiyor ama merak etme :))Aynen işte,dün ile bugün özellikle esime düşmanımmış gibi davranıyorum :) yastıkları sıkıyorum sinirimden...eyvahlar olsun...ben Yanımda surat yapana bile tahammül edemezken iki gündür sinirden yapmadığım kalmadı
Tam net tarihi var mı bunun :)Geçiyor ama merak etme :))
Negatif derken? Kaç çıktı ki? Belki yükselir canım dur hemen üzülmeArkadaşlar ben dayanamadim bhcg baktirdim yine negatif bugün 8. Günüm du
Evet,yarın saat 15.19 da bir bakTam net tarihi var mı bunun :)
Kafan iyi galiba,hafta olarak dedimEvet,yarın saat 15.19 da bir bak
Inşallah canım hepimiz öyleyizdir :)Niye atiyon kiz dogrudur o dogru hamissin sen ..
Negatif derken? Kaç çıktı ki? Belki yükselir canım dur hemen üzülme
Hadi ya2 den küçük dedi hastaneyi arayıp sordum da
Hadi yane diyeceğimi şaşırdım,tesellisi yok bilirim...Pes etmek yok,bir daha ki sefere inşallah olacak.Dondurulmus un var mı peki?
Çabucak geçicek rahat olun:)bulantilar beni perisan etti,günde 3 defa kusan ben hamileligi unutur oldum,yeni yeni kendime geliyorum,bol şansOh maşallah öğretmenim,riskli haftaları atlatmışsınız artık keyfini çıkarın gebeliğin. Ben de görebilecek miyim acaba çok uzun geliyor o haftalar bana burdan bakınca :))
Gayet güzel,bak çok şükür dondurulmusların var,o kadar kolay ki onların transferi ,bende ilk denememde negatif aldım ve dondurulmus transfer ettirdim bu seferde çok kolay oldu... Güzelce 2ay dinlendir vücudunu hemen başla tedavine tekrar pes etme4 tane dondurulmuş embriyom kaldı bunlarda dondurulmuş 3. Gün embriyosuydi
:)) patiklim brn sıkıldım burdan. kendimi 3. Sınıflara ders anlatır gibi hissediyorum bazen. Sen hayırlı haberlerini bana mesaj at tatlım,çok öpüyorum
Anlayamadım???!!!! Benimle muhatap olmayın bir dahaKafan iyi galiba,hafta olarak dedim
Aynen öyle ! O nasıl bir uslup öyle? Dalga geçiyorsunuz kaç yasında kadınsınız hamde !! Bakın işinize eğlenecek başka seyler bulunAnlayamadım???!!!! Benimle muhatap olmayın bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?