Dalga geçilmeyecek gibi değilsiniz,o kadar cahilsiniz ki! Sağa sola sataşacağınıza açın iki makale okuyun sonra aptalca sorular sormayın!Aynen öyle ! O nasıl bir uslup öyle? Dalga geçiyorsunuz kaç yasında kadınsınız hamde !! Bakın işinize eğlenecek başka seyler bulun
Ne ayıp ne kadar basit,aman Allah'ım... Tedavi görün lütfenDalga geçilmeyecek gibi değilsiniz,o kadar cahilsiniz ki! Sağa sola sataşacağınıza açın iki makale okuyun sonra aptalca sorular sormayın!
Amin canim kac gunun var teste hayirlisiyla rabbim pozitifi gistersin insallahÇok fazla hormon ilacı yüklendi vücudumuza bende çok öfkeli hissediyorum kendimi ama salavat çekmek çok iyi geliyor her anlamda. Hepimizin amacı kaygısı korkusu aynı sakin olup birbirimize dua edelim. Hamile arkadaşlarımıza Allah evlatlarını bağışlasın bizim gibi gün sayanlarada pozitif görmeyi nasip etsin inşallah
Bu kadar gerginlik yaratmaya ne gerek var,insanlarin en hassas olduğu bir durum,ki hepimiz yasadik bu süreçleri...Bircok makalede ögrenilmeyen şeyleri,burada yaşanmış tecrübelerden öğrendik,destek olmak varken alaycı ,küçümseyici üslup hiç hoş değil benceDalga geçilmeyecek gibi değilsiniz,o kadar cahilsiniz ki! Sağa sola sataşacağınıza açın iki makale okuyun sonra aptalca sorular sormayın!
sağol canım inşallah. 3 günüm kaldıAmin canim kac gunun var teste hayirlisiyla rabbim pozitifi gistersin insallah
Sali gunumu yani.bende dr kontrolume gitcem sali kese ve kalp icin ilk kontrolsağol canım inşallah. 3 günüm kaldı
evet canım salı yada çarşamba gelebileceğimi söylediler inşallah sende duyarsın kalp atışlarını derin bi ohhh çekersin hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimizeSali gunumu yani.bende dr kontrolume gitcem sali kese ve kalp icin ilk kontrol
Katiliyorum sana, uslup cok yanlis, kalpler kiriliyor bosu bosuna...Bu kadar gerginlik yaratmaya ne gerek var,insanlarin en hassas olduğu bir durum,ki hepimiz yasadik bu süreçleri...Bircok makalede ögrenilmeyen şeyleri,burada yaşanmış tecrübelerden öğrendik,destek olmak varken alaycı ,küçümseyici üslup hiç hoş değil bence
Sağol canım,bulantilar beni perişan etti,günde 3 kez kusuyodum ,şu an günde bire düştü,kokular,hassasiyetler bitse rahatlayacagım inşallh,karnım çok belli degil henuz ama normal kiyafetlerim dar gelmeye basladi,hamile pantolonu giyiyorum,darisi dileyen isteyen herkese insallah,Rabbim bu zorlu süreci mutlullukla sonlandirsin inşallahmeleklercenneti masallah 15 haftaliksin sen yolun yarilamissin gibi .darisi bize.karnin belli oluyodur dimi ayy ne seker yaa masallah
İnsallah canim :) hayirlisiylaevet canım salı yada çarşamba gelebileceğimi söylediler inşallah sende duyarsın kalp atışlarını derin bi ohhh çekersin hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Rabbim kolaylik versin guzelim...amin amin amibSağol canım,bulantilar beni perişan etti,günde 3 kez kusuyodum ,şu an günde bire düştü,kokular,hassasiyetler bitse rahatlayacagım inşallh,karnım çok belli degil henuz ama normal kiyafetlerim dar gelmeye basladi,hamile pantolonu giyiyorum,darisi dileyen isteyen herkese insallah,Rabbim bu zorlu süreci mutlullukla sonlandirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?