2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bizler burada en özelimizi paylaşıyoruz kimse kusura bakmasın! Herkesle gün sayıyor dualar ediyoruz ve o insanlardan biride Kalkıp tedavisi bitti derdi bitti diye burda benim derdimle dalga geçemez !!!

Aynen öyle ! O nasıl bir uslup öyle? Dalga geçiyorsunuz kaç yasında kadınsınız hamde !! Bakın işinize eğlenecek başka seyler bulun
Dalga geçilmeyecek gibi değilsiniz,o kadar cahilsiniz ki! Sağa sola sataşacağınıza açın iki makale okuyun sonra aptalca sorular sormayın!

Çok fazla hormon ilacı yüklendi vücudumuza bende çok öfkeli hissediyorum kendimi ama salavat çekmek çok iyi geliyor her anlamda. Hepimizin amacı kaygısı korkusu aynı sakin olup birbirimize dua edelim. Hamile arkadaşlarımıza Allah evlatlarını bağışlasın bizim gibi gün sayanlarada pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

Amin canim kac gunun var teste hayirlisiyla rabbim pozitifi gistersin insallah

Dalga geçilmeyecek gibi değilsiniz,o kadar cahilsiniz ki! Sağa sola sataşacağınıza açın iki makale okuyun sonra aptalca sorular sormayın!
Bu kadar gerginlik yaratmaya ne gerek var,insanlarin en hassas olduğu bir durum,ki hepimiz yasadik bu süreçleri...Bircok makalede ögrenilmeyen şeyleri,burada yaşanmış tecrübelerden öğrendik,destek olmak varken alaycı ,küçümseyici üslup hiç hoş değil bence

Katiliyorum sana, uslup cok yanlis, kalpler kiriliyor bosu bosuna...

meleklercenneti masallah 15 haftaliksin sen yolun yarilamissin gibi .darisi bize.karnin belli oluyodur dimi ayy ne seker yaa masallah
Sağol canım,bulantilar beni perişan etti,günde 3 kez kusuyodum ,şu an günde bire düştü,kokular,hassasiyetler bitse rahatlayacagım inşallh,karnım çok belli degil henuz ama normal kiyafetlerim dar gelmeye basladi,hamile pantolonu giyiyorum,darisi dileyen isteyen herkese insallah,Rabbim bu zorlu süreci mutlullukla sonlandirsin inşallah

Rabbim kolaylik versin guzelim...amin amin amib

Kizlar benim dunden beri sag tarafimda bi sanci mi desem batma mi desem bise var boyle nefes aldikca oluyo yani bi var bi yok arada solda da oluyo super anlattim dimi .normal dimi bu olan sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…