- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Normal :))KAR BEBEK MIYDI NORMAL MIYDI :)))
aklından çıkar bol bol ınterneten oyun oyna ama suyu ıhmal etme bol bol su ıç..su tututnmayı kolaylastrıomusAyy canim bende 5 ay once 3 aylim bebisimin kalbi durdu o normal yoldan olmustu ..
Bizdede sebeb yok ...
rabbim hepimizin kucaklarini bos birakmasin.
Benden buyuksun benim yasim 21 :))1988 doğumluyum kaç oluyoo:))26 mı
Saol canim evet iciyorum zaten bol bol..aklından çıkar bol bol ınterneten oyun oyna ama suyu ıhmal etme bol bol su ıç..su tututnmayı kolaylastrıomus
Ayy canim benim hayirlinolsun ins vardir sen kacinci gunundesin ya bende yapsammi acaba diyorum 13 nisanda transfer oldum sol tarafimda hafif bi batma varKızlaaaaaaaarrrrrr bugun eşimin zoruyla test yaptım olmck biliyorum ama bi denesek diyodu tatlı tatlı tamm ama erken daha üzülmek yok dedim yaptım silik çizgiyi gördü Bnde gördüm sanki ağladık bi tane daha alıp geldi inanamadı ondada çok çok silik bir çizgi gördük ama ona Bnde gördüm diyemedim hala inanamıyorum böyle bişeye inşallah doğru görmüşüzdür kızlar nolur dua edinnnnn
Saol canim evet iciyoaklından çıkar bol bol ınterneten oyun oyna ama suyu ıhmal etme bol bol su ıç..su tututnmayı kolaylastrıomus
Koysana kiz buraya bizde gorek ..Kızlaaaaaaaarrrrrr bugun eşimin zoruyla test yaptım olmck biliyorum ama bi denesek diyodu tatlı tatlı tamm ama erken daha üzülmek yok dedim yaptım silik çizgiyi gördü Bnde gördüm sanki ağladık bi tane daha alıp geldi inanamadı ondada çok çok silik bir çizgi gördük ama ona Bnde gördüm diyemedim hala inanamıyorum böyle bişeye inşallah doğru görmüşüzdür kızlar nolur dua edinnnnn
Ay hadi insallah canim cok sevindim rabbim nasip etsin anne olmayi canimKızlaaaaaaaarrrrrr bugun eşimin zoruyla test yaptım olmck biliyorum ama bi denesek diyodu tatlı tatlı tamm ama erken daha üzülmek yok dedim yaptım silik çizgiyi gördü Bnde gördüm sanki ağladık bi tane daha alıp geldi inanamadı ondada çok çok silik bir çizgi gördük ama ona Bnde gördüm diyemedim hala inanamıyorum böyle bişeye inşallah doğru görmüşüzdür kızlar nolur dua edinnnnn
Allah razı olsun canımm inş doğru görmüşüzdür ikisinde de benim 6. Günüm bitti bugün Pazartesi kan testine gideyim diyorum ama emin değilim şuan bişey düşünemiyorumAyy canim benim hayirlinolsun ins vardir sen kacinci gunundesin ya bende yapsammi acaba diyorum 13 nisanda transfer oldum sol tarafimda hafif bi batma var
Canım attık yaa biz bile zor gördük zaten inş doğrudur ben hala emin olamıyorumSaol canim evet iciyo
Koysana kiz buraya bizde gorek ..
Aminn canım Amin isteyen herkese nasip etsin AllahımmmmAy hadi insallah canim cok sevindim rabbim nasip etsin anne olmayi canim
Âminnn canım dua edelim hep birbirimize dualarımdasınız hepiniz benide unutmayın lütfen :)Kizlar bu hafta kutlu dogum haftasi bu hafta cok salavat okuyup peygamberimizi (sav) vesile ederek cok dua edelim birbirimize kendimize rabbim Onun yuzu suyu hurmetine hakkimizdan hayirlisini nasip etsin.
Niye atiyon kiz dogrudur o dogru hamissin sen ..Canım attık yaa biz bile zor gördük zaten inş doğrudur ben hala emin olamıyorum
Canim bu kadar hassas davranman normal ama 2 kat ne ki Allahin izniyle hicbisey olmaz ,Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye,ben haftada 30 saat derse girdim,nöbet tuttum,Allaha cok şükür devam ediyo gebeligim,agır seyler kaldirma,uzağa uzanma,egilme yeterli benceHamile olan arkadaslarim annem iki kat ustumde oturuyor merdiven ciksam zarari olurmu siz hep yatiyormusunuz kese gorene kadar yoksa disari cikiyormusunuz
Benimde 6.gunum bugun ben yapamm eczane yok :)))Allah razı olsun canımm inş doğru görmüşüzdür ikisinde de benim 6. Günüm bitti bugün Pazartesi kan testine gideyim diyorum ama emin değilim şuan bişey düşünemiyorum
Oh maşallah öğretmenim,riskli haftaları atlatmışsınız artık keyfini çıkarın gebeliğin. Ben de görebilecek miyim acaba çok uzun geliyor o haftalar bana burdan bakınca :))Canim bu kadar hassas davranman normal ama 2 kat ne ki Allahin izniyle hicbisey olmaz ,Rabbim ol dedikten sonra gerisi hikaye,ben haftada 30 saat derse girdim,nöbet tuttum,Allaha cok şükür devam ediyo gebeligim,agır seyler kaldirma,uzağa uzanma,egilme yeterli bence
Inşşalah canım, Youtube'dan açıyorum ben bazen dinliyorum çok iyi geliyor. Rabbim elimizi ve emeklerimizi boş çevirmesin sağ salim dünyaya gelsin miniklerimizKizlar bu hafta kutlu dogum haftasi bu hafta cok salavat okuyup peygamberimizi (sav) vesile ederek cok dua edelim birbirimize kendimize rabbim Onun yuzu suyu hurmetine hakkimizdan hayirlisini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?