- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Amin amin canim ...aynen hazıranda dondurulmuş..kar bebeğimi tıkıyacaklar bana...sımsıkı tutunsun ablasııııı:))
Insallah isiririz kiz ...olacak kız olacakkk ..üstümüze kusacaklar..pıtışlarını ısıracagızzz:))))umudunu yıtırme:)))
Insallah isiririz kiz ...olacak kız olacakkk ..üstümüze kusacaklar..pıtışlarını ısıracagızzz:))))umudunu yıtırme:)))
2 yıllık bacım:=)Insallah isiririz kiz ...
Kac yillik evlisin..
inşallahhh cnm inşallahAmin amin canim ...
Insallah tutunurda seni hic birakmaz insallah..
senn durumun nasıl hamılelık için neler yapıosun bı planın var mıinşallahhh cnm inşallah
enn durumun nasıl hamılelık için neler yapıosun bı planın var mıinşallahhh cnm inşallah
Ben 4 yil oldu hic hamis kalmadin mi?2 yıllık bacım:=)
direk tüp yaptım düşük oldu..kürtaj oldum...6 tane dondurulmuş embrıyom war..hazıranda onu tıkıyacaklar:)))Ben 4 yil oldu hic hamis kalmadin mi?
2 yil iyi bir sure asilama denedin mi bu arada sebeb ne..
yas kac ..
cok soru sordum k.bakma :))
Bu soru bana mi sweet..senn durumun nasıl hamılelık için neler yapıosun bı planın var mı
ayy kız ne bılım bılmıodum...hayırlı olsunnnnnn:))))))) inşallah değerin süper çıkarrrrrBu soru bana mi sweet..
Ben transferimin 6.gunundeyim.
ayin 25nde test gunum ..
heyecan heyacan heyacn var..
bol su iç cnm tamam mı:)))ayy kız ne bılım bılmıodum...hayırlı olsunnnnnn:))))))) inşallah değerin süper çıkarrrrr
Hakkinda hayirlisi canim ne olu olum sebebi ne oldu?direk tüp yaptım düşük oldu..kürtaj oldum...6 tane dondurulmuş embrıyom war..hazıranda onu tıkıyacaklar:)))
dondurulmuş muydu kuzum snnkiayy kız ne bılım bılmıodum...hayırlı olsunnnnnn:))))))) inşallah değerin süper çıkarrrrr
bılmıom kı histereskopi de oldumtemız oldu ohhss bence aşırı uyarılma olabılır dedı dktrHakkinda hayirlisi canim ne olu olum sebebi ne oldu?
Insallah canim deger olsunda guzel ciksin....ayy kız ne bılım bılmıodum...hayırlı olsunnnnnn:))))))) inşallah değerin süper çıkarrrrr
Yok canim ilk denemem canim sordum soylemedin..dondurulmuş muydu kuzum snnki
KAR BEBEK MIYDI NORMAL MIYDI :)))Insallah canim deger olsunda guzel ciksin....
1988 doğumluyum kaç oluyoo:))26 mıYok canim ilk denemem canim sordum soylemedin..
Yas kac ?
Ayy canim bende 5 ay once 3 aylim bebisimin kalbi durdu o normal yoldan olmustu ..bılmıom kı histereskopi de oldumtemız oldu ohhss bence aşırı uyarılma olabılır dedı dktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?