canim bunu bikac kez duydum iğneleri kesince oluomusKızlar, dün pembemsi bir akıntım oldu, sonra kahverengiye döndü. Az önce de basbayağı kan geldi tuvalette. Moralim çok kötü. Dün hemen doktorumu aradım, progestan iğnesini kesmiştik, hapa dönmüştük. İğnelere geri dön, pazartesi gel dedi. Sabah hastaneye koşacağım ama şuan çok kötüyüm. Bana dua edin olur mu? İnşallah miniklerim iyidir.
canim buzamanlar normalde yerleşme lekesinin gelmesinin zamaniBende öyle ümit ediyorum inşallah canım
Çok tirsttim inşallah devamı gelmez yerleşme günü herkese farklı olabilirim ille 3.4. Gün olmaz herhaldecanim buzamanlar normalde yerleşme lekesinin gelmesinin zamani
sen devam edip etmediğini takip et tatlim
Çok çok sağol canım. Doktorumla yine konuştum, bu tip kanamalar düşüğe neden olmaz, korkma dedi ama insan gözüyle görmeden inanamıyor işte. Bir ilaç ismi söyledi, kanamayı keser dedi. Şimdi eşim onu almaya çıktı. Ah bir yarın olsa da, azıcık içim rahatlasa.canim bunu bikac kez duydum iğneleri kesince oluomus
korkma Allah in izniyle yavrularin seninledir
kan bosalmalari fln oluomus iğneleri kesince ..
canım merhaba birşey sormak istiyorum sana.şimdi ben tüp bebek denemeseydimde 22 nisanda adet olacaktım çünkü hep düzenli adet olurum.22 nisan aynı zamanda test günüm ben yarın bi kan tahlili mi yaptırsam.konuyu çok dğıttım kusura bakma kafam dağınık.yani bu ilaçlar adeti geciktirir mi bebek olmamasına rağmen adet olamama sözkonusu olur muzaten 6. -7. günlerde belirti vermeye baslio tatlim
kanamaya dönmediği surece sikinti yok bakar ol sürekli
Canım, benim yerleşme kanamam 7. günde olmuştu. Şu gün olacak diye bir standardı yok.Çok tirsttim inşallah devamı gelmez yerleşme günü herkese farklı olabilirim ille 3.4. Gün olmaz herhalde
canm dunde benden pembe leke geldı kan degldı cok acıktı doktorumu aradm hemen gel dedı duşük rıskı var hemn yatış verdı ıgne serum 1gece kaldm ve suan lavoba harıc kalkmıyrum dıkat et kalkma sakn yat allah yardımcın olsnÇok çok sağol canım. Doktorumla yine konuştum, bu tip kanamalar düşüğe neden olmaz, korkma dedi ama insan gözüyle görmeden inanamıyor işte. Bir ilaç ismi söyledi, kanamayı keser dedi. Şimdi eşim onu almaya çıktı. Ah bir yarın olsa da, azıcık içim rahatlasa.
Yatıyorum canım. Sadece iğne yaptırmak için dışarı çıkmam gerekti, azıcık yürüdüm. Onun dışında sürekli yatıyorum. Benim doktorum daha soğuk kanlı nedense. Cuma kontrole gittim, her şey yolundaydı, kanama filan yoktu. İlaçları değiştirdik, kanama başladı. Belki ilaçlardan kaynaklı, tehlikeli olmayan bir kanama olduğunu düşündüğü için soğuk kanlı davranıyor, bilmiyorum. Yarın göreceğiz. Sana da Allah şifa versin canım. İnşallah miniklerimiz bizi bırakmayacak.canm dunde benden pembe leke geldı kan degldı cok acıktı doktorumu aradm hemen gel dedı duşük rıskı var hemn yatış verdı ıgne serum 1gece kaldm ve suan lavoba harıc kalkmıyrum dıkat et kalkma sakn yat allah yardımcın olsn
Degildir ins canim yerlesme kanidir o takma kafaqn ins devam etmezKızlar transfer gününü de sayarak bugün 7.gun ve kırmızı akıntı geldi az önce dünde yumurta akı kıvamında gelmişti böyle birşey yaşayan duyan varmi ?
Adet başlangıcı değildir herhalde daha transferin 7.gunu
Adet gecikmesi yapar canim ilaclar ama test gunu gelmeden adet olanlarda oluo bunyeye bagli olaraktancanım merhaba birşey sormak istiyorum sana.şimdi ben tüp bebek denemeseydimde 22 nisanda adet olacaktım çünkü hep düzenli adet olurum.22 nisan aynı zamanda test günüm ben yarın bi kan tahlili mi yaptırsam.konuyu çok dğıttım kusura bakma kafam dağınık.yani bu ilaçlar adeti geciktirir mi bebek olmamasına rağmen adet olamama sözkonusu olur mu
Canim bebegin yerlesmesi baslio ama bir sure devam edio hemen bitmio yaniÇok tirsttim inşallah devamı gelmez yerleşme günü herkese farklı olabilirim ille 3.4. Gün olmaz herhalde
transerin 10.cu günü belli oluo mu bacısıyarın 10.günüm Allah nasip ederse sabah kan tahlili yaptırıcam varsa belli olmuştur zaten.aksi halde bu stres dahada güçsüzleştirecek beni.bir an önce gerçekle yüzleşsem iyi olur.Allahım şu mübarek günlerin ve okunan tüm duaların yüzü suyu hürmetine pozitif sonuç görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
trasnsferın 10.cu gnu bellıoluo muKizlar 9. Gun 336 degerim dun 11.gunumdu 547 cikti doktor yaptirma dedi ben yaptirsammi birdaha yarin
Evet canim benim 5.gun embriyosuydu belli oluyortrasnsferın 10.cu gnu bellıoluo mu
bende dondurulmus embrıyo transferı yapacam çok korkuormEvet canim benim 5.gun embriyosuydu belli oluyor
Benimde onuncu gun belli oldu canim idrarda cikmamisti amaEvet canim benim 5.gun embriyosuydu belli oluyor
off çok korkuormBenimde onuncu gun belli oldu canim idrarda cikmamisti ama
Sali gunumu yani.bende dr kontrolume gitcem sali kese ve kalp icin ilk kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?