2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canim bunu bikac kez duydum iğneleri kesince oluomus
korkma Allah in izniyle yavrularin seninledir
kan bosalmalari fln oluomus iğneleri kesince ..

canim bunu bikac kez duydum iğneleri kesince oluomus
korkma Allah in izniyle yavrularin seninledir
kan bosalmalari fln oluomus iğneleri kesince ..
Çok çok sağol canım. Doktorumla yine konuştum, bu tip kanamalar düşüğe neden olmaz, korkma dedi ama insan gözüyle görmeden inanamıyor işte. Bir ilaç ismi söyledi, kanamayı keser dedi. Şimdi eşim onu almaya çıktı. Ah bir yarın olsa da, azıcık içim rahatlasa.

zaten 6. -7. günlerde belirti vermeye baslio tatlim
kanamaya dönmediği surece sikinti yok bakar ol sürekli
canım merhaba birşey sormak istiyorum sana.şimdi ben tüp bebek denemeseydimde 22 nisanda adet olacaktım çünkü hep düzenli adet olurum.22 nisan aynı zamanda test günüm ben yarın bi kan tahlili mi yaptırsam.konuyu çok dğıttım kusura bakma kafam dağınık.yani bu ilaçlar adeti geciktirir mi bebek olmamasına rağmen adet olamama sözkonusu olur mu

canm dunde benden pembe leke geldı kan degldı cok acıktı doktorumu aradm hemen gel dedı duşük rıskı var hemn yatış verdı ıgne serum 1gece kaldm ve suan lavoba harıc kalkmıyrum dıkat et kalkma sakn yat allah yardımcın olsn

Yatıyorum canım. Sadece iğne yaptırmak için dışarı çıkmam gerekti, azıcık yürüdüm. Onun dışında sürekli yatıyorum. Benim doktorum daha soğuk kanlı nedense. Cuma kontrole gittim, her şey yolundaydı, kanama filan yoktu. İlaçları değiştirdik, kanama başladı. Belki ilaçlardan kaynaklı, tehlikeli olmayan bir kanama olduğunu düşündüğü için soğuk kanlı davranıyor, bilmiyorum. Yarın göreceğiz. Sana da Allah şifa versin canım. İnşallah miniklerimiz bizi bırakmayacak.

Degildir ins canim yerlesme kanidir o takma kafaqn ins devam etmez

Adet gecikmesi yapar canim ilaclar ama test gunu gelmeden adet olanlarda oluo bunyeye bagli olaraktan

yarın 10.günüm Allah nasip ederse sabah kan tahlili yaptırıcam varsa belli olmuştur zaten.aksi halde bu stres dahada güçsüzleştirecek beni.bir an önce gerçekle yüzleşsem iyi olur.Allahım şu mübarek günlerin ve okunan tüm duaların yüzü suyu hürmetine pozitif sonuç görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

transerin 10.cu günü belli oluo mu bacısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…