Benim de ilk randevum Salı günü 5+1 olacak kalp atışı duyma şansımız olur U ki ??
transerin 10.cu günü belli oluo mu bacısı
dondurulmus embrıo yapıcım çok korkuom9. Gün bile belli oluyor
dondurulmus embrıo yapıcım çok korkuom
inşallahKorkma hepimizde o Endişe oldu .teste giderken olacakmış gibi gitpozitifff
belli olur canim inşallah pozitif sonuçla gelirsinyarın 10.günüm Allah nasip ederse sabah kan tahlili yaptırıcam varsa belli olmuştur zaten.aksi halde bu stres dahada güçsüzleştirecek beni.bir an önce gerçekle yüzleşsem iyi olur.Allahım şu mübarek günlerin ve okunan tüm duaların yüzü suyu hürmetine pozitif sonuç görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
neden korkuosun ki dondurulmuş embriyo cok kolay taze embrio gibi degildondurulmus embrıo yapıcım çok korkuom
dondurulmuş lafı korkutuyo hadi yıne düşük yaşarsam dıye korkuormneden korkuosun ki dondurulmuş embriyo cok kolay taze embrio gibi degil
hep ayni mi olacak tatlim ilahi sendedondurulmuş lafı korkutuyo hadi yıne düşük yaşarsam dıye korkuorm
yarın 10.günüm Allah nasip ederse sabah kan tahlili yaptırıcam varsa belli olmuştur zaten.aksi halde bu stres dahada güçsüzleştirecek beni.bir an önce gerçekle yüzleşsem iyi olur.Allahım şu mübarek günlerin ve okunan tüm duaların yüzü suyu hürmetine pozitif sonuç görüp kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
tatlım korkmana gerek yok,ben dondurulmuş tek 5. gün embriyosuyla hamileyim ,bol şansdondurulmuş lafı korkutuyo hadi yıne düşük yaşarsam dıye korkuorm
Canım eğer 5. Gün embriyosu transfer edildiyse tahlil yaptir ama 3. Gunse yaptirma derim benim dün 8. Gunumdu yaptırdım negatif çıktı moralim altüst oldu halbuki erken yaptirmisim 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormus iki gun daha sabret derim
ama düşük yaşadımtatlım korkmana gerek yok,ben dondurulmuş tek 5. gün embriyosuyla hamileyim ,bol şans
ama ilkı düştu yatatlım korkmana gerek yok,ben dondurulmuş tek 5. gün embriyosuyla hamileyim ,bol şans
Benide eklermisin..Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................
dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............
Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....
karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................
asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................
aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................
conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........
gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................
hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........
bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..............
ebbasisi..............................36................1.............Erzurum tip fak........................................?...................
sulltan................................?.................?......................?.........................................................?....................
loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart.............
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial.............................29 mart....(değerleri dustu)
benharbiden......................25..............3..........konya meram aras.hast...........................30 mart............
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07nisan...........
cinarkaya..........................?.................?.......................?......................................................07 nisan..........
cesuu...................................31..............2..........İstanbul tup bebek...................................30 mart............
siden_80.............................?................?........................?...................................................12 nisan............22 nisan
svd1910..............................32...............1...........eskisehir acibadem...................................?.......................22 nisan
prensim1975......................?...............3............sisli memorial................................................?......................beklemede
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............
mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................tedavide
serenci.................................28..............2...................pembe mavi..............................................?.....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi..............................................?..................
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide
sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide
tmm canim ekliorumBenide eklermisin..
Yasim 21..
hotay mozaik tup bebek merkezinde yapildi..
1 deneme ..
test gunum..cumartsi.
10. Gün tahlil yaptıran arkadaşlar olmuştu burada canım belli oluyodu diye hatırlıyorumtranserin 10.cu günü belli oluo mu bacısı
amin canım benim inşallah hepimiz pozitif sonuç alalımbelli olur canim inşallah pozitif sonuçla gelirsin
Rabbim gonlunun dileğini nasip etsin inşallah...
o zaman ikimizin transfer günü aynı. Benimde 3. Gün embriyosu ama hatırlıyorum ben burda erkenden tahlilde pozitifi görenleri bilmiyorum arkadaşım valla stres mahvetti beniCanım eğer 5. Gün embriyosu transfer edildiyse tahlil yaptir ama 3. Gunse yaptirma derim benim dün 8. Gunumdu yaptırdım negatif çıktı moralim altüst oldu halbuki erken yaptirmisim 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyormus iki gun daha sabret derim
elif_su06 arkadaşım senin tedavin malatyada mıydı,ben de doğu fertilde yaptırmıştım,çok memnun kaldım uğraş hocamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?