2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Evet canım Malatya Fethiye Ersan da bu ikinci 4 tane daha dondurulmusum
Var onları ordan alıp Doğu fertilemi gotursem diye düşünmeye başladım bilmiyorum artık hayırlısı
kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen

Evet canım Malatya Fethiye Ersan da bu ikinci 4 tane daha dondurulmusum
Var onları ordan alıp Doğu fertilemi gotursem diye düşünmeye başladım bilmiyorum artık hayırlısı
canım valla ne diyeceğimi bilemedim,gidip bi görüş istersen,geçmişini anlatırsın kafana yatarsa öyle yapabilirsin,bol şans,Rabbim herkese nasip etsin

muhtemelen genetik testtir,düşük ya da kürtajdan sonra kromozomlara bakıyorlar diye biliyorum

muhtemelen genetik testtir,düşük ya da kürtajdan sonra kromozomlara bakıyorlar diye biliyorum
tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa

öncelikle stresi uzaklaştırmak lazım,düşüğün sebebi araştırılmalı kesinlikle,genetik tarama çok önemliymiş bu anlamda
yaptrdık da..anlayamadığm bı nokta var.
tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa

donmuş embriyoların sağlıksız çıkarsa tedavi iptal olur bence,boşu boşuna neden o stresi çekesin ki,inşallah öyle bi sorun çıkmaz

donmuş embriyoların sağlıksız çıkarsa tedavi iptal olur bence,boşu boşuna neden o stresi çekesin ki,inşallah öyle bi sorun çıkmaz
o zaman neden dondurdu ..sağlıklı diye dondurdu..bence pek bilmıo gbısın bu genetık test olayı farklı aklım karıştı

o zaman neden dondurdu ..sağlıklı diye dondurdu..bence pek bilmıo gbısın bu genetık test olayı farklı aklım karıştı
canım genetik tarama yapılmadan sağlıklı ya da sağlıksız olduğu anlaşılmıyormuş,düşünsene down sendromlu doğan çocukları,9 ay gelişiyor anne karnında,kromozomal bozukluklar bu şekilde eleniyor

o zaman o gerizekalı doktorum bunu neden dondurmadan önce yapmadı..

Merhaba,
Tup bebekle mi hamis kaldin..
ve belirtin oldumu olduysa ne zaman basladi canim..
benim 7.gunum hoc belirtim yok..

Canım bana da yapmislardi pıhtılaşma sorunum çıktı benim de dusugum olmuştu o yüzden bakilmisti bir ay sonra çıkıyor sonucuda nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…