kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeenEvet canım Malatya Fethiye Ersan da bu ikinci 4 tane daha dondurulmusum
Var onları ordan alıp Doğu fertilemi gotursem diye düşünmeye başladım bilmiyorum artık hayırlısı
canım valla ne diyeceğimi bilemedim,gidip bi görüş istersen,geçmişini anlatırsın kafana yatarsa öyle yapabilirsin,bol şans,Rabbim herkese nasip etsinEvet canım Malatya Fethiye Ersan da bu ikinci 4 tane daha dondurulmusum
Var onları ordan alıp Doğu fertilemi gotursem diye düşünmeye başladım bilmiyorum artık hayırlısı
muhtemelen genetik testtir,düşük ya da kürtajdan sonra kromozomlara bakıyorlar diye biliyorumkızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen
tamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaamuhtemelen genetik testtir,düşük ya da kürtajdan sonra kromozomlara bakıyorlar diye biliyorum
öncelikle stresi uzaklaştırmak lazım,düşüğün sebebi araştırılmalı kesinlikle,genetik tarama çok önemliymiş bu anlamdaama ilkı düştu ya(yıne olusa dıe korkuomm
yaptrdık da..anlayamadığm bı nokta var.öncelikle stresi uzaklaştırmak lazım,düşüğün sebebi araştırılmalı kesinlikle,genetik tarama çok önemliymiş bu anlamda
donmuş embriyoların sağlıksız çıkarsa tedavi iptal olur bence,boşu boşuna neden o stresi çekesin ki,inşallah öyle bi sorun çıkmaztamamda benm dondurulmuşum war yanı Allah korusun bı hastalık çıkarsa nasıl tedavı edecek kı..sonuçta iş işten geçmiş embrıyoları dondurdukkk..anlamadım yaaaaaaaa
Kizlar sizde mi malatyadasiniz bende dogufertilden memnun kaldim cok sukur hamileyim decanım valla ne diyeceğimi bilemedim,gidip bi görüş istersen,geçmişini anlatırsın kafana yatarsa öyle yapabilirsin,bol şans,Rabbim herkese nasip etsin
o zaman neden dondurdu ..sağlıklı diye dondurdu..bence pek bilmıo gbısın bu genetık test olayı farklı aklım karıştıdonmuş embriyoların sağlıksız çıkarsa tedavi iptal olur bence,boşu boşuna neden o stresi çekesin ki,inşallah öyle bi sorun çıkmaz
sanmıyorum..dondurulmuş embrıyolarım.maşallah çok sağlıklılardonmuş embriyoların sağlıksız çıkarsa tedavi iptal olur bence,boşu boşuna neden o stresi çekesin ki,inşallah öyle bi sorun çıkmaz
canım genetik tarama yapılmadan sağlıklı ya da sağlıksız olduğu anlaşılmıyormuş,düşünsene down sendromlu doğan çocukları,9 ay gelişiyor anne karnında,kromozomal bozukluklar bu şekilde eleniyoro zaman neden dondurdu ..sağlıklı diye dondurdu..bence pek bilmıo gbısın bu genetık test olayı farklı aklım karıştı
o zaman o gerizekalı doktorum bunu neden dondurmadan önce yapmadı..canım genetik tarama yapılmadan sağlıklı ya da sağlıksız olduğu anlaşılmıyormuş,düşünsene down sendromlu doğan çocukları,9 ay gelişiyor anne karnında,kromozomal bozukluklar bu şekilde eleniyor
Benide ekler misin yaşım 24 merkezim symrna art ikinci denemem test günüm cumatmm canim ekliorum
Merhaba,canım genetik tarama yapılmadan sağlıklı ya da sağlıksız olduğu anlaşılmıyormuş,düşünsene down sendromlu doğan çocukları,9 ay gelişiyor anne karnında,kromozomal bozukluklar bu şekilde eleniyor
benim yarın 10. Günüm bende de hiç belirti yok sadece belim çok ağrıyoMerhaba,
Tup bebekle mi hamis kaldin..
ve belirtin oldumu olduysa ne zaman basladi canim..
benim 7.gunum hoc belirtim yok..
Ya benimde bugun sirt agrim var, belki hic alakasi yoktur, ama perisan etti beni.benim yarın 10. Günüm bende de hiç belirti yok sadece belim çok ağrıyo
canım valla ne diyeceğimi bilemedim,gidip bi görüş istersen,geçmişini anlatırsın kafana yatarsa öyle yapabilirsin,bol şans,Rabbim herkese nasip etsin
kızlar bişe dicem....ben düşük yaptım doktor eşimden ve benden kan örneklerı aldı.. 1 ay sonra çıkar dedıççgenetık testmı yaptı yanı anlayamadım..ve sonçlar ne den uzun u kadar bılgısı lan varsa yazsın ltfeeeen
tmm canim ekliorumBenide ekler misin yaşım 24 merkezim symrna art ikinci denemem test günüm cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?