- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Ya benimde bugun sirt agrim var, belki hic alakasi yoktur, ama perisan etti beni.[/QUOTE çok mu yattık acaba bişey olur korkusuyla
mrb canım hatırlatarak seni üzüyorsam özür dilerim ama ilk denemem benim onun için merak ettim ilk deneme negatif olunca bi açıklama yapıyolar mıBenide ekler misin yaşım 24 merkezim symrna art ikinci denemem test günüm cuma
Ben turp gibiyim masallah hic biseyim yok..benim yarın 10. Günüm bende de hiç belirti yok sadece belim çok ağrıyo
Evt canim dondurulmus 5.gün embriyosu idi,belirti olarak göğüs hassasiyeti,kasık agrısı oluyodu,onun dışında pek bi belirti olmadiMerhaba,
Tup bebekle mi hamis kaldin..
ve belirtin oldumu olduysa ne zaman basladi canim..
benim 7.gunum hoc belirtim yok..
Guzel haberlerinu bekliyoruz canim, hakkinda hayirlisini nasip etsin Allahim.Allah izin verirse yarın kan tahlili yaptırıcam yarın bel ve sırt ağrısının neye işaret olduğunu hep birlikte öğreniriz înşallah hamilelik belirtisidir :)))
Benimde gogus agrim var ama onu artik belorti bile gormuyorum...Evt canim dondurulmus 5.gün embriyosu idi,belirti olarak göğüs hassasiyeti,kasık agrısı oluyodu,onun dışında pek bi belirti olmadi
Hadi insallah hamilesindir...Allah izin verirse yarın kan tahlili yaptırıcam yarın bel ve sırt ağrısının neye işaret olduğunu hep birlikte öğreniriz înşallah hamilelik belirtisidir :)))
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin gönlüne göre versin AllahGuzel haberlerinu bekliyoruz canim, hakkinda hayirlisini nasip etsin Allahim.
sağol canım inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaHadi insallah hamilesindir...
Insaallhhhh guzel haberler veririsin canim bugun, ranbim dualarimizi hayirli siyla kabul eder insallhhhAllah izin verirse yarın kan tahlili yaptırıcam yarın bel ve sırt ağrısının neye işaret olduğunu hep birlikte öğreniriz înşallah hamilelik belirtisidir :)))
AaaammmmmmiiiiiiiinGünaydın güzel bayanlarrrr
bugun test günü olanlara, tedaviye başlayacaklara, kontrole gidecek arkadaşlarıma bol şans diliyorum. Bu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin, hayırlı haberler duymak nasip olsun
Testler yapıldı rahim içine bakıldı hiçbir sorun yok dendi ama vücut embriyoyu yabancı görerek savunmaya geçip onu atabiliyormuş bunu başka bi drdan duymuştummrb canım hatırlatarak seni üzüyorsam özür dilerim ama ilk denemem benim onun için merak ettim ilk deneme negatif olunca bi açıklama yapıyolar mı
az kalmis canim tes t tarihineKızlar bugun 8. Günümm yavaş yavaş mutlu sonuca yaklaşıyoruz inşallahRabbim hepimize pozitifleri göstersin inşallahhhh
Inşlallah tatlım bekleyen herkesinkini kutlayalım :)az kalmis canim tes t tarihine
müjdeli haberlerini burada kutlariz insallah
Hosgledin rabbim rahmet eylesin insallh cnm teyzeni.arkadaşlar benim ilk denemem olmadıbayadır yoktum teyzem vefat etti
canim basin saolsun mekani cennet olsun teyzeninarkadaşlar benim ilk denemem olmadıbayadır yoktum teyzem vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?