2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Normalde cok hareketli biriyim, haftada en az 3 gun spor yapardim, tabi yatinca olabilir . Birde hep ewdeyim cikmadim bende

Allah izin verirse yarın kan tahlili yaptırıcam yarın bel ve sırt ağrısının neye işaret olduğunu hep birlikte öğreniriz înşallah hamilelik belirtisidir :)))
Guzel haberlerinu bekliyoruz canim, hakkinda hayirlisini nasip etsin Allahim.

Evt canim dondurulmus 5.gün embriyosu idi,belirti olarak göğüs hassasiyeti,kasık agrısı oluyodu,onun dışında pek bi belirti olmadi
Benimde gogus agrim var ama onu artik belorti bile gormuyorum...
Adete yakin agriyan goguslerim vardir benim hep ...
o yuzden..
saglikla kucagina alirsin insallah..

Allah izin verirse yarın kan tahlili yaptırıcam yarın bel ve sırt ağrısının neye işaret olduğunu hep birlikte öğreniriz înşallah hamilelik belirtisidir :)))
Insaallhhhh guzel haberler veririsin canim bugun, ranbim dualarimizi hayirli siyla kabul eder insallhhh

mrb canım hatırlatarak seni üzüyorsam özür dilerim ama ilk denemem benim onun için merak ettim ilk deneme negatif olunca bi açıklama yapıyolar mı
Testler yapıldı rahim içine bakıldı hiçbir sorun yok dendi ama vücut embriyoyu yabancı görerek savunmaya geçip onu atabiliyormuş bunu başka bi drdan duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…