2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

aaaaa günaydın canım sabah sabah çok iyi geldi senin bu haberin :)
çok çok sevindim inşallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin.
seninle aynı gün 13 nisan da transfer olmuştuk diye hatırlıyorum.
herhangi bir belirtin var mı ?

Amin canim darisi basina insallah...Aynen canım aynı gün olduk,Inan sadece hissettim elle tutulur hiç bir belirtim yoktu...Sadece çok az kasik batmasi oluyordu o kadar...

Hayirli olsun canim bnmm tebriklerrrayy ne gezell masallah rabbim seni ve bebigini korusun inss. Bnce doktorunu ara hemn bilgilndrsin seni, igne faln yazar belki sana

Hayirli olsun canim bnmm tebriklerrrayy ne gezell masallah rabbim seni ve bebigini korusun inss. Bnce doktorunu ara hemn bilgilndrsin seni, igne faln yazar belki sana
Amin canim benim Allah razı olsun...Arıcam şimdi ama böyle olan vardı degil mi bizim kızlardan?

Amin canim benim Allah razı olsun...Arıcam şimdi ama böyle olan vardı degil mi bizim kızlardan?
Vardi tabi korkma ins khverngyse sorun yoktur insallh cnm, 7. Gunde cikmis senin bebisler annesi insallh kat ve kat artar kese ve kalp atisinida duyarsin canim,

Canımm tebrik ederim :) Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin doktorunla görüş ona göre hareket et bence canım

aaaaa günaydın canım sabah sabah çok iyi geldi senin bu haberin :)
çok çok sevindim inşallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin.
seninle aynı gün 13 nisan da transfer olmuştuk diye hatırlıyorum.
herhangibir belir
Amin canim darisi basina insallah...Aynen canım aynı gün olduk,Inan sadece hissettim elle tutulur hiç bir belirtim yoktu...Sadece çok az kasik batmasi oluyordu o kadar...
aminnn canım inşallah, çok sevindim gerçekten kendimde umutlandım. tek farkımız sen dondurulmuş 2 tane embrıyo almıştın benim ilk denemem ve tek embrıyo hakkımızda hayırlısı artık canım, Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel haber =)) Tebrikler. Allah tamamına erdirsin canım. Valla benim şu birkaç haftalık süreçte yaşamadığım renk akıntı kalmadı, çok şükür bebeklerim hala büyümeye devam ediyorlar. Yani, akıntıyı sakın kafana takma ama için rahat etmezse doktoruna danış, nasılsa o sana bunlar normal ve beklenen akıntılar diyecek. =)

Vardi tabi korkma ins khverngyse sorun yoktur insallh cnm, 7. Gunde cikmis senin bebisler annesi insallh kat ve kat artar kese ve kalp atisinida duyarsin canim,
Bende beklemiyordum,o kadar çok test yapmıslıgım var ki bu tarihe kadar :) dünde oyalanayım diye Yaptım Alışkanlık oldu biraz bende soka girdim ve hala inanamıyorum ...çok çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

Teşekkür ederim:) sıkı sıkı tutunmuşlar annelerine yerim onları ben :) Dr U Aradım,protestanı 4 e çıkar ayaklarını uzat yat dedi... Belki biri sonlanıyordur yarında muayeneye gel dedi hey Allah'ım daha hangi stresleri yasayacağız bilmiyorum

Şuan yapacağın tek şey dinlenmek ve sürekli bu düşünceyle moralini bozmamak için başka şeylerle ilgilenmeye çalışmak. Allah'ın izniyle senin minnoşlar da sımsıkı tutunacaklar sana. Doktorun neye dayanarak böyle bir yorum yaptı bilmiyorum ama diyorum ya, ben hafta sonu regl oluyorum sandım. O kadar kan geldi. Doktorum buna rağmen endişelenme dedi. İnşallah sen de yarın içini ferahlatan haberler alacaksın canım.

canım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin stres yapmamaya çalış kızıma hamileyken 9 ay kanamam oldu ama yaş 20 ydî o zaman ciddiye alamıyodum pek şimdi 11 yaşında bebekler kolay kolay vazgeçmez oldukça güçlüdürler.dua et şurda 8 ay sonra iki çocuk annesî olucaksın sabra ve enerjiye ihtiyacın olucak

Sağol canım Allah Razı olsun...o günleri görürüz inşallah

Inşallah canım...tesekkür ederim cok

Canim cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, benimde bugun 9. Gun birazonce doktorumla konustum, sanirimhafif bir OHSS geciriyorum, karnim sisti , bugun kan vericem bende, doktorum bakalim dedi, insallah iyi haberlerle gelirim.

Canim cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, benimde bugun 9. Gun birazonce doktorumla konustum, sanirimhafif bir OHSS geciriyorum, karnim sisti , bugun kan vericem bende, doktorum bakalim dedi, insallah iyi haberlerle gelirim.
Âmin canım cok teşekkür ederim... Inşallah sendende güzel haber alırız :) yaz hemen :)

Canlarım... Rabb'ime Şükürler olsun bana bu duyguyu yaşattığı için,sonunuda gösterir inşallah....Test tarihi bekleyen arkadaşlarım cok dua ediyorum sizlerede Inşallah gözünüzden inecek yasın sebebi mutluluktan ve şükürden olur.ve hamişş olan kızceler :) inşallah sorunsuz atlatırız bu günleri kucağımıza alırız miniklerimizi:) Bizler o kadar yıpratıcı bir dönem yaşadık ki bizi biz anlarız ancak :) Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün

canım benim yaşadığın duyguların ne olduğunu biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. ben daha keseyi ve kalp atışını duymadım. tedirginliğim ondan aslında. gerçi doktorda çok rahattı. hatta sonrasında hemşireyi aradım. böyle şeyler oluyor bu sebepten bizler çok rahatız lütfen sizde biraz rahat olun dedi ama biz onlar kadar nasıl rahat olalım. olayları yaşayan biziz... Allah bi daha yaşatmaz inşallah. sen ne kadarlık hamilesin cnm? ikiz mi sesin bebeler cnm?

hayırlı uğurlu olsun cnm. Maşallah 8. güne gore değerin çok güzel. hep böyle devam eder inşallah. son durumunu doktorunla görüştün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…