- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
aaaaa günaydın canım sabah sabah çok iyi geldi senin bu haberin :)Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
Amin canim darisi basina insallah...Aynen canım aynı gün olduk,Inan sadece hissettim elle tutulur hiç bir belirtim yoktu...Sadece çok az kasik batmasi oluyordu o kadar...aaaaa günaydın canım sabah sabah çok iyi geldi senin bu haberin :)
çok çok sevindim inşallah canım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin.
seninle aynı gün 13 nisan da transfer olmuştuk diye hatırlıyorum.
herhangi bir belirtin var mı ?
Hayirli olsun canim bnmm tebriklerrrKızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
Amin canim benim Allah razı olsun...Arıcam şimdi ama böyle olan vardı degil mi bizim kızlardan?Hayirli olsun canim bnmm tebriklerrrayy ne gezell masallah rabbim seni ve bebigini korusun inss. Bnce doktorunu ara hemn bilgilndrsin seni, igne faln yazar belki sana
Vardi tabi korkma ins khverngyse sorun yoktur insallh cnm, 7. Gunde cikmis senin bebisler annesi insallh kat ve kat artar kese ve kalp atisinida duyarsin canim,Amin canim benim Allah razı olsun...Arıcam şimdi ama böyle olan vardı degil mi bizim kızlardan?
Canımm tebrik ederim :) Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin doktorunla görüş ona göre hareket et bence canımKızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
aaaaa günaydın canım sabah sabah çok iyi geldi senin bu haberin :)Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
aminnn canım inşallah, çok sevindim gerçekten kendimde umutlandım. tek farkımız sen dondurulmuş 2 tane embrıyo almıştın benim ilk denemem ve tek embrıyo hakkımızda hayırlısı artık canım, Allah kucagına almayı nasip etsin inşallahAmin canim darisi basina insallah...Aynen canım aynı gün olduk,Inan sadece hissettim elle tutulur hiç bir belirtim yoktu...Sadece çok az kasik batmasi oluyordu o kadar...
Ne güzel haber =)) Tebrikler. Allah tamamına erdirsin canım. Valla benim şu birkaç haftalık süreçte yaşamadığım renk akıntı kalmadı,Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
Bende beklemiyordum,o kadar çok test yapmıslıgım var ki bu tarihe kadar :) dünde oyalanayım diye Yaptım Alışkanlık oldu biraz bendeVardi tabi korkma ins khverngyse sorun yoktur insallh cnm, 7. Gunde cikmis senin bebisler annesi insallh kat ve kat artar kese ve kalp atisinida duyarsin canim,
Teşekkür ederim:) sıkı sıkı tutunmuşlar annelerine yerim onları ben :) Dr U Aradım,protestanı 4 e çıkar ayaklarını uzat yat dedi... Belki biri sonlanıyordur yarında muayeneye gel dediNe güzel haber =)) Tebrikler. Allah tamamına erdirsin canım. Valla benim şu birkaç haftalık süreçte yaşamadığım renk akıntı kalmadı,çok şükür bebeklerim hala büyümeye devam ediyorlar. Yani, akıntıyı sakın kafana takma ama için rahat etmezse doktoruna danış, nasılsa o sana bunlar normal ve beklenen akıntılar diyecek. =)
Sağol canım Allah herkese nasip etsin inşallah...Sırada siz varsınız artık:)))Canımm tebrik ederim :) Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin doktorunla görüş ona göre hareket et bence canım
Şuan yapacağın tek şey dinlenmek ve sürekli bu düşünceyle moralini bozmamak için başka şeylerle ilgilenmeye çalışmak. Allah'ın izniyle senin minnoşlar da sımsıkı tutunacaklar sana. Doktorun neye dayanarak böyle bir yorum yaptı bilmiyorum ama diyorum ya, ben hafta sonu regl oluyorum sandım. O kadar kan geldi. Doktorum buna rağmen endişelenme dedi. İnşallah sen de yarın içini ferahlatan haberler alacaksın canım.Teşekkür ederim:) sıkı sıkı tutunmuşlar annelerine yerim onları ben :) Dr U Aradım,protestanı 4 e çıkar ayaklarını uzat yat dedi... Belki biri sonlanıyordur yarında muayeneye gel dedihey Allah'ım daha hangi stresleri yasayacağız bilmiyorum
canım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin stres yapmamaya çalış kızıma hamileyken 9 ay kanamam oldu ama yaş 20 ydî o zaman ciddiye alamıyodum pek şimdi 11 yaşında bebekler kolay kolay vazgeçmez oldukça güçlüdürler.dua et şurda 8 ay sonra iki çocuk annesî olucaksın sabra ve enerjiye ihtiyacın olucakTeşekkür ederim:) sıkı sıkı tutunmuşlar annelerine yerim onları ben :) Dr U Aradım,protestanı 4 e çıkar ayaklarını uzat yat dedi... Belki biri sonlanıyordur yarında muayeneye gel dedihey Allah'ım daha hangi stresleri yasayacağız bilmiyorum
Sağol canım Allah Razı olsun...o günleri görürüz inşallahcanım benim gözün aydın Allah tamamına erdirsin stres yapmamaya çalış kızıma hamileyken 9 ay kanamam oldu ama yaş 20 ydî o zaman ciddiye alamıyodum pek şimdi 11 yaşında bebekler kolay kolay vazgeçmez oldukça güçlüdürler.dua et şurda 8 ay sonra iki çocuk annesî olucaksın sabra ve enerjiye ihtiyacın olucak
Inşallah canım...tesekkür ederim cokŞuan yapacağın tek şey dinlenmek ve sürekli bu düşünceyle moralini bozmamak için başka şeylerle ilgilenmeye çalışmak. Allah'ın izniyle senin minnoşlar da sımsıkı tutunacaklar sana. Doktorun neye dayanarak böyle bir yorum yaptı bilmiyorum ama diyorum ya, ben hafta sonu regl oluyorum sandım. O kadar kan geldi. Doktorum buna rağmen endişelenme dedi. İnşallah sen de yarın içini ferahlatan haberler alacaksın canım.
Canim cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, benimde bugun 9. Gun birazonce doktorumla konustum, sanirimhafif bir OHSS geciriyorum, karnim sisti , bugun kan vericem bende, doktorum bakalim dedi, insallah iyi haberlerle gelirim.Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
Âmin canım cok teşekkür ederim... Inşallah sendende güzel haber alırız :) yaz hemen :)Canim cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin, benimde bugun 9. Gun birazonce doktorumla konustum, sanirimhafif bir OHSS geciriyorum, karnim sisti , bugun kan vericem bende, doktorum bakalim dedi, insallah iyi haberlerle gelirim.
Bozma moralini canım. Ben jel kullanmıyorum, hap+iğne kullanıyorum ama hafta sonu aynı şeyi yaşadım. Önce pembe, sonra kahverengi akıntı ardından da kıpkırmızı kan geldi. Kanın miktarı biraz fazlaydı, perişan oldum. Hafta sonunu ağlayarak geçirdim desem yeridir. Doktorum telefonda endişelenme, düşük olmaz dedi ama dinleyen kim. Neyse dün sabah hastaneye koştum. Her şey yolundaydı, miniklerim iyiydi, kendimi boşuna hırpalamışım. Elbette panik yapmamak, üzülmemek elimizde değil. İnsanın her akıntıda, leke de yüreği hopluyor ama doktora da güvenmek lazım. Bir tehlike görse, zaten müdahale eder.
Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?