İnşallah biran önce kalp atışlarını görür, duyar da ferahlarsın. Ben keseleri gördüm, ekranda kalplerinin atışını izledim ama henüz sesini duyamadım canım. Evet, 6+2 günlük ikizler teyzesi. =) Bu Cuma kontrolüm var, bilmem kalp atışlarını duyar mıyım? Gerçi orada olduklarını, sağlıklı olduklarını bileyim de, kalp atışlarını duymak için sabredebilirim.canım benim yaşadığın duyguların ne olduğunu biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. ben daha keseyi ve kalp atışını duymadım. tedirginliğim ondan aslında. gerçi doktorda çok rahattı. hatta sonrasında hemşireyi aradım. böyle şeyler oluyor bu sebepten bizler çok rahatız lütfen sizde biraz rahat olun dedi ama biz onlar kadar nasıl rahat olalım. olayları yaşayan biziz... Allah bi daha yaşatmaz inşallah. sen ne kadarlık hamilesin cnm? ikiz mi sesin bebeler cnm?
Sen ne yaptin canim hade sende daha guzel haber ver bize, moralimiz super olacak valla,Benim test gunu yarin as once idrar testi yaptim ikinci cizgi com silik cikti
İnşallah biran önce kalp atışlarını görür, duyar da ferahlarsın. Ben keseleri gördüm, ekranda kalplerinin atışını izledim ama henüz sesini duyamadım canım. Evet, 6+2 günlük ikizler teyzesi. =) Bu Cuma kontrolüm var, bilmem kalp atışlarını duyar mıyım? Gerçi orada olduklarını, sağlıklı olduklarını bileyim de, kalp atışlarını duymak için sabredebilirim.
Sağol canim teşekkür ederim...Görüştüm yarın kontrole gel dedi ve progestan i 4 e çıkar dedi...zaten kan testininde tekrarlanmasi gerekiyor ya zaten,bakalım inşallah düşmez degerim,pozitifi almakla bitmiyormus meğerhayırlı uğurlu olsun cnm. Maşallah 8. güne gore değerin çok güzel. hep böyle devam eder inşallah. son durumunu doktorunla görüştün mü?
Sağol canim teşekkür ederim...Görüştüm yarın kontrole gel dedi ve progestan i 4 e çıkar dedi...zaten kan testininde tekrarlanmasi gerekiyor ya zaten,bakalım inşallah düşmez degerim,pozitifi almakla bitmiyormus meğerbu arada lekelenmeden sonra karın ve bel ağrım başladı çok kötü çok korkuyorum
Gerçekten degerim iyi mi o kadar? İnsan bütün bildiklerini unutuyormus başına gelince,oysa o kadar araştırıp o kadar fikir edinmiştim ki...Sen kacinci haftandasin canım?cnm sen yarına kadar güzel güzel yat dinlen. hiç bi iş güç yapma. zaten yarın doktorundan gerekli bilgileri alırsın. değerin düşecek gibi görünmüyor. İnşallah düşmezde. bunu düşünüp kendine stres yapma. herşey çok güzel olacak.
evet ne yazık ki sonucu almakla bitmiyor keşke bitse. ben hala diken üstündeyim... yok keseyi görsem yok kalp atışını duysam derken bi şekilde zaman geçiyor...
Gerçekten degerim iyi mi o kadar? İnsan bütün bildiklerini unutuyormus başına gelince,oysa o kadar araştırıp o kadar fikir edinmiştim ki...Sen kacinci haftandasin canım?
Ayy ne güzel keseyi göreceksin :) aynen git içini rahatla canım...İnşallah mutlu mutlu dönersin evine:)bu arada gebeliğini nasıl hesapladin, son regl tarihine göre mi yoksa emriyonun transfer olduğu güne gore mi canimbenim 11 gün 90 cıkmıştı düşün seninkini :) zaten doktorunda güzel demiş..
cnm ben bugun 7 haftalık oldum. 12:30 da hastaneden randevu aldım keseye gidip bakıcam ama normalde kendi doktorum 23 nisanda çağırmıştı ilk randevuya :) dün biraz kanamam oldu jel yapıyormuş öyle dediler. ben yinede içimi rahatlatmak için gidicem :) inş herşey yolundadır
Ayy ne güzel keseyi göreceksin :) aynen git içini rahatla canım...İnşallah mutlu mutlu dönersin evine:)bu arada gebeliğini nasıl hesapladin, son regl tarihine göre mi yoksa emriyonun transfer olduğu güne gore mi canim
Hii teşekkür ederim. =)İnşallah canım benim. ben bugun tam 7 haftalık oldum. kısmetse perşembe günü kontrolüm var. bakalım beni neler bekliyor..
ayy ben onları yerim annesi.. hemde ikizler çok sevimliler.. İnşallah bu sefer duyarsın cnm. düşünsene iki tane minicik kalp atıyor. çok heyecan verici :) senin kan değerlerin neydi cnm hatırlıyormusun? bende ikiz olsun diye gönlümden geçiriyorum ama tabi Allah neyi nasip etmişse o olsun. önemli olan sağlıklı olmaları..
dün benim 33. günümdü ve yine test yaptırdım 46,626 cıktı... sanırım ikiz değerleri daha yüksek çıkıyor...
hakkımızda hayırlısı olsun :)
İnşallah canım benim:)hemen yaz olur muson regli tarihine göre hesaplanıyormuş cnm. bende öyle yaptım
internette gebelik haftası hesaplama var cnm. Oraya son regli olduğum tarihi girdim :)
bakalım inşallah görürüm ve duyarım...
Canim tebrik ederim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin cumlemizinkini amiiinAyy ne güzel keseyi göreceksin :) aynen git içini rahatla canım...İnşallah mutlu mutlu dönersin evine:)bu arada gebeliğini nasıl hesapladin, son regl tarihine göre mi yoksa emriyonun transfer olduğu güne gore mi canim
İnşallah canım benim:)hemen yaz olur muheyecanla bekliyorum
Sağol canim Allah razı olsun..Allahım herkese nasip etsin bütün arkadaslarimiza inşallah. .Sen nasılsın var mı ağrın falan ?nasıl gidiyor hamilelik:)))Canim tebrik ederim cok sevindim rabbim tamamina erdirsin cumlemizinkini amiiin
Bir iki farketmez sağlıklı ilerlesinde canım. ..Diğer arkadaşlar nasıl muayene oldu bilmiyorum ama ben Dr umla konuştugumda dün banada içeriden bakacagini söyledi ikinci muayenede,yani normal bu demekki...Zaten çok minik oldukları için henüz mantiken de alttan muayene yapılmalı sanki...Senin 23 undeydi normal muayenen burada içine sinmediyse kendi doktorunda baktirirsin..Şimdi çıktım doktordan. Kese göründü ama kalp atışını duyamadık. Alttan bakmak istedi ama bende tanımadığım yerde baktırmak istemedim. Baktırsamıydım acaba? Bu arada tek kese varmış
Kan verdimbekliyorum cnm ama sonucu yarin alacamSen ne yaptin canim hade sende daha guzel haber ver bize, moralimiz super olacak valla,
Canım batma şeklinde ağrılarım oluyor sendede aynımııyı akşamlar annelerım benm bazen 20 sanıyelk asırı agrım olyor kasıklarmda sızdede oluyormu
Canım hiç korkma aynısı bendede oldu kahve rengi lekelenme doktorumu aradım korkma içindeki eski kan dediKızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
Iyiki varsiniz hepiniz...Sağol canim inşallah öyledir...Bu arada birsey sorucam tatlım, kahverengi akıntın olduğunda bel ağrın olmusmuydu,benim resmen belim kopuyor ağrıdanCanım hiç korkma aynısı bendede oldu kahve rengi lekelenme doktorumu aradım korkma içindeki eski kan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?