Canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin.hayirlisiyla insallahkizlar ilk iğne mi yaptım hayirli olsun insallah
kizlar ilk iğne mi yaptım hayirli olsun insallah[/QUOTE
Haydi bismillah
Hayırlı uğurlu olsun cnm benim. İnş herşey tahmininden de güzel ilerler
Hadi bismillah diyelim guzel sonuclar alalim canim rabbim yuzunu guldursun
Canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin.hayirlisiyla insallah
Haydi bismillah
Hayırlı uğurlu olsun cnm benim. İnş herşey tahmininden de güzel ilerler
amin canlarim bu süreçte paylasim yaptigim tek sizler varsiniz iyiki varsiniz sizleri seviorum
hadi hayırlı olsun canım herşey mükemmel gitsin inşallah bu sefer. Mübarek bir günde başladın tedaviye sonuda güzel olsunkizlar ilk iğne mi yaptım hayirli olsun insallah
Yasalara gore35yasin altina bir tane ama bazi merkezler iki tane yapiyormus canim benim bir tane cok israr ettim yok dediler geride birsuru de embiryom vardiArkadaşlar bi sorum olucak kaç embriyo transferi Yapılıyor. Bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 1 tane olduğunu okudum
amin canlarim bu süreçte paylasim yaptigim tek sizler varsiniz iyiki varsiniz sizleri seviorum
Amin insallah canim Rabbim sana da nasip etsin benim ki 5.gun embiryosuydu doktor iki tane olmasi sansini arttirmaz zaten sansin yuksek dedi canim cok Sukur Rabbim de nasip etti Rabbim herkese nasip etsin insallahBende iki tane istiyorum ama bi araştırma yaptım gideceğim yer 1 tane yapıyormuş bu konuda ısrarcıymış bide canım. Bende 35 yaş altındayım. Ben hem şansı yükseltmek ıcın istiyorum hemde belki ikizim olur diye çok istiyorum ama hayırlısı canım şimdilik bitaneye bile razıyım. Inşallah sende evladını Sağlıcakla alırsın kucağına
Amin canım inş. Çok Teşekür ederim cevapların için Allah herkeze nasip etsinAmin insallah canim Rabbim sana da nasip etsin benim ki 5.gun embiryosuydu doktor iki tane olmasi sansini arttirmaz zaten sansin yuksek dedi canim cok Sukur Rabbim de nasip etti Rabbim herkese nasip etsin insallah
Canim ilk denemen mi yas kac hangi sehirdesinAmin canım inş. Çok Teşekür ederim cevapların için Allah herkeze nasip etsin
Him hayirlisi olsun canim sana tavsiyem bol bol dua et gerisi iyi olur insallahIlk denemem canım yaş 23 trabzondayım
Zaten şuanlık tek yapabildiğim dua etmek. Ama zor zamanlar bunlar inş atlatıcazHim hayirlisi olsun canim sana tavsiyem bol bol dua et gerisi iyi olur insallah
Bozma moralini canım. Ben jel kullanmıyorum, hap+iğne kullanıyorum ama hafta sonu aynı şeyi yaşadım. Önce pembe, sonra kahverengi akıntı ardından da kıpkırmızı kan geldi. Kanın miktarı biraz fazlaydı, perişan oldum. Hafta sonunu ağlayarak geçirdim desem yeridir. Doktorum telefonda endişelenme, düşük olmaz dedi ama dinleyen kim. Neyse dün sabah hastaneye koştum. Her şey yolundaydı, miniklerim iyiydi, kendimi boşuna hırpalamışım. Elbette panik yapmamak, üzülmemek elimizde değil. İnsanın her akıntıda, leke de yüreği hopluyor ama doktora da güvenmek lazım. Bir tehlike görse, zaten müdahale eder.Canlaar günaydın.
Dün biraz kanamam oldu. Doktor jelden dolayı olacağını söyledi ama nedense hala jele devam ediyorum. Coraspini kesti sadece. İnş bi daha olmaz. Bütün moralim bozuldu. Tortu gelmesine alışmıştım ama kanı görünce altüst oldum
patikli cnm bol şans güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?