2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadaşlar bi sorum olucak kaç embriyo transferi Yapılıyor. Bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 1 tane olduğunu okudum

Arkadaşlar bi sorum olucak kaç embriyo transferi Yapılıyor. Bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 1 tane olduğunu okudum
Yasalara gore35yasin altina bir tane ama bazi merkezler iki tane yapiyormus canim benim bir tane cok israr ettim yok dediler geride birsuru de embiryom vardi

Bende iki tane istiyorum ama bi araştırma yaptım gideceğim yer 1 tane yapıyormuş bu konuda ısrarcıymış bide canım. Bende 35 yaş altındayım. Ben hem şansı yükseltmek ıcın istiyorum hemde belki ikizim olur diye çok istiyorum ama hayırlısı canım şimdilik bitaneye bile razıyım. Inşallah sende evladını Sağlıcakla alırsın kucağına

ıyı akşamlar annelerım benm bazen 20 sanıyelk asırı agrım olyor kasıklarmda sızdede oluyormu

Amin insallah canim Rabbim sana da nasip etsin benim ki 5.gun embiryosuydu doktor iki tane olmasi sansini arttirmaz zaten sansin yuksek dedi canim cok Sukur Rabbim de nasip etti Rabbim herkese nasip etsin insallah

Amin insallah canim Rabbim sana da nasip etsin benim ki 5.gun embiryosuydu doktor iki tane olmasi sansini arttirmaz zaten sansin yuksek dedi canim cok Sukur Rabbim de nasip etti Rabbim herkese nasip etsin insallah
Amin canım inş. Çok Teşekür ederim cevapların için Allah herkeze nasip etsin

Canlaar günaydın.
Dün biraz kanamam oldu. Doktor jelden dolayı olacağını söyledi ama nedense hala jele devam ediyorum. Coraspini kesti sadece. İnş bi daha olmaz. Bütün moralim bozuldu. Tortu gelmesine alışmıştım ama kanı görünce altüst oldum

patikli cnm bol şans güzel haberlerini bekliyoruz

Bozma moralini canım. Ben jel kullanmıyorum, hap+iğne kullanıyorum ama hafta sonu aynı şeyi yaşadım. Önce pembe, sonra kahverengi akıntı ardından da kıpkırmızı kan geldi. Kanın miktarı biraz fazlaydı, perişan oldum. Hafta sonunu ağlayarak geçirdim desem yeridir. Doktorum telefonda endişelenme, düşük olmaz dedi ama dinleyen kim. Neyse dün sabah hastaneye koştum. Her şey yolundaydı, miniklerim iyiydi, kendimi boşuna hırpalamışım. Elbette panik yapmamak, üzülmemek elimizde değil. İnsanın her akıntıda, leke de yüreği hopluyor ama doktora da güvenmek lazım. Bir tehlike görse, zaten müdahale eder.

Kızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdi Dr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…