2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar kan testi yaptırdım dayanamadım 14.10 çıktı bugün 8. Günüm bişey diyin lütfennn

aynen olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş gidip görcez artık ne var ne yok içimde ...kamera mı hiç aklıma gelmemişti zor aslında yaa kim çekecek ki hem çok yoğun dr hem eşim heyecan yapar çekemez ultrason resmine razıyım ben
dua et olur mu teyzesi

İnşallahh bizimdeee karşımızdaa bebiş resmi olur hayırlısıyla benim ohss riskinden dolayı ertelenmişti reglimi bekliyorum bakalımm ne olucakkkk heyecanlaaa

Evettt kan testiminde sonucunu aldım 2.56 artık kabulleneyim ben bi zahmet. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız

Evettt kan testiminde sonucunu aldım 2.56 artık kabulleneyim ben bi zahmet. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız
Tatlım benim herşey Allahtan bugün ananem dedi ki kızım Sakın olsun diye dua da Israr etme Hayırlısı dile dedi en iyisini Rabbim bilir herşey güzel olacak inşallah

Canım lütfen uzme kendini canınız sağ ya çok şükür insan nefes aldığı sürece umut asla bitmez bu bir imtihan hani bi söz var ya bir insan en cok neyi isterse onunla imtihan olur diye çok doğru bu da zorlu bir sınav Allahım yardımcınız olsun şimdi olmasa da çok yakınlarda güzel haberlerini alırız inşallah

ouu teyzesi yer onu :) her akşam hepimiz için dua ediyorum cnm sen hi. merak etme. moralini yüksek tut.

Meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bugun eşimin sperm tahlili sonucunu aldık malesef 2 milyon çıktı hareketliliğide azmış o yüzden doktorum uğraşma başka şeylerle herkez başka başka konuşur dedi direk tüp bebek yaptırın dedi. Bizde Mayıs'ta inş başlıycaz adetimi bekleyip. Allah isteyen herkeze versin inş. Biraz korkum var nasıl olucak diye ama burda yazılanları okuyunca rahatlıyorum

Teşekkür ederim hepinize evet çok üzüldüm çok ağladım ama Allah acısını göstermesin bi kızım var bi taneyi veren Allah diğerinide esirgemez inşallah sanırım yaz boyu hiç birşey yapmam kışın daha kolay bu işlerle uğraşmak Allah hepinize önce sağlık sonra hayırlı evlatlar versin

Rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah rabbim evladinin acisini gostermesin

İnşallahh bizimdeee karşımızdaa bebiş resmi olur hayırlısıyla benim ohss riskinden dolayı ertelenmişti reglimi bekliyorum bakalımm ne olucakkkk heyecanlaaa
olur inşallah tatlim güzel haberlerini beklioruz

canim benim herseyin hayirlisi olsun inşallah hakkında tez vakitte kizina kardeş gelicek bu sefer deilse obur sefere ....

kesinlikle dr un hâkli canim direk tup dene bencede
korkular hepimizde var Allah a havale et
Rabbim cümleten yar ve yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…