- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
aynen olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş gidip görcez artık ne var ne yok içimdegitmezsen daha kötü, sana yazık. devamlı kurucaksın. en iyisi gidip ritimleri duymak içine sindire sindire dinlemek :) kameraya alsana kalp atışlarını :) doktorum izin verirse ben almayı düşünüyorum...
aslında bende senin psikolojindeyim. gidipte duymazsam naparım diyorum ama korkunun bi faydası olmayacak
HERŞEY ÇOOOOOK GÜZEL OLACAK HEPİMİZ İÇİN İNŞALLAH
5 in üstü hamilelik diye biliyorum ama erken zaten 8.gün..hakkından hayırlısı olsunKızlar kan testi yaptırdım dayanamadım 14.10 çıktı bugün 8. Günüm bişey diyin lütfennn
Hayirli olsun canim, birzz erken yapmissin, ama test gunu yapsaydin sonuc bunun 5 kati olurdu, insallah kat ve kat artar canimm, hamilesin isteKızlar kan testi yaptırdım dayanamadım 14.10 çıktı bugün 8. Günüm bişey diyin lütfennn
Hamile miyim demek için daha erken dmi cumaya beklicez inşallah artarak devam ederHayirli olsun canim, birzz erken yapmissin, ama test gunu yapsaydin sonuc bunun 5 kati olurdu, insallah kat ve kat artar canimm, hamilesin iste
Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,
UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....
nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................
kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............
melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................
arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....
icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)
mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............
egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............
yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................
dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............
Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................
_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............
patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....
conqueror...........................28............4............bahçeci fulya...........................................20 mart...................4 nisan
prensim1975......................?...............3............sisli memorial............................................?...........................beklemede
abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ..................................?...........................tedavide
eses50...............................29................5............yurtdisi...........................................................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak.............................................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............................................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide
loreth..................................32................1............bahçeci fulya......................................................?....................tedavide
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..................................................?....................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international..........................................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?...................tedavide
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................................................?....................tedavide
umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi.................................................?...................tedavide
serenci.................................28..............2...................acibadem........................................................?...................tedavide
glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide
hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil...........................................................?...................tedavide
semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide
fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial..................................................?.................tedavide
asyalacali...........................?.................?..................?........................................................................?.................tedavide
Tatlım benim herşey Allahtan bugün ananem dedi ki kızım Sakın olsun diye dua da Israr etme Hayırlısı dile dedi en iyisini Rabbim bilir herşey güzel olacak inşallahEvettt kan testiminde sonucunu aldım 2.56 artık kabulleneyim ben bi zahmet. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız
Canım lütfen uzme kendini canınız sağ ya çok şükür insan nefes aldığı sürece umut asla bitmez bu bir imtihan hani bi söz var ya bir insan en cok neyi isterse onunla imtihan olur diye çok doğru bu da zorlu bir sınav Allahım yardımcınız olsun şimdi olmasa da çok yakınlarda güzel haberlerini alırız inşallahEvettt kan testiminde sonucunu aldım 2.56 artık kabulleneyim ben bi zahmet. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız
Kızlar kan testi yaptırdım dayanamadım 14.10 çıktı bugün 8. Günüm bişey diyin lütfennn
aynen olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş gidip görcez artık ne var ne yok içimde...kamera mı hiç aklıma gelmemişti zor aslında yaa kim çekecek ki hem çok yoğun dr hem eşim heyecan yapar çekemez ultrason resmine razıyım ben
dua et olur mu teyzesi
Sağol tatlım inşallah öyledir Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla bebişlerini :)Hayırlı olsun canım hamilesin değerlerin katlanarak devam etsin inşallah
Rabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah rabbim evladinin acisini gostermesinTeşekkür ederim hepinize evet çok üzüldüm çok ağladım ama Allah acısını göstermesin bi kızım var bi taneyi veren Allah diğerinide esirgemez inşallah sanırım yaz boyu hiç birşey yapmam kışın daha kolay bu işlerle uğraşmak Allah hepinize önce sağlık sonra hayırlı evlatlar versin
amin canım Allah razı olsun sende kazasız belasız kucağına al inşallahRabbim hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin insallah rabbim evladinin acisini gostermesin
Cumlemizden canim aminamin canım Allah razı olsun sende kazasız belasız kucağına al inşallah
olur inşallah tatlim güzel haberlerini beklioruzİnşallahh bizimdeee karşımızdaa bebiş resmi olur hayırlısıyla benim ohss riskinden dolayı ertelenmişti reglimi bekliyorum bakalımm ne olucakkkk heyecanlaaa
canim benim herseyin hayirlisi olsun inşallah hakkında tez vakitte kizina kardeş gelicek bu sefer deilse obur sefere ....Evettt kan testiminde sonucunu aldım 2.56 artık kabulleneyim ben bi zahmet. İnşallah sizler pozitif sonuç alırsınız
Meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bugun eşimin sperm tahlili sonucunu aldık malesef 2 milyon çıktı hareketliliğide azmış o yüzden doktorum uğraşma başka şeylerle herkez başka başka konuşur dedi direk tüp bebek yaptırın dedi. Bizde Mayıs'ta inş başlıycaz adetimi bekleyip. Allah isteyen herkeze versin inş. Biraz korkum var nasıl olucak diye ama burda yazılanları okuyunca rahatlıyorum
Hadi bismillah diyelim guzel sonuclar alalim canim rabbim yuzunu guldursunkizlar ilk iğne mi yaptım hayirli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?