Hayırlı olsun canımKızlar Günaydın...Benim dün 8. Günüm dü transferle birlikte,ve idrar testi yaptim birden ikinci çizgi belirdiDr Uma Attım fotografini,hemen gel dedi...Gittim degerim 151 çıktı çok şükür ikiz olma olasiligi olabilir dedi...Ama dün gece değişik renkte akıntı başladı suan araftayim hast gitsem mi gitmesem mi? Kahverengi gibi ama hala kalktım damla damla var ne yapayim
hayr canm batma ılk zamanlarda oluyordu bu farklı kanamdn snra oldu korkuyrm ınsallah hersey yolundadrCanım batma şeklinde ağrılarım oluyor sendede aynımı
canım şuan lekelenmem yok ama aynen benimde belim kopuyor ağrıdan bel ağrısı çok normal bizler için korkmaIyiki varsiniz hepiniz...Sağol canim inşallah öyledir...Bu arada birsey sorucam tatlım, kahverengi akıntın olduğunda bel ağrın olmusmuydu,benim resmen belim kopuyor ağrıdan
ayyy masallah çok sevindim transfer ne zaman olmuştu sizin ben gittiğimde alttan baktıŞimdi çıktım doktordan. Kese göründü ama kalp atışını duyamadık. Alttan bakmak istedi ama bende tanımadığım yerde baktırmak istemedim. Baktırsamıydım acaba? Bu arada tek kese varmış
ayyy masallah çok sevindim transfer ne zaman olmuştu sizin ben gittiğimde alttan baktı
Sağol canim benim çok teşekkür ederim:) inşallah darısı başına arkadaşım:)Hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah
Rahatladım valla çok sağol canimcanım şuan lekelenmem yok ama aynen benimde belim kopuyor ağrıdan bel ağrısı çok normal bizler için korkma
keseyi görünce insan bi ohhhh diyo tabi bende 30 martta 5. gün transferi oldum keseyi gördük ama kalb atışı 29 nisanda inş artık normalde 7. haftada duyulurmuş ama 9. haftayı bulanlarda olurmuş18 martta transferim oldu. bugun tam 7 haftalık oldu. ultrasonda kalp atışı bu zamanlarda duyulmazmı ki acaba.. neyse beklicem iki gün daha. ama keseyi görmekte iyi bişey dimi?
sen kaçıncı haftada gittin cnm? kalp atışını duymuştun dimi?
Sağol canim benim aminn...Kuzucum dur bozma moralini her gebelik aynı diye birşey yok ki..Bak çok şükür keseyi görmüşsün öyle yada böyle sonu önemliserenci canim cok sevindim allahim sonuna kadar guldursun
Bende dr geldim 1.17cm kese gorundu.ama kalp atimi iki hafra sonra.detayli ultrasonda bakti zor gordu zaten.moralim bozuk biraz
serenci canim cok sevindim allahim sonuna kadar guldursun
Bende dr geldim 1.17cm kese gorundu.ama kalp atimi iki hafra sonra.detayli ultrasonda bakti zor gordu zaten.moralim bozuk biraz
Kizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.
Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam yaşasınKizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin deger cok yüksek masallah :)Kizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.
Alttan bakti canim evet.normal utrasonda zor gorundu detaylida bakti.orda gorundu.bide jel kahverengi geliyo dedim sabah aksam yap dedibozma moralini. bende gittim bugun benimkide duyulmadı hatta doktor bana kesenin boyutunu bile söylemedi... alttan mı baktılar cnm? doktor başka bişey dedi mi peki?
Allah tamamina erdirsin canim kucaginada almak nasip olsunKizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.
Sukur gorduk canim.ne bilim ben baya kalp atisi falan duycam sandimSağol canim benim aminn...Kuzucum dur bozma moralini her gebelik aynı diye birşey yok ki..Bak çok şükür keseyi görmüşsün öyle yada böyle sonu önemliGeç olsunda güç olmasın canım benim,iki haftacik daha sabır,sağlıklı olsunda yeter ki annesi bekler onu
Tebriklerrr çok seviniyorum ya bu haberlereKizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?