2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma inşallah

Iyiki varsiniz hepiniz...Sağol canim inşallah öyledir...Bu arada birsey sorucam tatlım, kahverengi akıntın olduğunda bel ağrın olmusmuydu,benim resmen belim kopuyor ağrıdan
canım şuan lekelenmem yok ama aynen benimde belim kopuyor ağrıdan bel ağrısı çok normal bizler için korkma

Şimdi çıktım doktordan. Kese göründü ama kalp atışını duyamadık. Alttan bakmak istedi ama bende tanımadığım yerde baktırmak istemedim. Baktırsamıydım acaba? Bu arada tek kese varmış
ayyy masallah çok sevindim transfer ne zaman olmuştu sizin ben gittiğimde alttan baktı

ayyy masallah çok sevindim transfer ne zaman olmuştu sizin ben gittiğimde alttan baktı

18 martta transferim oldu. bugun tam 7 haftalık oldu. ultrasonda kalp atışı bu zamanlarda duyulmazmı ki acaba.. neyse beklicem iki gün daha. ama keseyi görmekte iyi bişey dimi?
sen kaçıncı haftada gittin cnm? kalp atışını duymuştun dimi?

serenci canim cok sevindim allahim sonuna kadar guldursun
Bende dr geldim 1.17cm kese gorundu.ama kalp atimi iki hafra sonra.detayli ultrasonda bakti zor gordu zaten. moralim bozuk biraz

keseyi görünce insan bi ohhhh diyo tabi bende 30 martta 5. gün transferi oldum keseyi gördük ama kalb atışı 29 nisanda inş artık normalde 7. haftada duyulurmuş ama 9. haftayı bulanlarda olurmuş

Bende dr geldim 1.17cm kese gorundu.ama kalp atimi iki hafra sonra.detayli ultrasonda bakti zor gordu zaten. moralim bozuk biraz
Sağol canim benim aminn...Kuzucum dur bozma moralini her gebelik aynı diye birşey yok ki..Bak çok şükür keseyi görmüşsün öyle yada böyle sonu önemli Geç olsunda güç olmasın canım benim,iki haftacik daha sabır,sağlıklı olsunda yeter ki annesi bekler onu

bozma moralini. bende gittim bugun benimkide duyulmadı hatta doktor bana kesenin boyutunu bile söylemedi... alttan mı baktılar cnm? doktor başka bişey dedi mi peki?

bozma moralini. bende gittim bugun benimkide duyulmadı hatta doktor bana kesenin boyutunu bile söylemedi... alttan mı baktılar cnm? doktor başka bişey dedi mi peki?
Alttan bakti canim evet.normal utrasonda zor gorundu detaylida bakti.orda gorundu.bide jel kahverengi geliyo dedim sabah aksam yap dedi

Sukur gorduk canim.ne bilim ben baya kalp atisi falan duycam sandim

Tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun. Su gunler nasil gecerdi siz olmasaydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…