2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

cnm nasıl yafa ne kadar bir kanaman olmuştu.

benimde perşembe günü kontrolüm var cnm ilk kontrol. İnşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım. sen daha önce kontrole gittin mi?
Kanamanın adet kanaması çok ve kırmızıydı kese görmeyi gidicek ertesi gün kesin düştü dedim,ağladım,hemen doktorun Fethiye Hocamı aradım,jeli kesti, iğne ve ilaç verdi ,sabaha kadar hiç kalkma dedi,gece 2 de mesaj atmıştım hatta hocam tuvalete gidebilirmiyim diye oda osaatte bana cevap yazdı sağolsun,sabah keseyi gördük,hamileliğinin ilk 3 ayı yattım sadece doktor ve tahlil için dışarı çıkıyordum,kahverengi kahve telvesi gibi oldu sonraları çok şükür kızım şimdi 6 aya yaklaştı,stresten uzak durun,herkesin durumu farklı bunu da unutmayın nasipte varsa oluyor.Sizlerinde olur inş.

Sağol canım inşallah biraz önce klinikten aradılar onlara söyledim progesteron tablet kullan dediler oda çok fazla yan etki yapıyor bilmiyorum ne yapsam
Fethiye Hocanın dediklerini yap yan etki yaparsa sorarsın tekrar,bende çok hafif baş dönmesi yapmıştı başkada yapmadı hayırlısı inş.

ne tatlıymış doktorun.. çok şükür iyisiniz canım.. az kalmış 3 aycık.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ne tatlıymış doktorun.. çok şükür iyisiniz canım.. az kalmış 3 aycık.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öyle tatlıdır doktorun,ben doğum yaptım bebeğim 6 aya yaklaştı.Darısı başınıza. ..

hadi hayırlı olsun canım herşey mükemmel gitsin inşallah bu sefer. Mübarek bir günde başladın tedaviye sonuda güzel olsun
amin canim cok teşekkürler güzel dileklerin için
cümlemizin emeklerini boşa cikarmasin yüce Rabbim...

EsEs50 canim hayirli olsun insallhh, kendi actigin topige mutluluk haberini verirsin ins tez zamandaa
saolasin canim benim
inşallah mutlulugumuda sizlerle paylaşmak nasip olur
Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..

tebrik ederim kuzum cok sevindim oleeeyyyyyy
kahve akinti 7. günlerde genellikle oluo bebeğin yerleşme lakalanmesinden icerde kalan kanlar kahvelesio sonrada gelio canim ,sen progesteron kapsül kullaniodun demi canim günde nezman kac kez kullandin ?

Bende dr geldim 1.17cm kese gorundu.ama kalp atimi iki hafra sonra.detayli ultrasonda bakti zor gordu zaten. moralim bozuk biraz
canim sukur keseyi gormussun inşallah kalp atisini da duyarsin biran evvel
ensilerin varsa haftaya tekrar git dr a ....rahatlarsin canikom...

Kizlarr kan testim sonuclandi. 9. Gun: 396 cikti, Allaha sukurler olsun, Allah hepimize nasip etsin.

oleeeeeyyyy masallaah canim değerin süper cok cok tebrikler
sağlıcakla kucaginada alirsin insallah

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................

aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................

conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........

gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................

hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........

bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..............

ebbasisi..............................36................1.............Erzurum tip fak........................................?...................

sulltan................................?.................?......................?.........................................................?....................

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart.............

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial.............................29 mart....(değerleri dustu)

benharbiden......................25..............3..........konya meram aras.hast...........................30 mart............

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07nisan...........

cinarkaya..........................?.................?.......................?......................................................07 nisan..........

cesuu...................................31..............2..........İstanbul tup bebek...................................30 mart............

ersndrya86.........................?................?.......................?....................................................?........................

serenci.................................28..............2...................pembe mavi......................................12nisan...........

siden_80.............................?................?........................?.....................................................12 nisan..........
...
svd1910..............................32...............1...........eskisehir acibadem...................................?.......................22 nisan

prensim1975......................?...............3............sisli memorial................................................?......................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............

mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan

minicikeller......................24................2...........symrna art tup bebek merkezi...................?..........................24 nisan

hayatbenibastanyarat......21..............1..........hotay mozaik tup bebek merkezi.................?..........................25 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................iptal

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?................

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi..............................................?..................

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

keseyi görünce insan bi ohhhh diyo tabi bende 30 martta 5. gün transferi oldum keseyi gördük ama kalb atışı 29 nisanda inş artık normalde 7. haftada duyulurmuş ama 9. haftayı bulanlarda olurmuş

Görülebiliyormu kese hemen.Bana 26 martta 5.gün transferi oldu.Doktor bana 25 nisanda git dedi .Bir türlü zaman geçmiyor.

EsEs50 evettt canimmm çok erken oldu benim ama şükürler olsumn:)))) ben günde 3 tane ile başladım transferden önce,bugün 4 e çıkardı kahverengi akıntı başlayınca...Ne yaptın canım karar verdin mi iğne mi ilaç mi diye konuştuk en son

[/QUOTE]
Bnide bnide ekle 2. Deneme sat 30 mart, transfer gunu 14 nisan, 2 embriyo dondurulmus, test gunu 26 nisan

Kizlar ya pozitif sonuc aldiktan sonrada birsey hissetmiyorum kese gorme gununu bekliyorum allah nasip ederse sizler kese gunune kadar nasildiniz hissediyormuydunuz terslik yoktur dimi

Kizlar ya pozitif sonuc aldiktan sonrada birsey hissetmiyorum kese gorme gununu bekliyorum allah nasip ederse sizler kese gunune kadar nasildiniz hissediyormuydunuz terslik yoktur dimi

bende de hiç bi belirti yoktu canım merak etme. hatta 7 haftalık oldum ama hala tık yok. sadece çok nadir sancı giriyor birde kullandığım jelden dolayı akıntılarım oluyor buda belirti sayılmaz zaten...

bende de hiç bi belirti yoktu canım merak etme. hatta 7 haftalık oldum ama hala tık yok. sadece çok nadir sancı giriyor birde kullandığım jelden dolayı akıntılarım oluyor buda belirti sayılmaz zaten...
Selincim msj kutuna bak tatlim

valla canim ilk tup bebekde kapsül kullanmistim iyiydi
burada da millet iğneden bahsedioo guclu diye bende onun için iğne mi yapsam bu sefer dedim
emin deilim acikcasi verecek olan Rabbim her halukarda verir diyorum
bilmiorum

Saol canim rabbim tamamina erdirsin bendede sadece jelin akintilari baska birsey yok yatiyorum bol bol dinleniyorum

valla canim ilk tup bebekde kapsül kullanmistim iyiydi
burada da millet iğneden bahsedioo guclu diye bende onun için iğne mi yapsam bu sefer dedim
emin deilim acikcasi verecek olan Rabbim her halukarda verir diyorum
bilmiorum
Aynen öyle...Ben geçen sefer hem jel hem iğne oluyordum ama bu sefer sadece progestan kapsül verdi...Çok şükür sonucu aldım...Ama işte sonucu Allaha kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…