2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Aynen öyle...Ben geçen sefer hem jel hem iğne oluyordum ama bu sefer sadece progestan kapsül verdi...Çok şükür sonucu aldım...Ama işte sonucu Allaha kalıyor
aynen oyle bitanem nasip isi bu isler
nasil kullanmaya basladin bari onu da sole giii

aynen oyle bitanem nasip isi bu isler
nasil kullanmaya basladin bari onu da sole giii
Ahahah alemsin Anlatıyorum sekerim;transferden 5 veya 6 gün önce başladım 100mg la günde 3 tane hatta istersen yutabiliyorsun,ama ben yutunca geri geri yürüyordum o yüzden diğer şekilde almaya başladım transferden sonra da 200 mg a çıkardık

Sağol canim Allah razı olsun..Allahım herkese nasip etsin bütün arkadaslarimiza inşallah. .Sen nasılsın var mı ağrın falan ?nasıl gidiyor hamilelik:)))
Ammmin bilmiyorum ya yatiyorum hala birsey hissetmiyorum daha cumartesi kese gormeye cagirdi doktor

günde 1 kere 3 tane yani vajinadan hmmmm ok

Canim cok tesekkur ederim. Allah sanada en kisa zsmanda nasip etsin .

Kızlar merhaba hepinize Allahtan sağlık ve hayırlı evlat diliyorum birden fazla deneyen arkadaşlarımdan hangi zaman aralıklarında tedaviye devam ettiklerini öğrenmek istiyorum. Mümkünse

5 haftada herhalde aslinda kan degeri 1500 gecince gozukuyormus hayirli hakkimizda insallah kesecikleride kalp atislarinida gormek nasip olur sonrada kucagimizada almak nasip olsun ammmin
Vallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı

Kızlar merhaba hepinize Allahtan sağlık ve hayırlı evlat diliyorum birden fazla deneyen arkadaşlarımdan hangi zaman aralıklarında tedaviye devam ettiklerini öğrenmek istiyorum. Mümkünse
Canım bu benim 2. Denemem,normalde 2 ay sonra hemen baslaniyor birde dondurulmuslarin varsa o kadar kolay ki sakin pes etme..birde zaten o iki aylık süreçte de normal gebe kalma olasiligin yüksek oluyor...Senin dondurulmusun var mıydı canım?

maalesef yok canım

Cnm ben ilk denemeyi yılın son haftası tam yılbaşı üstü yaptırdım. Negatif olunca doktor rahimde polip var histereokopi yapıcam dedi. Öylecene bir ay geçti. İkinci işlemide mart ayında yaptık. Neredeyse iki aydan fazla ara vermiş oluyorum sanırım ama bu arayı ben vermek istedim. Histeroskopiden hemen sonra başlamak istemedim

Vallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı

valla öyle hep bir adım sonrası ne olcak acaba stres heyecan :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…