aynen oyle bitanem nasip isi bu islerAynen öyle...Ben geçen sefer hem jel hem iğne oluyordum ama bu sefer sadece progestan kapsül verdi...Çok şükür sonucu aldım...Ama işte sonucu Allaha kalıyor
Ahahah alemsinaynen oyle bitanem nasip isi bu isler
nasil kullanmaya basladin bari onu da sole giii
Ammmin bilmiyorum ya yatiyorum hala birsey hissetmiyorum daha cumartesi kese gormeye cagirdi doktorSağol canim Allah razı olsun..Allahım herkese nasip etsin bütün arkadaslarimiza inşallah. .Sen nasılsın var mı ağrın falan ?nasıl gidiyor hamilelik:)))
günde 1 kere 3 tane yani vajinadan hmmmm okAhahah alemsinAnlatıyorum sekerim;transferden 5 veya 6 gün önce başladım 100mg la günde 3 tane hatta istersen yutabiliyorsun,ama ben yutunca geri geri yürüyordum o yüzden diğer şekilde almaya başladım transferden sonra da 200 mg a çıkardık
Ay yok kuzum günde 3 kere 8 saatte bir :)günde 1 kere 3 tane yani vajinadan hmmmm ok
Ohh maşallah :) tam kaçıncı haftada cagiriyorlar keseye canım?Ammmin bilmiyorum ya yatiyorum hala birsey hissetmiyorum daha cumartesi kese gormeye cagirdi doktor
aaa yaaaa okkkk anladimAy yok kuzum günde 3 kere 8 saatte bir :)
Canim cok tesekkur ederim. Allah sanada en kisa zsmanda nasip etsin .amin canim cok teşekkürler güzel dileklerin için
cümlemizin emeklerini boşa cikarmasin yüce Rabbim...
saolasin canim benim
inşallah mutlulugumuda sizlerle paylaşmak nasip olur
Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..
tebrik ederim kuzum cok sevindim oleeeyyyyyy
kahve akinti 7. günlerde genellikle oluo bebeğin yerleşme lakalanmesinden icerde kalan kanlar kahvelesio sonrada gelio canim ,sen progesteron kapsül kullaniodun demi canim günde nezman kac kez kullandin ?
canim sukur keseyi gormussun inşallah kalp atisini da duyarsin biran evvel
ensilerin varsa haftaya tekrar git dr a ....rahatlarsin canikom...
oleeeeeyyyy masallaah canim değerin süper cok cok tebrikler
sağlıcakla kucaginada alirsin insallah
Amin canim, Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.Tebriklerrrr canim benim rabbim korusun sizi
darisi biz diger anne adaylarinin basina insallahh
Ammmin bilmiyorum ya yatiyorum hala birsey hissetmiyorum daha cumartesi kese gormeye cagirdi doktor
5 haftada herhalde aslinda kan degeri 1500 gecince gozukuyormus hayirli hakkimizda insallah kesecikleride kalp atislarinida gormek nasip olur sonrada kucagimizada almak nasip olsun ammminOhh maşallah :) tam kaçıncı haftada cagiriyorlar keseye canım?
Aminnn canim goruruz ummarim rabbim nasip etsin cumlemizebenimde cumartesi kese görme günüm inşallah görürüz :)
Vallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı5 haftada herhalde aslinda kan degeri 1500 gecince gozukuyormus hayirli hakkimizda insallah kesecikleride kalp atislarinida gormek nasip olur sonrada kucagimizada almak nasip olsun ammmin
Canım bu benim 2. Denemem,normalde 2 ay sonra hemen baslaniyor birde dondurulmuslarin varsa o kadar kolay ki sakin pes etme..birde zaten o iki aylık süreçte de normal gebe kalma olasiligin yüksek oluyor...Senin dondurulmusun var mıydı canım?Kızlar merhaba hepinize Allahtan sağlık ve hayırlı evlat diliyorum birden fazla deneyen arkadaşlarımdan hangi zaman aralıklarında tedaviye devam ettiklerini öğrenmek istiyorum. Mümkünse
maalesef yok canımCanım bu benim 2. Denemem,normalde 2 ay sonra hemen baslaniyor birde dondurulmuslarin varsa o kadar kolay ki sakin pes etme..birde zaten o iki aylık süreçte de normal gebe kalma olasiligin yüksek oluyor...Senin dondurulmusun var mıydı canım?
Aynen canim beklemek cok zor saglikli olsunlarda beklerizVallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı
Kızlar merhaba hepinize Allahtan sağlık ve hayırlı evlat diliyorum birden fazla deneyen arkadaşlarımdan hangi zaman aralıklarında tedaviye devam ettiklerini öğrenmek istiyorum. Mümkünse
Vallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı
AyneeeenVallahi pozitifi almakla bitmiyormus :) daha dün aldım sonucu şimdi yarının sitresi sardi değer katlandı mi diye sonrada kese kalp ohoooo uzun bir süreç :) hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?