- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Aynen ya valla :)sen hangi aşamadasın canım?valla öyle hep bir adım sonrası ne olcak acaba stres heyecan :) :)
Kaçıncı gündesin cnmKizlar bi sorum vargebelik testi ignelerin etkisiyle ikinci cizginin silik cikmasi ihtimali var mi
Hiç sanmıyorum canım...Benim ilk seferinde hergün iğne oluyordum arti jel vs deli gibi hormon alıyordum yinede testte görmedim ikinci çizgiyi,silik bile görmedim hemdeKizlar bi sorum vargebelik testi ignelerin etkisiyle ikinci cizginin silik cikmasi ihtimali var mi
Evet canım catlatma ignesi idrar testi ni pozitif cikartiyor.Kizlar bi sorum vargebelik testi ignelerin etkisiyle ikinci cizginin silik cikmasi ihtimali var mi
Evet canım catlatma ignesi idrar testi ni pozitif cikartiyor.
bugun 7. gunum. bugun proluton ignemi yaptim, dun de progestan ignesini yaptim, bugun igneden 40 dk saat sonraKaçıncı gündesin cnm
bugun 7. gunum. bugun proluton ignemi yaptim, dun de progestan ignesini yaptim, bugun igneden 40 dk saat sonra
Testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordm ne diyorsunuz
anladim cnm teste az kaldi zaten bende oyalaniyorum, yoksa iki sonucada hazirim allah a sükurCnm tam emin değilim senide yanıltmak istemem ama iğnelerim ilaçların test sonucunu etkilediğini okumuştum. En iyisi doktorunla görüş cnm yada bi kaç gün bekleyip kan testiyle emin ol istersen. Dediğim gibi bende emin değilim. İnşallah hamilesindir cnm
anladim cnm teste az kaldi zaten bende oyalaniyorum, yoksa iki sonucada hazirim allah a sükur
Amin insallah cumlemiz alir pozitifi, guzel duan icin sagol, sende insallh sagsalim kucagina alirsin guzel anneeİnşallaaahhhh inşallaaaaahhhhhh pozitif sonuç alırsın cnm.
İnşallah cnm çok saolAmin insallah cumlemiz alir pozitifi, guzel duan icin sagol, sende insallh sagsalim kucagina alirsin guzel annee
ben bugun kafayı yiycem heralde
Bi keseyi gordum geldim oda zor gorduk.ne bebek var dedi ne kalp atisi var dedi.hesabima gore 7+3 oldum millet benden ince gormus hepsiniNeden cnm?
Bi keseyi gordum geldim oda zor gorduk.ne bebek var dedi ne kalp atisi var dedi.hesabima gore 7+3 oldum millet benden ince gormus hepsini
slm canim dondurulmuşlarda rahim kalinligi önemli genelde duzenli adet görenlerde 19.-20.-21.gunlerde transfer oluoSlm kizlar..allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin inş.. Bende bu ay dondurulmuş transferi yaptircam inş. Size bi kaç soru sormak istiyorum. Adetin kaçinci günü transfer oluyo bi de eşimizin gelmesi gerekiyordu yani imza için falan..şimdiden tşk ederim hepinize.
Degere gore degisiyor guzelim eger beta degerin yuksek cıkmıssa benim 11. gun degerim 207 cıkmıstı 15. Gunde dr gel dedi gorduk keseyi cok sukur keseyii gormek icin degerin 1500 u gecmis olması gerekiyormusGörülebiliyormu kese hemen.Bana 26 martta 5.gün transferi oldu.Doktor bana 25 nisanda git dedi .Bir türlü zaman geçmiyor.
aaaaa canim yaaapppmmmaaaa böyle bak ne güzel hamişsinben bugun kafayı yiycem heralde
Senin buyuk ihtimal kalb aatısıyla beraber gorelim diye demistir az kalmıs biraz daha sabır ins hayırlı sonuclar getirirsin :)Görülebiliyormu kese hemen.Bana 26 martta 5.gün transferi oldu.Doktor bana 25 nisanda git dedi .Bir türlü zaman geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?