2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar bi sorum var gebelik testi ignelerin etkisiyle ikinci cizginin silik cikmasi ihtimali var mi

bugun 7. gunum. bugun proluton ignemi yaptim, dun de progestan ignesini yaptim, bugun igneden 40 dk saat sonra
Testi yaptim silik ikinci cizgiyi gordm ne diyorsunuz

Cnm tam emin değilim senide yanıltmak istemem ama iğnelerim ilaçların test sonucunu etkilediğini okumuştum. En iyisi doktorunla görüş cnm yada bi kaç gün bekleyip kan testiyle emin ol istersen. Dediğim gibi bende emin değilim. İnşallah hamilesindir cnm

anladim cnm teste az kaldi zaten bende oyalaniyorum, yoksa iki sonucada hazirim allah a sükur

Bi keseyi gordum geldim oda zor gorduk.ne bebek var dedi ne kalp atisi var dedi.hesabima gore 7+3 oldum millet benden ince gormus hepsini

Tatlişkom yapma boyle. Olumsuz bişey olsaydı doktorun zaten sana soylerdi. Ne güzel çok şükür miniğinin kesesini gördün. Hayırlısıyla kalp atışınıda duyucaksın. Benimde 7. Hafta bende duymadım. Allah nasip etmişse olacak hayırlısıyla. Sıkma canını

Slm kizlar..allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin inş.. Bende bu ay dondurulmuş transferi yaptircam inş. Size bi kaç soru sormak istiyorum. Adetin kaçinci günü transfer oluyo bi de eşimizin gelmesi gerekiyordu yani imza için falan..şimdiden tşk ederim hepinize.

slm canim dondurulmuşlarda rahim kalinligi önemli genelde duzenli adet görenlerde 19.-20.-21.gunlerde transfer oluo
ama herkeste durum ayni olmuo tabiki 16.-22.gunler arasinda rahim kalinligi istenilen seviyeye geldiğinde transfer yapilio

Görülebiliyormu kese hemen.Bana 26 martta 5.gün transferi oldu.Doktor bana 25 nisanda git dedi .Bir türlü zaman geçmiyor.
Degere gore degisiyor guzelim eger beta degerin yuksek cıkmıssa benim 11. gun degerim 207 cıkmıstı 15. Gunde dr gel dedi gorduk keseyi cok sukur keseyii gormek icin degerin 1500 u gecmis olması gerekiyormus

ben bugun kafayı yiycem heralde
aaaaa canim yaaapppmmmaaaa böyle bak ne güzel hamişsin
korkma endişelenmen normal ama bunuda kendine ve bebise eziyete çevirme lütfen
yârin dr a sor herseyi ...
benim içimde güzel seylerle geleceksin diye bir sey var

Se
Görülebiliyormu kese hemen.Bana 26 martta 5.gün transferi oldu.Doktor bana 25 nisanda git dedi .Bir türlü zaman geçmiyor.
Senin buyuk ihtimal kalb aatısıyla beraber gorelim diye demistir az kalmıs biraz daha sabır ins hayırlı sonuclar getirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…