Ben keseyide gordum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kalbini duysamda degismeyecek galiba hamilelik belirtileride yok simdilik bulantı gibi aman olmasında zaten biz bebegin kıpırttılarını hissedip dogup elimize alıncaya kadar pek inanmayacagız belliki rabbim bosa cıkarmasın emeklerimizi :)Kizlar ya pozitif sonuc aldiktan sonrada birsey hissetmiyorum kese gorme gununu bekliyorum allah nasip ederse sizler kese gunune kadar nasildiniz hissediyormuydunuz terslik yoktur dimi
Ben keseyide gordum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kalbini duysamda degismeyecek galiba hamilelik belirtileride yok simdilik bulantı gibi aman olmasında zaten biz bebegin kıpırttılarını hissedip dogup elimize alıncaya kadar pek inanmayacagız belliki rabbim bosa cıkarmasın emeklerimizi :)
Tşk ederim canim cevap verdiğin için.bir de eşimizin ne zaman gelmesi gerekiyor yani imza falan aliyolar mi[/QUOTE][QUOTEs50, post: 40618983, member: 437741"]slm canim dondurulmuşlarda rahim kalinligi önemli genelde duzenli adet görenlerde 19.-20.-21.gunlerde transfer oluo
ama herkeste durum ayni olmuo tabiki 16.-22.gunler arasinda rahim kalinligi istenilen seviyeye geldiğinde transfer yapilio
dondurulmuşlarda ese gerek yok yanlizda gidip transfer olabilirsinTşk ederim canim cevap verdiğin için.bir de eşimizin ne zaman gelmesi gerekiyor yani imza falan aliyolar mi
Haklisin canim ya saglikli olsunlarda kucagimiza saglikli alalimda beklemeye raziyim ammminBen keseyide gordum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kalbini duysamda degismeyecek galiba hamilelik belirtileride yok simdilik bulantı gibi aman olmasında zaten biz bebegin kıpırttılarını hissedip dogup elimize alıncaya kadar pek inanmayacagız belliki rabbim bosa cıkarmasın emeklerimizi :)
5 haftalık dedi cnm dr ben 30 martta 5. gun embriyosu simdi 6. Haftadayım galiba kesenin boyutudA haftasıyla gidiyo dedi cok sukurBende bugun keseyi gördüm ama kalp atışı yoktu. Sen kaçıncı haftada gördüm cnm. Perşembe kendi dr gidicem inşallah o zaman duyarım
Ben bu tatlı telaslardan sabırsız beklemelerden keyif alıyorum stres yapmak yerine bu gunler bir daha gelmeyecek tadını cıkarmaya bakın bence kızlar bilmiyorum bazı arkadaslara bakıyorum cok stress yapıyolar telaslanıyolar ama bebege buyuk zararı var biraz daha sakin olmakta fayda var ben diger bebegimi stresten kaybettim bu sefer iyili bakmaya karar verdim ona ins hersey guzel olacakHaklisin canim ya saglikli olsunlarda kucagimiza saglikli alalimda beklemeye raziyim ammmin
Canim sana tek mi cift embriyomu transfer edilmisti?hayırlı olsun allah tamamına erdirsin deger cok yüksek masallah :)
5. Gun iki embriyoydu benim ki cnm simd:ilik bir tane keseyi gorduk dr surpriz olabilir ikinci kucukse gorememis olabiliriz dedi ins ikinciside vardır :)Canim sana tek mi cift embriyomu transfer edilmisti?
Ben keseyide gordum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kalbini duysamda degismeyecek galiba hamilelik belirtileride yok simdilik bulantı gibi aman olmasında zaten biz bebegin kıpırttılarını hissedip dogup elimize alıncaya kadar pek inanmayacagız belliki rabbim bosa cıkarmasın emeklerimizi :)
5 haftalık dedi cnm dr ben 30 martta 5. gun embriyosu simdi 6. Haftadayım galiba kesenin boyutudA haftasıyla gidiyo dedi cok sukur
Allaha hakkinda hayirlisi neyse onu versin canim, benim de 5. Gun 2 embriyo transfer edildi, bende cokk merak ediyorum ikisi de tuttumu diye, cunku beta hcg degerleri ile de cok belli olmuyor, arkadasimin 9. Gun degeri 435 ti , tek kese goruldu.5. Gun iki embriyoydu benim ki cnm simd:ilik bir tane keseyi gorduk dr surpriz olabilir ikinci kucukse gorememis olabiliriz dedi ins ikinciside vardır :)
Bu kadar zor oldugunu dusunmemistim gercekten.gidip pit pit atan o kalbi gorecektikTatlişkom yapma boyle. Olumsuz bişey olsaydı doktorun zaten sana soylerdi. Ne güzel çok şükür miniğinin kesesini gördün. Hayırlısıyla kalp atışınıda duyucaksın. Benimde 7. Hafta bende duymadım. Allah nasip etmişse olacak hayırlısıyla. Sıkma canını
Bu kadar zor oldugunu dusunmemistim gercekten.gidip pit pit atan o kalbi gorecektik
Aslinda 7. Gun yani, degerin bayagi yuksek benim gibi.. Bende ctesi tekrarlayacagimKızlar gerçek test tarihim yarın normalde ve yarın kanda bakılacak tekrardan..Dün transfer günüyle beraber 8.gündü 151 çıktı yarın ki değeri çok merak ediyorum
Senin kaçtı canım? Valla benim dr ikiz olabilir diyorAslinda 7. Gun yani, degerin bayagi yuksek benim gibi.. Bende ctesi tekrarlayacagim
Benim 9. Gun 395 cikti. Birde 13. Unde baktiracagim, bana da ikiz olabilir dedi doktor.Senin kaçtı canım? Valla benim dr ikiz olabilir diyor
Cnm kalb atısları bazılarında 7. Haftada duyulurken bazılarında 9. Haftayı bulurmus korkulacak bir durum yok yani zaten mercimek kadarlar onlardan cok sey bekliyoruz bazenBende bugun keseyi gördüm ama kalp atışı yoktu. Sen kaçıncı haftada gördüm cnm. Perşembe kendi dr gidicem inşallah o zaman duyarım
Yaaa benim neden duyulmadı acaba. Benimde 18 martta transferim yapılmıştı. 3. Gün embriyosuydu bunun etkisi oluyormudur ki? Neyse orda olsun sağlık olsunda ben biraz daha beklerim. Yeterki hepimiz için herşey yolunda ilerlesin
Benim 9. Gun 395 cikti. Birde 13. Unde baktiracagim, bana da ikiz olabilir dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?