Hey maşallah değere bak:) senin daha yüksek ihtimalin :)))Benim 9. Gun 395 cikti. Birde 13. Unde baktiracagim, bana da ikiz olabilir dedi doktor.
Cok tesekkurler canim, 2 mayista cagirdi doktor, bende cok merak ediyorum.Ohhhh maşallaahhhhh kızlaaarrrrr. Değerleriniz daha da arta arta gider inşallah. İkiz olursa ohhh mis. Ayy çok sevinirim sizin adınıza
Cnm kalb atısları bazılarında 7. Haftada duyulurken bazılarında 9. Haftayı bulurmus korkulacak bir durum yok yani zaten mercimek kadarlar onlardan cok sey bekliyoruz bazen
İyigeceler canim Allah rahatlik versinKızçeler hepinize iyi geceler. Ben müsadenizle uyku moduna geçicem. Hepinize hayırlı geceler. Yarın yeni bir gün. Güzel haberler almak dileğiyle
Cnm senin daha oncedwn denemelerin var mıydı bilmiyorum ama stres ve olumsuz dusunceler gercektende bebegi etkiliyor ben yasadıgım icin soyluyorum pozitif dusunun olumlu olun biraz hem kendi saglıgınız hem bebeginiz icin bu gunlerin tadını cıkarın bunlar fuzell heyecanlar kucuk mercimeklerimizde saglıklı guzel sekilde buyusunler insCanım benim ne güzel yazmışsın cok haklısın. Mercimek kadarlar çok şey bekliyoruz 9. Haftada duyan arkadaşım var haklısın. Aslında sorun çok araştırıp bu konuda çok şey okumamız. Olumlu şeyleri unutup içinden cımbızla olumsuzları seçip kendimizi mutsuz ediyoruz. Biraz rahat olabilsek zamanda çabuk geçicek. Ne diyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm senin daha oncedwn denemelerin var mıydı bilmiyorum ama stres ve olumsuz dusunceler gercektende bebegi etkiliyor ben yasadıgım icin soyluyorum pozitif dusunun olumlu olun biraz hem kendi saglıgınız hem bebeginiz icin bu gunlerin tadını cıkarın bunlar fuzell heyecanlar kucuk mercimeklerimizde saglıklı guzel sekilde buyusunler ins
Yok canım randevum 1'deGunaydin gittin mi kan vermeye?
Hic telaslanma canim her sey yolunda gidecekYok canım randevum 1'de
İnşallah canım...Sen nasılsın?Hic telaslanma canim her sey yolunda gidecek
Bende iyiyim, karnim biraz sismisti benim, 7. Gunden itibaren, doktorum hergun tartil dedi, , hafifOHSS geciriuormusum.Allaha sukur dun le bugun ayni ciktin, onu takip ediyorum,İnşallah canım...Sen nasılsın?
O bende tranfer yapıldıgından beri var cnmGunaydin kizlar benim de dunden beri once sag bobregim agridi sonra agri sola gecti neden acaba biraz esintide durdum ondan olabilir mi ya
Degere gore degisiyor guzelim eger beta degerin yuksek cıkmıssa benim 11. gun degerim 207 cıkmıstı 15. Gunde dr gel dedi gorduk keseyi cok sukur keseyii gormek icin degerin 1500 u gecmis olması gerekiyormus
Aynen ya valla :)sen hangi aşamadasın canım?
Benimde cumartesi kese gorme gunu zaman gecmiyor bi gelse cumartesi belirtide yok bende neyse saglikli olsunlarda raziyim beklemeye
Doktora falan sordun mu canim coj kotu oldu ya sagdan sola gecti ta agrisi bosluguma kadar vuruyordu simdi iyi ama senin var mi halenO bende tranfer yapıldıgından beri var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?