2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm kalb atısları bazılarında 7. Haftada duyulurken bazılarında 9. Haftayı bulurmus korkulacak bir durum yok yani zaten mercimek kadarlar onlardan cok sey bekliyoruz bazen

Canım benim ne güzel yazmışsın cok haklısın. Mercimek kadarlar çok şey bekliyoruz 9. Haftada duyan arkadaşım var haklısın. Aslında sorun çok araştırıp bu konuda çok şey okumamız. Olumlu şeyleri unutup içinden cımbızla olumsuzları seçip kendimizi mutsuz ediyoruz. Biraz rahat olabilsek zamanda çabuk geçicek. Ne diyim Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızçeler hepinize iyi geceler. Ben müsadenizle uyku moduna geçicem. Hepinize hayırlı geceler. Yarın yeni bir gün. Güzel haberler almak dileğiyle

Cnm senin daha oncedwn denemelerin var mıydı bilmiyorum ama stres ve olumsuz dusunceler gercektende bebegi etkiliyor ben yasadıgım icin soyluyorum pozitif dusunun olumlu olun biraz hem kendi saglıgınız hem bebeginiz icin bu gunlerin tadını cıkarın bunlar fuzell heyecanlar kucuk mercimeklerimizde saglıklı guzel sekilde buyusunler ins

Günaydın cnm. Onceden iki aşılama bi tüp bebek denedik. Aşılamalarda çok umutluydum ama olmadı. İlk tüp bebek denemesinde olmicak eminim demiştim. İkincisinde doktoruma ve merkeze acayip bi güven duygusu oluştu (başka doktora gittim ikincide) olumlu düşüncelerin etkilediğine bende inanıyorum. İlkinde devamlı yattım ama ikincide sadece beş gün yatıp normal hayatıma devam ettim. Sanırım biraz rahat olup herşeyi oluruna bırakmak gerek

Gunaydin kizlar benim de dunden beri once sag bobregim agridi sonra agri sola gecti neden acaba biraz esintide durdum ondan olabilir mi ya

Degere gore degisiyor guzelim eger beta degerin yuksek cıkmıssa benim 11. gun degerim 207 cıkmıstı 15. Gunde dr gel dedi gorduk keseyi cok sukur keseyii gormek icin degerin 1500 u gecmis olması gerekiyormus

offf ya keşke zamanında sorsaydım benim 16. gün değerim 764 dü demekki bende daha erken görebiliirdim.Bu kadar da kafayı yormazdım neyse artık olan oldu.Bu kadar beklemişken Ben yine cumartesi gideyimde kalp etışınıda duyarım belki.

Benimde cumartesi kese gorme gunu zaman gecmiyor bi gelse cumartesi belirtide yok bende neyse saglikli olsunlarda raziyim beklemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…