2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

İns cnm iki guzel hberi bbirden alırsın o zaman keseniz vr buda kalb atısı der belki dr :)

Doktora falan sordun mu canim coj kotu oldu ya sagdan sola gecti ta agrisi bosluguma kadar vuruyordu simdi iyi ama senin var mi halen
Sordum cnm transferden sonraki bel agrısı kortizona bağlı dedi bebek olustugu zamanda vucut kendi kortizon uretiyormus ondan olur dedi icinde minicik ama koca bir hayat gelismeye calısıyo bunlar normal korkma dedi :)

Sordum cnm transferden sonraki bel agrısı kortizona bağlı dedi bebek olustugu zamanda vucut kendi kortizon uretiyormus ondan olur dedi icinde minicik ama koca bir hayat gelismeye calısıyo bunlar normal korkma dedi :)
Insallah canim ya bende cok korktum bir sorun mu var diye Rabbim su bebisleri hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etseydi bizde bu stresden kurtulurduk

Insallah canim ya bende cok korktum bir sorun mu var diye Rabbim su bebisleri hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etseydi bizde bu stresden kurtulurduk

benimde adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oluyordu.Ben de o kadar çok korktum ki meğerse normalmiş

benimde adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oluyordu.Ben de o kadar çok korktum ki meğerse normalmiş
Benim da kasik agrilarim oluyordu ama canim bobreklerin agriyinca bayagi kotu oldum ya doktora da gitmedim gitsem normal olacak diyecek cunku herseye normal diyorlar onlar insallah daha karsilasmam o agriyla

Hayirlisi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bugün çok bulantım var ve baş dönmesi Benim gibi olan varmı yarın doktor kontrolüm var

Hadi insallh canim seni bekliyoruz tam ucte guxel bi sonucla gel insss

heyecanla bekliyorum bende mi akşam iş çıkışı yaptırsam acaba ya herkes yaptırıyor ve pozitif sonuçlar alıyor maşallah, senin gibi benimde 9 . gün bugün

heyecanla bekliyorum bende mi akşam iş çıkışı yaptırsam acaba ya herkes yaptırıyor ve pozitif sonuçlar alıyor maşallah, senin gibi benimde 9 . gün bugün
Ins canlar guzel dilekleriniz icin sagolun 3 te donucem sizlere sende yaptir vanim gercekten varsa zaten cikiyo yoksada 3 gun daha beklemektense haberlerimizi aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…