- 20 Aralık 2013
- 200
- 70
- 318
- 35
İns cnm iki guzel hberi bbirden alırsın o zaman keseniz vr buda kalb atısı der belki dr :)offf ya keşke zamanında sorsaydım benim 16. gün değerim 764 dü demekki bende daha erken görebiliirdim.Bu kadar da kafayı yormazdım neyse artık olan oldu.Bu kadar beklemişken Ben yine cumartesi gideyimde kalp etışınıda duyarım belki.
İns cnm iki guzel hberi bbirden alırsın o zaman keseniz vr buda kalb atısı der belki dr :)
Sordum cnm transferden sonraki bel agrısı kortizona bağlı dedi bebek olustugu zamanda vucut kendi kortizon uretiyormus ondan olur dedi icinde minicik ama koca bir hayat gelismeye calısıyo bunlar normal korkma dedi :)Doktora falan sordun mu canim coj kotu oldu ya sagdan sola gecti ta agrisi bosluguma kadar vuruyordu simdi iyi ama senin var mi halen
Insallah canim ya bende cok korktum bir sorun mu var diye Rabbim su bebisleri hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etseydi bizde bu stresden kurtulurdukSordum cnm transferden sonraki bel agrısı kortizona bağlı dedi bebek olustugu zamanda vucut kendi kortizon uretiyormus ondan olur dedi icinde minicik ama koca bir hayat gelismeye calısıyo bunlar normal korkma dedi :)
Aman dikkat canım bol bol su içBende iyiyim, karnim biraz sismisti benim, 7. Gunden itibaren, doktorum hergun tartil dedi, , hafifOHSS geciriuormusum.Allaha sukur dun le bugun ayni ciktin, onu takip ediyorum,
Ay maşallah :)darısı başıma :)Ben keseyi göreceğim inşallah 25 nisanı bekliyorum :)
Insallah canim ya bende cok korktum bir sorun mu var diye Rabbim su bebisleri hayirlisyla kucagimiza almayi nasip etseydi bizde bu stresden kurtulurduk
Benim da kasik agrilarim oluyordu ama canim bobreklerin agriyinca bayagi kotu oldum ya doktora da gitmedim gitsem normal olacak diyecek cunku herseye normal diyorlar onlar insallah daha karsilasmam o agriylabenimde adet sancısı gibi bel ve kasık ağrılarım oluyordu.Ben de o kadar çok korktum ki meğerse normalmiş
Benimde 10:40 canim amiiin insallah guzel haberler verebilirizsabah 9:30 randevu aldım.İnşallah ikimizin de kesesi doludur :) Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :)
Gozunaydin olsun, MasallahKızlar 10.Gün sonuç 143.57. bugün yani 12.Gün : 348.1mayıs in 9 da kese gorucez inşallah Rabbim hayırlı sini versin
Hayirlisi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar bugun benim 9 .gunum bitti doktoruma gittim ultrasonla bakti gobekten suan gorunmuyo ama gorunmemesi normal daha cok kucuk dedi ama kanda varsa cikar dedi kan verdim ins 3 te haberimi alicam cok heyecanliyim allahim ins busefer yuzumuzu guldurur hayirlisini nasip eder
maşallah kuzuya yaaa cokk guzelKızlar dün grip oldugum icin dr a gittim. O arada bebegimede baktik büyümüş ve eli kolu oynuyormus. :) Eki Görüntüle 1504238 buyuda 3 cm geçmiş :)
Hadi insallh canim seni bekliyoruz tam ucte guxel bi sonucla gel insssKizlar bugun benim 9 .gunum bitti doktoruma gittim ultrasonla bakti gobekten suan gorunmuyo ama gorunmemesi normal daha cok kucuk dedi ama kanda varsa cikar dedi kan verdim ins 3 te haberimi alicam cok heyecanliyim allahim ins busefer yuzumuzu guldurur hayirlisini nasip eder
heyecanla bekliyorumKizlar bugun benim 9 .gunum bitti doktoruma gittim ultrasonla bakti gobekten suan gorunmuyo ama gorunmemesi normal daha cok kucuk dedi ama kanda varsa cikar dedi kan verdim ins 3 te haberimi alicam cok heyecanliyim allahim ins busefer yuzumuzu guldurur hayirlisini nasip eder
Canim 9.gun cikti benim, seninde cikar.heyecanla bekliyorumbende mi akşam iş çıkışı yaptırsam acaba ya herkes yaptırıyor ve pozitif sonuçlar alıyor maşallah, senin gibi benimde 9 . gün bugün
Ins canlar guzel dilekleriniz icin sagolun 3 te donucem sizlere sende yaptir vanim gercekten varsa zaten cikiyo yoksada 3 gun daha beklemektense haberlerimizi alirizheyecanla bekliyorumbende mi akşam iş çıkışı yaptırsam acaba ya herkes yaptırıyor ve pozitif sonuçlar alıyor maşallah, senin gibi benimde 9 . gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?