Kizlar bugun benim 9 .gunum bitti doktoruma gittim ultrasonla bakti gobekten suan gorunmuyo ama gorunmemesi normal daha cok kucuk dedi ama kanda varsa cikar dedi kan verdim ins 3 te haberimi alicam cok heyecanliyim allahim ins busefer yuzumuzu guldurur hayirlisini nasip eder
Ne zamandan beri var bulantim ben daha kese gormedim pozitif sonucu persenbe aldim ama bulanti filan yok bende rabbim tamamina erdirsin hepimizin hamileligini
heyecanla bekliyorum bende mi akşam iş çıkışı yaptırsam acaba ya herkes yaptırıyor ve pozitif sonuçlar alıyor maşallah, senin gibi benimde 9 . gün bugün
Ins canlar guzel dilekleriniz icin sagolun 3 te donucem sizlere sende yaptir vanim gercekten varsa zaten cikiyo yoksada 3 gun daha beklemektense haberlerimizi aliriz
Kizlar bugun benim 9 .gunum bitti doktoruma gittim ultrasonla bakti gobekten suan gorunmuyo ama gorunmemesi normal daha cok kucuk dedi ama kanda varsa cikar dedi kan verdim ins 3 te haberimi alicam cok heyecanliyim allahim ins busefer yuzumuzu guldurur hayirlisini nasip eder